Със стъпки първи и зъбки нови, СЕПТЕМВРИЙЧЕ в парка броди

• 11 780
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
Сми-то нанка вече в кошарата в другата стая.
Татко му - нанка на дивана до мене, хахахахаха...
Аз .... харча пари от другия диван , аман вече, изкупих света от хола.
Елате и ми вземете лаптопа.

# 286
Аз тръгнах за онази среща в ЮП и ето кога се появявам Crazy Може и да не е актуално, но да си кажа, много са хубави снимките Grinning

Ирини, радвам се, че Джи е по-добре Hug Да не сте при доктор Масларски, че нали неговата жена е в Токуда newsm78 Ние го посещаваме чат-пат, много е внимателен.

Ирина, много Hug за теб и Павчо, ама голям калпазанин Heart Eyes

И за останалите с премеждия по една голяма Hug

Мари, ако влезете в оДЗ (ясла + градина) няма да има нужда след яслата да кандидатствате наново за градина, там децата ги местят автоматично в градината.

Суит, и аз поплаках Sad

Ние днес си направихме една леко дъждовна, много спокойна малка разходка с Пезота в почти празния пролетен парк. Беше много приятно Simple Smile

# 287
  • София
Мари,  Hug Ами то си има една пръчка от дърво. На нея е закачен здрав ластик. А самият ластик се закача на куки на касата на вратата. Тук в един стар брой на 9 месеца има координати някакви, но не знам доколко са актуални (информацията е от 5 години.  Joy). 0331*62004, 0331*67825
Григчо, така, така. Аз още чакам да ми звъннеш. И Ради чакаше Зои, ама нъц.  Wink А Павел наистина е  ooooh!. Той от бебе си е такъв.  Heart Eyes
Инче, и аз така.  Embarassed hahaha
Мире, нека яде детето. След толкова боледуване има нужда да си навакса. Те си знаят най-добре. Радвай се, че яде. Значи е здрава.  Hug

# 288
  • София
Я да видим дали съм се справила и аз веднъж да пусна нова тема.  Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=388904.new#new
Не се сърдете, че в момента съчиних заглавието, ама нямахме Великденско.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт