Ще имам близнаци! Тема с продължение....11

• 22 769
  • 382
  •   1
Отговори
# 255
здравейте,
аз полежах за един ден в болницата,защото вдигнах кръвно.Сега вече пия и лекарство за кръвното.Иначе бебетата са добре.Чухме тоновете и всичко  е ок.Бъркаха ме отдолу и всичко е наред.Утре съм пак на преглед.И аз  се устремявам към 34 г.с.Дано всичко е спокойно.

Иначе за покупките - и ние вчера направихме първите покупки.Купихме им комплекти за изписване.Поръчахме кошарите и едно скринче за дрешките.Другата седмица мисля да купим повече дрешки. Simple Smile

# 256
Ние вече се родихме  baby_neutral baby_neutral Още на 24-ти, но имаше малко проблеми и от болница в болница, но сега сме си у дома и надявам се всичко вече приключи (поне в основни линии). Юнаците се казват Борислав и Светослав и се надявам и за в бъдеще да са ми толкова добрички  Joy

# 257
villyh -ЧЕСТИТО!!!!  bouquetДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ СИНОВЕТЕ И МНОГО ,МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!!!!!!!

# 258
Villyh, ЧЕСТИТО! Да растат здрави и силни синчетата! Да са гордостта на мама и тати!

Разкажи повече за раждането, когато имаш време!

# 259
VILLYH,ЧЕСТИТО smile3525ДА ТИ СА ЖИВИ И ЗАДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ newsm05 КОЯ СЕДМИЦА РОДИ КАК МИНА  НАПИШИ НЕЩО ПОВЕЧЕ  Simple Smile КОЛКО КГ. СЕ РОДИХА КАТЕРИНКАМ БЕШЕ ОПРЕДЕЛЕНА ЗА 01.06.

# 260
Вили, да са ти живи и здрави юнаците!!! Хубаво да папкат, да пълнят памперсите и да спинкат спокойно, че и вие да имате време за почивка!!!

# 261
  • София
Villyh,честито!Да са живи и здрави юнаците и да сте оставили всички проблеми зад гърба си!

# 262
  • Под Сините камъни
Извинявам се че се намесвам във вашата тема,но видях че още ви се води на отчет една мама.
На19.02. са се родили   Венцислава и Валентина /1490 гр. и1420гр. / на betybo,София / термин 21.04/

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 16:16 от Пеца

# 263
  • София
Малее много мами на близнаци са родили тия дни.
VILLYH честити синове, много да ви радват и без проблеми повече.
betyboчестити дъщерички и на теб.
Но пишете потробности, къде, в коя седмица и как сте родили, когато можете....
Паола, мила как така си вдигнала кръвно?

# 264
Катеринка, betybo, честити момиченца.   bouquet
VILLYH, а на теб честити момченца.    bouquet

Един ден не съм се мяркала и сме се увеличили с 3 двойки.
Да са здрави всички бебоци и бързо възстановяване на майките им.  Grinning

...пишете потробности, къде, в коя седмица и как сте родили, когато можете....

Присъединявам се и аз към молбата на sanitammPeace

# 265
здравейте,
днес бях на преглед.Чухме тоновете на бебетата.Вървят доста едри и доктора се опасява,че няма да стигнем 36 г.с.В момента са съответно 2.240кг и 2500кг.

Дано всичко се развие докрая добре. Simple Smile

Поздрави на всички и ми стискайте палци Simple Smile

# 266
Честито на Катеринка,betybo и VILLYH за двоините радости!-Да са им живи и здрави бебоците и само радост и щастие да носят на мама и тати ! newsm51
Честито и на виделите пола! newsm74
Въпросче-някоя от вас пила ли е Magnesium Diasporal?Док ми ги предписа на последната ЖК,понеже и казах,че Нутри Мага ми е малко скъпичък!Като и казах колко струва тя направо каза на сестрата да изсхвърли брошурката! Joy
А и забравих да я попитам-дали да си записвам час за 3-тата ФМ-задължително ли е при близнаци?А и вие ходихте ли?

# 267
  • София
Паола, защо се опасява, че не може да стигнете до 36 г.с?

# 268
villyh,Честити момченца.Да са здрави и много да те слушкат!  bouquet

# 269
Санитам,защото бебетата вървели много едри.По принцип целта ни е края на 35г.с. и евентуално началото на 36г.с.Важно е да се развият и белите дробове.Сигурно към 20 май ще влесна да ме наблюдават в болницата.Санитам твоите колко са едри.Аз лично си мисля,че моите не са чак толкова едри,ама те като го казват и незнам?

Общи условия

Активация на акаунт