Колички за близнаци - 3

• 84 117
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Момичета а какво ви е мнението за тази количка? http://www.albeebaby.com/baby-jogger-city-elite-double-stroller-in-black.html
Също така има и модел от 2010г  ако може и него да го коментирате ще ви бъда благодарна   bouquet

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 19:22 от tanj74

# 676
  • Враца
ето и от англ. e-bay, където доставката е по-лесна и по-евтина.

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-BABY-JOGGER-CITY-ELITE-4-WHEELER-TWIN- … sh=item20b2a58959

Ако сега очквам близнаци бих се спряла точно на тази количка. Много добър избор според мен.

# 677
Моя приятелка има такава- вози в нея 2 20 килограмови деца на по 6 години с ДЦП . От поне 2 години са в тази количка. Тя казва, че е сменила 4-5 и тази  е най-добрата досега. Сгъва се с една ръка. Много лесно върви дори с 45 килограма на нея( като прибавим и чанти и багаж), не се е разскърцала, на децата им е удобна ( е, вече им отесня, но все пак са на по 6). За деца до 3 години е направо разкош!И на тази цена е много ,много добре. Ако имааш възможност- не се колебай, ами я поръчвай.

# 678
Благодаря ви момичета   bouquet.

# 679
Здравейте момичета!
Бихте ли ми казали количката Хаук или Х-Lander побира ли се в кола Седан или Хечбек?(Опел Астра или Тойота Авенсис)Няма как и къде да изпробвам количките т.к не съм си ги избрала и поръчала.
Мерси!

# 680
Здравейте момичета!
Бихте ли ми казали количката Хаук или Х-Lander побира ли се в кола Седан или Хечбек?(Опел Астра или Тойота Авенсис)Няма как и къде да изпробвам количките т.к не съм си ги избрала и поръчала.
Мерси!

x-lander се побира със сигурност . за хаука не знам.
Освен това другата седмица пристигат новите цветове на X-lander X-twin

# 681
  • София
Татко,къде пристигат ?
Аз се интересувам от X twin  Peace

# 682
Хаукът се побира в багажника на предпоследния модел Мазда 6, седан. Аз съм много доволна от него!!!

# 683
Аз съм с Опел Астра Класик, като полицейските. Количката ни е Хаук - няма грижи с багажника.

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 16:38 от zaiobaio

# 684
Мерси много!

# 685
Татко,къде пристигат ?
Аз се интересувам от X twin  Peace

пристигат в българия. първо ще ги има в шоорума магазин ново бебе, бул.гео милев 28.
а за компактност и размери по скоро критерия е дали влиза в опел корса, тоьота ярис ,голф и тнтнт Simple Smile))
размерите на сгъната количка x-lander  X -twin са 105/45/75 см , при монтирани колела

за другите колички не коментирам защото са им дадени тегло и размери без колелата .

# 686
  • София
Кога може да ги видя там,че ми е далече да ходя всеки ден?

# 687
  • София
Achi, Hauk-a се събира и в хечбек- аз съм с Фиат Стило и влиза без проблем. Peace

# 688
Здравейте!
Доколкото прочетох има много почитателки на Хоук Роудстар Дуо Simple Smile
Аз също съм се ориентирала към нея.
Искам да попитам майките с такава количка каъв дъждобран са купили-специално за този модел или какъв да е- има ли стандартни дъждобрани  за близнашки колички тип пейка?

# 689
Здравейте!
Доколкото прочетох има много почитателки на Хоук Роудстар Дуо Simple Smile
Аз също съм се ориентирала към нея.
Искам да попитам майките с такава количка каъв дъждобран са купили-специално за този модел или какъв да е- има ли стандартни дъждобрани  за близнашки колички тип пейка?

към количката си има  дъждобрани и чувалчета за зимата. нашата поне си беше напълно оборудвана...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт