Колички за близнаци - 3

• 84 151
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
който иска да види ТФКто в София- предлагам жива демострация Simple Smile
да ми пише на лични, аз ходя по парковете(Южен, борисова, около НДК) като е хубаво времето

# 91
Аз си харесах този модел на Хаук: http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.06/1559901 ,  видях познато майче със същия модел само че в синьо изцяло, повозих я малко и ми допадна и като габарити, и като големина на гумите и седалките, иначе и като цветове ми се вижда свежа!

# 92
  • София
Cho_ko, като каза вила в планината, гледала ли си Phil&Teds - точно за тази цел е перфектна, минава като танк навсякъде, а и за бебето и бутане е супер, аз все повече се убеждавам, че е може би най-доброто, което се продава тук  Peace

Венче, като ходиш в южния пусни едно ЛС, ние често ходим там с още 2-3 мами тук от форума

# 93
Венче, аз с удоволствие ще се възползвам от поканата другата седмица.
Славина, модела на Хаук го има в Премаман и честно казано ако X-landera не става, май това ще е опцията. Така или иначе и като цена е  "най- приятна" Но трябва да се поръча 1 месец по-рано, така че другия месец трябва да сме решили.
Танини, в Phil&Teds ме притеснява, че самите кошчета за бебета са тясни. Може би се лъжа, все пак нямам никакъв опит, но ако я поставиш до друга близнашка количка местата за бебетата са по тясни (в сравнение с повечето други колички)...Пак казвам може и да не съм права, но такова впечатление ми направи

# 94
Чоко, аз я поръчах от Германия, доставката е 16 евро, а като цена е 200 евро. В Премаман е 600 лв., аз ходих и на място да разгледам, но цвета на тази в Премаман е доста тъмен, аз харесвам по- наситени и свежи цветове. От Германия пристига за 10-тина дни. Широчината на седалката за едното бебче е 30 см.

# 95
  • Враца
Ето тук може да си купите количката на Hauсk на изгодна цена - http://www.kasidabg.com/roadster-duo-sl-circle-navy-hauck-cpath-181_517.html. В www.mytoys.de цената e 179.99 евро - http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.06/1779049. Излиза с 16лв. по-скъпо да си купите от България, но е по-сигурно после с гаранцията, ако нещо стане. Или най-добре си я вземете направо от представителството на hauck за България - http://www.hauck.bg/podr.html?id=60.

# 96
  • София
Cho_ko, на Phil&Teds седалките са всичко друго но не и тесни. Едно от нещата които най-много ми харесва в нея са точно седалките, защото са удобни за бебе и по-голямо дете, дават я до 20 кг и 5 години. Имам вече доста наблюдения над двойни колички, а имам и още две колички, като размери са почти еднакви, но на Phil&Teds е по-широка и по удобна от другите, особено в легнало положение, не знам как става това..., гледах сега другите две колички, те имат една допълнителна част от рамата, която минава между двете седалки, предполагам че тя стеснява местата. Ето при Хаук на втората картинка се вижда за какво говоря http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.06/1559901 тази част липсва при Phil&Teds, по този начин и багажникът е по-удобен
А иначе моите зимата когато бяха на 13-18 месеца се събираха без проблем с космонавт, чувалче и дебела завивка в студовете.
Дори и 5 годишната кака се събира без проблеми в нея.

Да добавя още един голям плюс на количката - теглото на бебетата не се отразява на маневреността й; моите сега са по 12-13 кг, но продължавам да я бутам буквално с едно пръстче, с една ръка може да завие на 360 градуса, нещо което с другите колички на тази възраст на малките не мога да направя. Аз понеже не мога да шофирам и навсякъде ходя пеша ми е голямо улеснение, защото понякога обикалям по 8 часа и не ми е проблем да я бутам цял ден, с другите се уморявам.

Недостатък е че ако не влиза в асансьора, не е удобна да се пренася сгъната - обемна е, затова аз я свалям/качвам на задните гуми, за нашите улици, тротоари, офроуд и сняг обаче е перфектна  Peace

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 08:18 от Double with Cream

# 97
Мами какви са ви наблюденията за Косато http://www.kasidabg.com/you-2-sugar-cosatto.html? Единственият вариянт,който се сгъва като чадър и ще влезе в колата ни,притеснява ме ,че седалките са малко тесни сякаш?Иначе има и други от тази категория,но се сгъват като книга ( имат цяла дръжка,а не раздеена на 3 и няма да влязат в колата )
Танини,като гледам снимките ми идва да взема същата количка,но ще е голям проблем за колата ни Sad......
Моля ви дайте ми съвет,че трябва спешно да вземем количка.В къщи имам влакчето на Пег Перего,но тя пък съвсем няма шанс да се събере в колата Sad и сега я продавам

# 98
tanini, на Хаук модела http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.06/1559901  пише ,че е за възраст 6 месеца до 3 години.(Alter:  6 Monate bis 3 Jahre )
На нас ще ни трябва от 0 месеца,но ще погледна и тази на Phil&Teds

# 99
Малинкап, има много мами с такава количка от новородено - и Жабче е с такава, и не се е оплаквала, че не е педназначена за новородени. Съгласна съм с тен за описанитео на количката, но в Б-я, където се предлага има опция и за портбебетата, който са предназначени за новородени. Кошчетата могат да се поставят в пълно легнало положение, което отговаря именно на изискванията за новородено.
Танини, първо,да ти похваля прекрасните юначета , пу пу . А коментарите относно количката ти ще ги взема задължително под внимание и отново ще преразгледам модела като опция. Мерси за описанията и информацията ти....Неопитните мами имат нужда определено от вашите съвети  Hug

# 100
  • София
Само големи гуми за близнаци над 8 кг иначе е ад.
Чадър които е голям и широк е испанската MS 40 см всяка седалка,то май и от другите е по широка но не става за новородени.

# 101
Моята позната е с Хаук-а от раждането на нейните момченца, наклонът на седалките е доста голям, тя дори без портбебета си ги вози и няма проблем! Само дето вносителят за България- пловдивската фирма ме шашнаха като казаха, че летния сезон нямало внос на близнашкия модел, затова да се обадя есента ooooh!!

# 102
  • София
Защото майкте на близнаци са в отпуска явно,българска работа.
ABC купихме миналата седмица много ми е удобна е има някои неща който ме дразнят,но те и не се возят много.
Да не си траят другите които са с нови возила  Wink

# 103
  • София
toi_i_tq, нещо май се обърках, колко са големи твоите  newsm78 Косатото става, но за малки бебета, после бебета като натежат и става трудна за управление и неманеврена. Както е писала Ива за по-големи деца трябва нещо стабилно, каквито обикновенно са по-тежките колички. От леките единствената по-стабилна за която се сещам е Ариата. Друг вариант е да си вземеш тип чадър за колата, а иначе да си ползваш Пег Перегото.

Хаук-ът става за новородени, но Славина е права, че е изчезнала от пазара  Rolling Eyes

Cho_ko, мерси за милите думи   bouquet Ако ти влиза в асансьора не се колебай, няма да съжаляваш. Да уточня, че моята количка е старият модел. При новия от 2008 има 2 промени, които не ми допадат, едната е че са махнали борда отпред, другата е, че на моята има найлон там където стъпват децата, на новия модел го няма, което е тъпо, защото е само плат и ще се цапа много като проходят. Иначе са променили и позициите на облегалките - при моята са 5 (2 за новородени и 3 за над 6 мес), а при новия модел са общо 3.

Иве, каква е тази испанска MS  newsm78 и преди си я споменавала и тогава се чудех Confused

# 104
  • София
Нищо особено не е MS чадъл ама много широк ще инамеря сайта и някоя снимка ако имам с нея и ще сложа

Общи условия

Активация на акаунт