Със стъпки първи и зъбки нови, СЕПТЕМВРИЙЧЕ в парка броди

• 11 780
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Мире, поради каква причина 6 месеца Зиртек Shocked Какво е обяснението детето 6 месеца да приема антихистамин??? Shocked

# 241
  • Варна
Добър ден и от нас  Hug Нищо че е такъв мрачен и дъждовен че ти идва да се завреш под завивките и да не излизаш от там. Но за съжаление това няма как да стане със съкровищата дето си имаме в къщи  Sunglasses
Ясен изглежда добре слава богу. Не се е повтаряло от вчера - спа спокойно и само сутринта памперса имаше по-странен бял цвят което евентуално е от крушата която давах по-предния ден  ooooh! Съмненията са ми в нея защото я дадох сурова - толкова беше узряла че според мен нямаше смисъл да я варя. Пък може и изпълнението вчера да е от нея, но пък с реакция след един ден чак  newsm78 Както и да е - важното е да не се повтаря повече  Praynig Благодаря че ни мислехте.
Ирина, не е падал все още слава богу  Praynig
Стон, да е от зъби ама чак пък толкова  newsm78 Макар че те венците му са подути вече от месец. Ох то не е смешно, ама ми стана смешно като го видях как Оги се катурва на една страна и докато вие си снимате - милия надава вой  Laughing Heart Eyes
Това ме подсеща онзи ден Ясен размахва една дрънкалка насам натам пред лицето си и изведнъж започнаха рекламите по ТВ и той съответно зяпна в тях и забрави да размахва ръка, която се отпусна заедно с дрънкалката и го дранна по носа. Нададе същия вой като Оги, а аз започнах да се хиля като една гадна майка  Mr. Green
Флу, и моите страхове напоследък са свързани с това което споменаваш. Едни чудни картини ми се заформят в главата, че чак страх ме хваща да ги изрека. Пропъждам ги и се стягам да не се случва  Praynig Hug
Ирини не е писала днес  Thinking Как ли са със Джи?
А аз си получих слинга преди малко и съм много доволна  Party Без малко да го сефтосаме още в началото докато го премятах Ясен насам натам в различни пози, че беше точно след ядене  Laughing

# 242
  • софия
много ви благодаря за отговорите Simple Smile

педи каза да давам лечебната хумана няколко дни и хидрасек, ама аз давам само хуманата.... все пак е лекарство хидрасек-а... но 4 дни само на тази хумана и ефект никакъв няма... сутринта сварих чай от шипка и давам, сега ще варя и оризова вода....

купих обаче хидрасек, ама е за деца над 30 месеца и аптекаря каза да давам 1 прахче на 3 пъти...

но ще пробвам първо без лекарствата и ако не стане чак тогава...

# 243
Ами понеже Симона е предразположена към астма и лекрката в Трета градска предписа това чудо да се пие "минимум 6 месеца"Моята педи се съгласи.Дефактно една от причините да я сложт под маска в интензивния сектор е дихателна недосттъчност причинена от астматичен пристъп.Което според всички лекари не значело,че детето ще отключи хронична астма,но е предразположена зради баща и-който има.Е това ми казаха на мен.А астмата все пак е вид алергия Peace
Диде да,хидрасека ми казха и на мен на 3 приема, ако е мн остра диарията може и на два.Аз обаче намерих ентерол-сашетки-и си и давах без проблем Peace
кисел така и не рзбрах как точно се приготвя.Той на закуска ли се дава или като следобедно хранене??И змества ли едно млечно такова???  bouquet

# 244
И аz влиzам, да видя какво ства с Джи. Но ги няма, дано е zа добро, както някой беше писал..
Момичета, много сте мили, както винаги. Всички, които раzсъждавате zаедно с мен, да не иzреждам поименно  Hug Heart Eyes
Аz zная, че не е нужно да се самообвинявам и в същност не го правя. Но.. понякога си се присещам и почвам да си мисля, че не направих всичко и така.. Щото наистина много ми се искаше, а и ми харесваше, аи се бях наострила, че първия път не съм имала "акъл" и zатова.. Ама втори път неуспех малко в повечко ми дойде.
Та zнам, че всичко с тия неща и симптоми е много индивидуално, но си търся сламка, честно каzано  Crazy
Но ви обичам, да zнаете. И ако някой ден имам трето дете, пак ще се опитам. Че както има еволюция, с Крис само седмица, малката месец иzцяло и до третия с дохранването, може с трето да вzеме да успея  hahaha Joy
Не ми четете глупостите, моля ви се  Mr. Green
Заместила съм също две хранения, обедното и към 19ч. Ако zависи от малката и повече ще са, но аz се опъвам. На нея вече й е много по вкусно ли, де да zнам, или по приятно да яде с лъжица. Млякото едвам го иzпива, нещо все едно не и се иска вече, все се върти, плюе.. Така че..
Диди, zа ориzовата вода Асето ти е обяснила, мааалко ориzчета и повечко вода. А можеш и да й правиш само ориz на пюре zа обяд примерно, стига да го яде. Или пък ориz с картоф, малко копър, че нали и той действа добре на стомаха.. Морков също. Това се сещам сега.

# 245
  • София
И ако някой ден имам трето дете, пак ще се опитам. Че както има еволюция, с Крис само седмица, малката месец иzцяло и до третия с дохранването, може с трето да вzеме да успея  hahaha Joy
Не ми четете глупостите, моля ви се  Mr. Green

Хич не са глупости.  Naughty Две деца отгледах с АМ, а пък виж как потръгнаха нещата с третото.  Simple Smile

Мариамката ми се губи.... newsm78 Дидето и тя пак спря да пише нещо.... Thinking

# 246
Може ли и аз да споделя неразбирането на тази лекарка, която е изписала 6 месеца да се пие нещо ПРОФИЛАКТИЧНО и то за астма......... Аз съм астматичка... от детската градина. Майка ми е гледала по еднакъв начин и мен и сестра ми , но аз съм тази, която се разболя. Не ми се влиза в подробности, но астмата е психосоматично заболяване, и никакви препарати и медикаменти не биха я повлияли, генетиката пък още по-малко има място тук.

# 247
И аз като останалите тук ги мисля Иринии и малката Джи. Дано да са по-добре и да си почиват, а пък ако имат нужда от помощ - те си знаят, че ние затова сме тук Hug
Деси, знам, че ти се иска да мислиш, че не си можела да направиш нищо повече за кърменето. Само да ти кажа - не се сърди - аз съм с диагноза ПКЯ, силна хормонална стимулация преди забременяването, и въпреки това Миташки още не е опитвал АМ. Когато имах съмнения за недостиг на кърма Бу ми прати линк към няколко статии в английски списания за връзката между ПКЯ и кърменето. Та там пише доколкото си спомням, че при около 30% от жените с ПКЯ се наблюдава недостиг на кърма, но все още няма категорично обяснение за причината. Изводът беше, че може и да има връзка, но не е задължително ако имаш ПКЯ да не можеш да кърмиш. Така че - успех с третото Wink

# 248
Ах, Совичке, аз като знам , че за нищо и никакви 60мл добавка не спах три нощи, докато смеля и предъвча факта и колко ми беше мъчно, съвсем си ми ясна за всяка една емоция, която изпитваш.
На моменти си мисля, че преигравам, в други моменти смятам, че са ми напълно оправдани чувствата, и така.... всеки знае себе си. Но  понеже в бг-мама като цяло има едно истерясване на тема кърмене и това влияе на всеки в една или друга степен......

# 249
Ради, не се сърдя, раzбира се. Как бих могла, когато пишеш истината..
Инче, zа това иде реч, наистина може би си права.. Първия път не го мислих толкова, но нямах толкова информация, а и смея да кажа, че поне при мен(ни най малко не искам да кажа, че всички са така), годините имаха zначение. Тогава бях на друг акъл.. Сега си давам сметка zа това.
Суити, аz точно zа тебе се сетих, между другото. Знам, че не са глупости  Hug
Но понякога някои неща нистина нямат zначение. Трябва да сме благодарни zа всичко което имаме. От половин час гледам в една точка и не мога, и не мога... Четох нещо в твоя подпис. Няма да говоря тук......

# 250
  • София
Деси Hug

# 251
момичета, Джи е много по-добре днес!
Довечера ще се вкрюча с подробности.

Целувки

# 252
  • София
Адаш, Браво!  Heart Eyes
Деси, и от мен едно голямо  Hug
Дидишон, аз ти писах на скайп, ама те нямаше и се рестартирах и може да не си прочела. За растройство съм давала и вода от джоджен. Но това беше отдавна. Не знам дали вече и това не се отрича.  newsm78 Действа добре.

# 253
Момичета, може ли да се взима втора опаковка осцилококцинум веднага след първата?
Ирини, радвам се за добрите новини  Hug

# 254
Иринии, радвам се, че Джи е по-добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт