Ще имам близнаци! Тема с продължение....11

• 22 539
  • 382
  •   1
Отговори
# 345
  • Близо до София
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ,  Hug

Илианка, Паола, Санитам стискам ви палци  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Зайо, много са ти сладки момите, ПуПу. Много ми хареса количката ти - каква марка е?

Хубав ден момичета   bouquet

# 346
Зайо, Много ми хареса количката ти - каква марка е?

Hauck. Немска. Много съм доволна наистина. Но и опитна мама е добре да каже дали не са малко открити бебетата в тази количка...

# 347
  • Близо до София
Зайо, Много ми хареса количката ти - каква марка е?

Hauck. Немска. Много съм доволна наистина. Но и опитна мама е добре да каже дали не са малко открити бебетата в тази количка...

В ХипоЛенд съм я виждала в тъмно синьо, но нямаше покривало за крачетата, твойта има ли?

# 348
Има, да - чувалчета за крачетата и дъждобрани. Това влиза в базовия модел. Отделно могат да се поръчат чанти портбебе - всъщност, сега се замислям, че точно те са необходими за новородените бебета, особено ако са пролетно-есенно-зимни. Ние нарочно не взехме, че тези към количката ми се сториха скъпички. А и в това време определено не ми трябват. Нашата е от Премама. Колко струваше в Хиполенд?

# 349
В началото ние пол3вахме открита количка и това не им е навредило, пре3 лятото става. Едва след 4,5 месеца им купих портбебе от някаква друга фирма по Интернет, "куча марка" 3а да не е толкова скъпо (всяка струвасе 30 евро).

# 350
Благодаря Ви!!! Hug

При първа възможност ще ви пиша Simple Smile

# 351
Леллелеле, мами, оплашихте ме с коремчетата си. Всичко си бях представяла, но не и такива размери.
Аз си мислед, че съм с малък корем, но от 3 дена ходя на гимнастика за бременни в един център и да ви кажа дори надминавам мамите с 1 в края на 6ти месец. Май и аз съм тръгнала към вашите размери коремчета. Моят е като яйце - остър и изпъкнал.
Зайо, и аз харесах тази количка - но най-вече харесах тежината й - 14,5 кг .... Близнашките колички започват от 18-20 кг. НИе обаче май няма да се разминем с портбебетата, въпреки, че се чудя дали портбебета или кошчета за кола. Малко мее страх с портбебетата в колата, не знам дали са пригодени за такава употреба.
Знам, че ние е рано за такива разсъждения, но аз се позаинтересувам от време на време, за да съм подготвена. Обичам всичко да ми оганизирано, а не да се притеснявам  в последния момент.
Зайо, малките принцеси са просто ......... пу пу.... да не им е на уроки.... да са ти живи и здрави сладурките Simple Smile
Санитам, със сигурност апаратите мерат различно всеки път. От големината на бебетата по седмици до кг и др мерки на бебетата в корема. Някай май вече беше споменал, но най-добре се виждат бебетата м/у 14-20 семдмица. При нас последния път казаха, че с минаването на времето ехографа ще е все по- неясен и по-неясен и за това ме оглеждаше по-обстойно. Разгледах специално моите снимки и аз имам разминаване в дължината на бебетата, от което и съответно изчислението на възрастта им по седмици и от с разлика почти 1 см. бебето няма как да слабее в корема - може да си сигурна. МОже да изостава в растежа си в някакви допустими граници или не дай си боже може изобщо. Със сигурност разликата в измерените тегла не трябва да те притеснява, защото това не е критерий който лекарите взимат под внимание - може да е различно всеки път, важно е бебетата да са правилно и добре развити и да ти да си спокойна за появяването им на бял свят. Със сигурност Сигридов не е обърнал внимание на  теглата иемнно поради факта, че варират с 100:200 грама. Стискам ти палцо всичко да е наред и да устискаш още 5-6 дни Praynig
Паола  май и при тебе дойде времето. Браво за седмиците и за удържането! желая ти леко и безпроблемно раждане и да ни съобщиш прекрасната новина възможно най-бързо  Hug Hug Hug
Вие всички тук сте за възхищение!:) Дано и ние да се преборим до такава гестационна "възраст"

# 352
  • Близо до София
Има, да - чувалчета за крачетата и дъждобрани. Това влиза в базовия модел. Отделно могат да се поръчат чанти портбебе - всъщност, сега се замислям, че точно те са необходими за новородените бебета, особено ако са пролетно-есенно-зимни. Ние нарочно не взехме, че тези към количката ми се сториха скъпички. А и в това време определено не ми трябват. Нашата е от Премама. Колко струваше в Хиполенд?
В ХипоЛенд струваше 445 лв., но нямаше нищо към нея. А в Премама каква беше цената?

# 353
Аз също съм се спряла на тази количка, но във Варна я намерих в Штъркел (за 385 лв), където няма чувалчета и дъждобран. И се чудех дали няма да мога да си купя отделно други чувалчета и да ползвам тях? newsm78

# 354
  • Някъде там...
И моята количка е такава, но червена, модел 2008. Взехме я от Хиполенд, без аксесоари е. Зайо, а в Премама само чувалчета отделно продават ли?
Много е маневрена, само някак ми се разминават двете предни колела, едното все не опира добре в земята. И се разскърца бързо, но то при нас е лунен пейзаж, само офроуд я карам.
http://www.kvakolina.snimka.bg/album.php?album_id=369150&pid=12291001
Не ми се струват открити бебетата на мен, аз вдигам стъпенката, а на крачетата с одеалце правя нещо като пакетче. А и то вече е топличко. Преди ги слагах направо с одеалцата порт-бебе.

Фата, твоят тумбак вярно е копие на моя.  Laughing А аз не съм ниска, 172 см съм. Според лекаря ми тазът ми е тесен за да побере двете бебета и затова матката е излязла максимално напред и извън таза. Инак бебетата бяха разположени симетрично от двете страни на пъпа.
Чоко, портбебетата не стават за превоз в колата, там само с кошници.  Peace

# 355
  • София
  Ето малко повечко снимки от нас този път   - Елена

# 356
  • London
И моята количка е такава, но червена, модел 2008. Взехме я от Хиполенд, без аксесоари е.
http://www.kvakolina.snimka.bg/album.php?album_id=369150&pid=12291001
Не ми се струват открити бебетата на мен, аз вдигам стъпенката, а на крачетата с одеалце правя нещо като пакетче. А и то вече е топличко. Преди ги слагах направо с одеалцата порт-бебе.
Жабик, тази първата снимка с бебета или без бебета Shocked Mr. Green Да не ги прегрееш децата!

# 357
  • София
Aila, кога влезе да раждаш, кога те изписаха...аз пропуснах май покрай моите си проблеми. Честита щерка и да ти е жива и здрава.
Жабче, вярно на първата снимки бебета в количката ли са? Laughing
Cho_ko мерси за разясняването за ехографа, но аз само при Сигридов съм ходела на ехограф.....както и да е...силно се надявам, че грешката на апарата ще е в +200 гр.
Някакъв линк за списък с необходимите вещи за болница?

# 358
  • Близо до София
Някакъв линк за списък с необходимите вещи за болница?
http://www.momentofpeace.net/2008/pregnancy_lists - Санитам, дано да ти е полезен  Hug Някои от тези неща може и да са излишни, прецени   bouquet

# 359
Aila малката е страхотана Hug момичета сега тези по 100 лева на месец полагат ли ни се, какво стана newsm78

Общи условия

Активация на акаунт