Колички за близнаци - 3

• 84 147
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте,моята количка е купена от продавалника чисто нова.Доколкото разбрах беше подарена на майчето докато е била бременна,но нещата за съжаление не са се развили добре и е останала с едно детенце.Нямам представа как може да се поръча,но ако намерите куриерска фирма,която да ви я достави наистина си заслужава.Количката е изпипана наистина отвсякъде.

# 76
Аз се включвам по въпросите за X-lander.
Видях на живо в Южния парк единична такава количка. Моите приятелки, с по 1 дете ахнаха, като я видяха. Разпитахме жената - каза, че единственото неудобно (ако съм я разбрала правилно) е че при сгъването на количката се махат колелата (с натискането на 1 бутон). Според нея единичния модел беше прекалено тежък, но като погледнах характеристиките на близнашката - не се различават много от останалите в ценовия клас 700 - 1200 лв (TFK, Hauck, Phil&Teds,First Wheels).
Аз се обадих в магазина им в Пловдив.Няма друго място на което можете да я видите. Обикновенно имат наличен модел там. Аз съм планирала юли месец да отскочим до там и да я видя на живо в двоен вариант. Относно доставката - за 1 ден, поддържат наличности, ако сучайно нямат желания от клинета цвят - 2 седмици от деня на поръчката. Доставката се доплаща допълнителнително, до вратата на клиента и струва 7 лв.
Лично за мене това е моят фаворит, освен ако на живо не ме разочарова. Живот и здраве след месец ще мога да споделя повече впечатления.
Дано да съм била полезна.

# 77
  • Sofia
Здравейте. Имаше едно време едни съединители (не знам дали така се казват), с които две единични летни колички могат да се съединяват в една. Някой виждал ли е такова нещо и знаете ли за какви марки и модели колички стават? Идеята е количката да може да се ползва и като една количка за близнаци и като две отделни единични колички.

# 78
Такива скоби продават в Джъмбо Peace

# 79
  • Sofia
Да, разбрах и даже вече си купих, мерси.  Grinning

# 80
  • София
Видяли за какъв профил са има правоъгълен и кръгъл Ф

# 81
  • Sofia
 Ми не знам, един вид бяха, ама стават на тези колички които купих.

# 82
  • София
И аз купувах ама лабава работа,а и неможех да мина през входната врата.От джъмбо ли взе колички?

# 83
Майчета можете ли да споделите мнение за колички:
http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=384
http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-181_586-products_id-10747.html
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&products_id=137
Мисля да взема една от тях,но във Варна не може да се види нищо на живо,а не мога да пътувам.Ще трябва да поръчам от интернет и не искам да сбъркам.За Cangaroo Twins не знам размерите,а мястото ни е много малко в колата Sad Не мога да намеря данните в нета.X-lander ми идва малко скъпичка,но ако качеството е добро може и да склоним...макар че надхвърля бюджета ни (няма и дъждобран,чанта..),но пък е 15,9кг.
Благодаря ви!

# 84
  • Sofia
Ива&СиЕ  не знам твойте какви са. Мойте са много стабилни. Представляват две пластмасови шини, които се захващат с винтове една за друга и са общо три такива. А че става широко това е вярно. Но две отделни колички няма как да не са по-широки от една двойна. Определено ако ще я ползваш само съединена е по-неудобно от обикновенна колечка за близнаци. Удобството е, че може да се разделят. Да, от Джъмбо са ми количките по 60 лв най-обикновенни.

# 85
  • София
Същите колички и същите скоби имам,от джъмбото.След 5 разглобяване се разхлабиха и едната ходеше пред другата.Надявам се да нямате този проблем.
Сега си стоят така и ползваме ако ходим някъде за набързо по еденично.

# 86
Включвам се отново в темата, тъй като вчера бях на окончателно разузнаване за колички, или конкретно за модела на TFK за близнаци, който беше варианта за избор, ако не ни допадне X-lander-а.
За съжаление консултантите в магазина ме предупредиха да не се надявам на доставка (такава вече няма повече от 6 месеца) и да се преориентирам към дръга марка и съответно модел. Оказва се че доставки конктретно на модела за близнаци не се прави (въпреки, че дистрибуторите редовно попълват наличните модели за 1 бебе). Така че , който си прави сметката за тази количка, но купена от БГ - няма никакъв смисъл. Потърсете друга алтернатива.
Сега се моля X-landera да е практична, удобна и да ни допадне, защото иначе не знам какво ще правим..... ще започвам на ново проучването.

# 87
аз съм писала по-горе, че поръчахме ТФКто от Австрия
без да излизам от вкъщи, количката дойде за 5 дни до апартамента ни  Simple Smile
(платих през интернет банкирането)
супер доволна съм от избора, количката е отлична. Сравнявам я с FirstsWeheels, защото това ни беше алтернативата в БГ, и скромното ми мнение е, че ТФКто е по-качествена (материя, дръжка, начин на сгъване, спирачка)

така че в днешно време, човек може да си поръча и без БГ доставчиците

# 88
Включвам се отново в темата, тъй като вчера бях на окончателно разузнаване за колички, или конкретно за модела на TFK за близнаци, който беше варианта за избор, ако не ни допадне X-lander-а.
За съжаление консултантите в магазина ме предупредиха да не се надявам на доставка (такава вече няма повече от 6 месеца) и да се преориентирам към дръга марка и съответно модел. Оказва се че доставки конктретно на модела за близнаци не се прави (въпреки, че дистрибуторите редовно попълват наличните модели за 1 бебе). Така че , който си прави сметката за тази количка, но купена от БГ - няма никакъв смисъл. Потърсете друга алтернатива.
Сега се моля X-landera да е практична, удобна и да ни допадне, защото иначе не знам какво ще правим..... ще започвам на ново проучването.

Cho_ko, все едно пишеш от мое име. Не знаех, че са спряли вноса на ТФК, лошо. Confused Х-lander ми е варианта за момента, но реших като родя тогава да действам по въпроса. Не мога да повярвам, че в цяла София няма къде да се види на живо този модел. Close ooooh! Иначе, малкото отзиви, които получих за нея са за хубава и качествена количка. Ако имаш междувременно нови идеи - моля, пиши!

# 89
Cho_ko, все едно пишеш от мое име. Не знаех, че са спряли вноса на ТФК, лошо. Confused Х-lander ми е варианта за момента, но реших като родя тогава да действам по въпроса. Не мога да повярвам, че в цяла София няма къде да се види на живо този модел. Close ooooh! Иначе, малкото отзиви, които получих за нея са за хубава и качествена количка. Ако имаш междувременно нови идеи - моля, пиши!
Стрелче, относно X-lander me притеснява единственно че прочетох някъде (лично все още не съм се убедила) че за да се сгъне количката (да се качи в кола или да се прибере някъде) трябва да и се махнат колелата, което не знам как ще стане доката съм с бебетата навън....кое първо децата ли да пренасям в колата или мръсните колела да пипам...... само това малко ме обезкуражи. Надявам се тази функция на количката да е валидна смао да единичния й вариант....
Ако не я харесам ще се възползвам от съвета на venche и ще поръчвам online.... Firstwheeels ме притесняваат малките колела отпред... ние имаме вила в планината, където ще е добре децата да прекарват повечко време  и ако количката не е маневрена или с големи колела.....ще буксуваме често

Общи условия

Активация на акаунт