Ще имам близнаци! Тема с продължение....11

• 22 547
  • 382
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде там...
Яна си повръща редовно, Йоана само ако преяде.
Записи правех от 32 г.с. по веднъж седмично, в 37 г.с правих 2 пъти седмично. Доплер си ми праеше д-р Сигридов на всеки преглед на ехографа.

# 76
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

# 77
Во истина воскресе! Да има най-вече здраве, надежда, любов и много светлина!

# 78
Христос воскресе! easter easter easter

# 79
  • София
Христос воскресе. Живи и здрави. Весело изкарване.

# 80
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!Весел празник !Честит имен ден на вички именници!

# 81
Зайо, как си с контракциите?Уж пия магнезии3 по 2  и но -шпа ама вечер е направо ужас! Чудя се до кога ли ще изкарам!Че са и болезнени,направо страх ме хваща. След празниците ще отида да видим какво ще кажат. Ти влезе в деветия поздравления! Hug Hug Hugдали ще дочакам и аз??? newsm78

# 82
ivilina73, да ти кажа честно - по-добре съм тези дни. Бяха се позасилили доста преди около седмица (чак се бях стреснала), но явно лежането и увеличената доза магнезий помогнаха. И нали събрах кураж, от вчера пак почти не съм лягала, а магнезия пак го намалих...  Embarassed Аз пия по принцип 2х1 Нутри Маг, но той е по 1 г капсулката. Като се увеличиха контракциите взимах 3 по 1 и когато има болки Но-шпа (докторите така са ме инструктирали) и нещата се поуспокоиха. Онзи ден, като ходих да мерим тонове, акушерката каза, че било добре в тези седмици да има някакви контракции, пък при мен доста намаляха. Графиката им при едното бебе представлява почти изцяло права линия на нулата... Може аз нещо да не съм редовна  newsm78
Питай непременно док, ако трябва да ти сменят магнезиевия препарат. И почивай повече. Ще дочакаш и ти 9тия, ще видиш  Hug. Аз преди няколко месеца мислех, че това е най-невъзможното нещо, започнах да си поставям дребни цели (да дочакам 28ма, 32ра, 34та г.с.) и докато се усетя взех, че влязох в 9тия  Grinning. Сега само се моля за две здрави бебчета, че напоследък пак са ме стиснали за гушата разни страхове...

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 16:46 от zaiobaio

# 83
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ! МНОГО РАДОСТИ И УСМИВКИ!

# 84
Зайо и аз до преди месец взимах  нутри маг 3 по 1 но ми ги смениха с магни рич3по 2  били по силни незнам  сега ме метнаха и кисилини...Майчета какво ще кажете за колата на триъгълника до сега си правих ,но сега по към края ???newsm78 newsm78 newsm78

# 85
зайо, то не останало при теб...аз по това време родих (36та седмица точно), така че не само си изкарала до тук, ами ще видиш че всичко ще е наред. Е, и аз се притеснявах докато не дойде неоанатлога да каже че всичко е наред (а това стана докато ме шиеха още). Тогава си отдъхнах. Следващите 6 часа не можах да спя от вълнение...но пък първата нощ спах като бебе. С катетър (не ставаш на пишкаш по 10 пъти на нощ), бебетата си бяха при акушерките...Това беше последната нощ в която спах повече от 6ч накуп Simple Smile

успех при вас !

# 86
  • София
Зайо, ти си герой почти си на финала, то и аз си лежа и си поставам малки цели. Минах тази цел до 28 г.с., сега е следващата до 32 г.с, но колкото и да ми се иска малко вероятно да устискам с тази шийка повече време въпреки солидната терапия която ми е назначена с Гинипрала и Магнерота. Чудя се като почнат болезнените контракции какво ще ме правят като всичко е на максимална доза. Миналата седмица  се опитах да спря Гинипрала и веднага усетих как матката се стяга и не чаках много и пак го почнах.
Кой от магнезиевите препарати е в крайна сметка най-силен?

# 87
здравейте,

днес бях на преглед .Бебетата са добре.Единият е 1.700кг,а другият 1.800кг.Шийката засега е добре.Но иначе и аз почти постоянно лежа.Пия ношпа и магнерич,но не в големи дози.Нещо  магнезия не ми действа добре.Сега пия три пъти по едно.

И аз си поставям кратки цели и само броя дните.И аз като Санитам съм се запътила към 32г.с., а после нататък Simple Smile

# 88
Нямам представа кой от магнезиевите препарати е по-силен и кой по-слаб. За Нутри маг-а (аз само това съм пила) са ми казвали, че се усвоявал по-добре, понеже бил растителен извлек. А за мен беше много важно по едно време това, че не пречи на усвояването на желязото. Но аз все пак не съм имала кой знае какви оплаквания и това вероятно си оказва решаващо значение. Слушайте докторите и бъдете максимално спокойни, милички - в крайна сметка, в последния триместър сте, всяка следваща седмица (всеки ден даже) добавя все по-големи шансове на бебетата за бързо укрепване след раждането. и това е най-важното, в крайна сметка. Биха ли ви Флостерон? Ако не - защо не попитате? друго да не е, ще сте по-спокойни, ако ви го сложат, въпреки контракциите. Аз без оплаквания и без показания за преждевременно раждане "отнесох" две инжекции през 20 дни и направо имам чувството, че след тях получих прилив на енергия  Laughing. А сега си мисля, че и още мога да стискам - понеделник ми изглежда вече твърде рано за раждане  newsm78. Утре сме при докторката ни и да видим какво ще каже...
Венче, дано наистина и мен да ме успокоят още докато съм на масата!  Praynig Има куп конкретни причини да се притеснявам, но вярвам, че щом стигнахме дотук, след като веднъж бяхме отписани, не би трябвало да има повече проблеми...

# 89
  • София
Зайо, на мен ми биха Флостерон 2 пъти при приемане и при изписване в МД (4 амупили през 12 часа). Идея нямам обаче ще е необходим ли още един курс, защото ми се върти нещо, че действието му е около 7-10 дни. Ще  питам в четвъртък.
Паола, кой доктор те наблюдава? Колко ти измериха шийката? Май бебечета ти са по-големи за г.с? пу-пу все така да вървят....
Някой да има впечетления за  раждане в МД ? 

Общи условия

Активация на акаунт