Колички за близнаци - 3

• 84 167
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Марианка, имаш ли уеб сайт на който мога да я погледна?

Кюбит, благодаря. Много полезен линк. Ти към коя се беше ориентирала? На мен ми харесаха още 2 от този сайт. Не бях ги виждала, но пък са доста по-скъпи. Иска ми се да дам пари по-скоро за други важни неща, а не за количка. Но има време , ще реша. А ти пиши, когато можеш. Поздрави от слънчева Калифорния.  Sunglasses

# 166
# 167
Здравейте! Понеже скоро живи-здрави ще ми се наложи да купувам количка, бих искала да ви попитам за този модел. Поне за сега на него съм се спряла и ще се радвам, ако някой я е ползвал да каже отзивите.

# 168
  • до морето
mihaela87 имаме същия модел на Косатто, количката е супер лека, маневрена, подходяща за разбитите улици и тротоари, бебенцата се чувстват комфортно в нея, вече ползвам и покривалата - супер са. Ползвала съм и дъждобрана-покрива плътно количката.
Има един недостатък, който откривам и той е, че е много ниска - бебките лежат на нивото на ауспусите на колите, незнам при другите колички така ли е, но това определено ме притеснява. Също така е доста открита и много ме дразни това, че всеки съвсем спокойно си вре носа при бебките  #Cussing out, даже някой от хората, с които спирам да си поговоря си позволяват да дърпат чувалчетата, за да гледат бебенцата.

# 169
Здравейте мили мами,

почетох доста назад в темичката, но не намерих нищо за количката, на която съм се спряла - Peg Perego - Aria Twin. Ако някоя от вас има впечатления или се е спряла на нея, пишете! На мен страшно ми харесва, най-леката, която съм виждала досега и само с един недостатък - не става за новородени, но така или иначе ще сме зимни бебета, ще почакаме, докато заизлизаме с количка. Ще се радвам на някакви отзиви!

# 170
Здравейте мили мами,

почетох доста назад в темичката, но не намерих нищо за количката, на която съм се спряла - Peg Perego - Aria Twin. Ако някоя от вас има впечатления или се е спряла на нея, пишете! На мен страшно ми харесва, най-леката, която съм виждала досега и само с един недостатък - не става за новородени, но така или иначе ще сме зимни бебета, ще почакаме, докато заизлизаме с количка. Ще се радвам на някакви отзиви!

Здравей! И аз гледах тази количка, ние също ще сме зимни бебета, но наистина недостатъка не  е изобщо малък...все пак до 5-6-ти месец все ще ги изведа навън. Варианта , за да имаш тази количка е да си вземеш кошчетата за новородено също на Peg Perego, защото те могат да се захванат на количката. Кошчетата мисля, че бяха около 200 лв. бройката, но не съм много сигурна.

# 171
Аз съм се ориентирала към Hauck Roadster Duo SL.Гледах я в Премаман,но сигурно ще я вземем от дистрибутурите на Хаук за Бг

# 172
За Аria Twin   имаше добри отзиви в предходните две теми, но на мен колелцата ми се сториха твърде малки, а и не ме устройват размерите, защото асансьорът ни е от най-тесните. Иначе доста мами я бяха похвалили. За Hauck също мненията бяха добри-и аз ходих на демонстрация в Премама, но дори и в сгънато положение не влиза в асансьора, да не говорим, че цената беше поне с 500 лв. над тази, за която се предлага в чужбина. Malinkap, това за дистрибуторите наистина е най-доброто решение,или някой да ви я купи от чужбина. При нас накрая това се оказа варианта-ще ни я купят приятели от Англия и ще ни я изпратят с Бг. куриер, защото Мадъркеър не доставят директно до БГ. толкова обемни пратки /доставката ще бъде не повече от 150 лв/. Ние се влюбихме в тази количка- http://www.mothercare.com/Mothercare-Twin-Vesta/dp/B001NW8JKM/sr … 4041&mcb=core
За сравнение-този модел за Бг. бил нов и го очакват след 3-4 месеца, а стария такъв струва с 500 лв. повече! Ще пиша пак като пристигне, дано не се обърка нещо!

# 173
За Hauck също мненията бяха добри-и аз ходих на демонстрация в Премама, но дори и в сгънато положение не влиза в асансьора, да не говорим, че цената беше поне с 500 лв. над тази, за която се предлага в чужбина.

Ние купихме Hauck-а от Премама за 560 лв общо.  Peace

# 174
Момичета- Hauck Roadster Duo SL , я има в магазин Комсед, до Билла на бул. България. В новите цветове е и е много свежа, струва 419лв. Доста е обемна наистина, но е с много широки кошчета, има пълно легнало, доста е опростена за използване, недостатък са й кошовете за пазар, не са малки, но са много неудобно позиционирани и няма покривало за крачетата . Иначе е много удобна на бебчовци, ето доказателство : Дъждобрана на бертони за тази количка струва 15лв и е много удобен! С големи гуми е и минава от всякъде,спокойно се качваме и слизаме по стълби! Друг е въпроса, че почти няма детски магазин, в който спокойно да минава количката, но смятам че с повечето двойни е така!

# 175
Явно затова Hauck-а в Премама е по-скъп - там си е окомплектован с дъждобраните и чувалчетата за краката, които си вървят към количката, а не да се чудиш от какви други марки да напасваш... В този сезон вече си ползваме чувалчетата реално на всяко излизане. С тях количката си става доста "прибрана" и бебетата са на доста по-закътанко. Дъждобраните също са мнооого лесни за поставяне, което е супер, защото веднъж ми се наложи да действам доста експедитивно, за да не ги навали.
Иначе наистина е много маневрена количка. За кошчетата съм съгласна - започва активното им ползване с изправянето на децата, което е след няколко месеца. Дотогава става да сложиш багаж отдолу, но с надеждата, че може и да не се наложи изваждането му. А ние минаваме на доста места с нашата количка.  newsm78 Може би защото повечето места, на които сме се пробвали, са скоро строени, а вратите на новите и на големите магазини са по принцип по-широки.

# 176
  • София
tweeety, понеже си се отказала от ариата и хаука заради размерите, забелязала ли си размерите на количката от Mothercare. Това е най-широката количка, която съм срещала, цели 87 см.  Да не те разочаровам, но повечето двойни колички ги правят до 80 см най-много (моите са 72 едната и 74 см другата), примери си добре входните врати на апартамента и долу на входа  Peace Също така не е зле да пишеш до Mothercare за размерите на количката в сгънато положение (има грешка в сайта), да видиш дали ще влезе в багажника на колата, аз ти гарантирам че и тя няма да влезе в асансьора. Имай предвид че този тип колички са много обемни като се сгънат и хич не са удобни да се пренасят така, аз имах на Phil&teds и ми беше по-лесно да я свалям разгъната по стълбите, но в един момент писва.
А за цените си много права, спор няма, а тази количка е много изгодна със всички аксесоари, но няма да можеш да влезеш никъде с нея. За доставката до бг, ако вече не сте задействали нещата ми пиши ЛС да ти кажа една фирма, която доставя срещу 1,5 лири на кг до Бг, да не й правя реклама, фирмата е сериозна и проверена, много мами от форума тук я ползват, включително и аз  Peace

Момичета, мога да ви препоръчам една количка, като вариант на Ариата - лека е 11,6 кг, има пълно легнало положение, има огромен сенник, сгъва се много лесно, здрава е, гумите въпреки че отпред са двойни са големи и се справя перфектно по нашите тротоари (за моя голяма изненада) Съвсем спокойно можете да изкарате с нея от новородени, без да купувате по няколко колички, както повечето от нас тук. Ето за тази говоря
http://www.mothercare.com/Baby-Jogger-City-Mini-Double/dp/B001PT … 0031&mcb=core

http://www.youtube.com/watch?v=mjVIPasnHGk

За съжаление в Англия няма избор на цветове, но и тази не е лоша, довечера ще кача снимки  Peace

# 177
Здравейте момичета,
Някои ползвал ли е количка за близнаци Bugaboo и има ли изобщо предлага ли се
Каква количка бихте ме посъветвали да си купя да е лека и поне малко изкълчен модел

# 178
  • София
Ето снимките:
http://tanyailieva.snimka.bg/other/kolichka-2.437136.15667691

jeni0901, Бугабу за съжаление нямат вариант за близнаци. Не знам какво разбираш под изкълчен модел  Wink, в бг няма кой знае какъв избор, но ако напишеш в гугъла double strollers или double pushchairs общо взето ще ти излезят всички двойни модели  Peace

# 179
Една моя позната има уникално красива и лека количка ABC, много интересно са разположени близнаците в нея и е много удобна - горещо я препоръчвам ...

Общи условия

Активация на акаунт