МАРТенчетата мънички,се кокорят вече със очички!

• 14 561
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Как обличате бебетата, когато сте наразходка?

# 91
Как обличате бебетата, когато сте наразходка?
ooooh! и мен това мн ме мъчи,никога не мога да преценя,сега като е по-топло както е в къщи-2блузки и 2 ританки и отгоре тънко одеалце ,шапка слагам само като духа и той не е в количката, а дали му е добре само той си знае

# 92
Честит Лазаров ден!
Имам въпрос към мамите с бебчета на двайсетина дни-колко време будуват на ден?Моя Гого понякога прави около 6-7 часа на денонощие в будно състояние,с мизерни паузи на унасяне.При това не се заглежда или залъгва с нещо(още е много малък,наистина).
Всички ли си държите бебетата на ръце ,докато заспят?Аз не го правя и през първите 2 седмици си заспиваше прекрасно след храна,но вече не става номера...А аз не мога(по здравословни причини)да го нося на ръце.

Абсолютно същото е/беше и при нас, с тази разлика, че вече успявам да го сложа в леглото за малко и не всеки път се дере. Не знам дали има друг начин, освен на ръце, аз поне не намерих. Поне като е на ръце заспива и мога да го оставя. Но наистина с нищо не мога да го забавлявам и така си будуваше много време. После като излизахме на разходки поне ми се скъси това време и стана от 8-9 до 12.

# 93
Аз я обличам както обличам мен. И с Маги процедирах така. Вчера бяхме с чорапки, дънки, боди и върху бодито суичер  Peace Нося в мен тънко одеалце за всеки случей, ако им ес стори, че захладнавя  Peace

# 94
Аз го обличам както си е вкъщи+суитчърче с качулка.Вкъщи е с боди, блузка и ританки, а понякога и с гащеризонче.Задължително обувам и терлички на крачетата.Слагам и шапка, ама той нещо я недолюбва и за това повечето време си я караме без.И отгоре слагам порт-пелената.
Русана, мисля че с 2 бр.блузки и 2 бр.ританки са много! Shocked.Проверявайте отвреме-навреме децата в количката-ако са потни, значи им е горещо и задължително махнете някоя дрешка!

# 95
  • Варна
Аз приспивам на ръце или на гърдите ми (което днес доведе до повръщане ...  Rolling Eyes ). Само че малката шушулка захитря и като я оставя в леглото така приспана, тя по някое време се усеща и се започва с мрънкането, скимтенето и т.н. до степен рев. Както и животинче го описва. И на мен доктора ми каза да си пазя гърба, ама няма как да стане тая. А още няма 4 кила малката, какво ще правя като натежи още - не знам. Има и моменти, когато просто си се кокори будна, ама са рядкост. Ей на - обсртеля памперса насън и сега вече е в истерия.  Sad  Cry
Аз обличам както вкъщи или + един кат, ако е студено. Но е с одеяло  и покривало на количката.

# 96
  • София
 Мами, някой може ли да ми прати на лични телефона на Зеленкото, че синът ми е взел голямата кола и няма в какво да си кача количката, та трябва да и кажа да не вземат да ме чакат на срещата.

# 97
Мънки писах ти на лични

# 98
Аз го обличам с боди с къс ръкав и блузка-мноооогооо е жега! А каката вчера даже се къпа чисто гола в коритото отвън,че още не сме взели басейн!!! Hug

# 99
  • София
Аз го обличам с боди с къс ръкав и блузка-мноооогооо е жега! А каката вчера даже се къпа чисто гола в коритото отвън,че още не сме взели басейн!!! Hug
Shocked тук не е толкова жега, че чак да е за баня на открито Rolling Eyes
Белла, аз също обличам така, както Русана и не е потен. Според мен пък е топло за пелена тип порт-бебе  Simple Smile , терлички и шапка не слагам.
Няма ли завърнали се от срещата Simple Smile Добре че не отидохме - страшен рев е днес  ooooh!

# 100
Има ли други като нас,които имат проблеми с очите,възпалени са още откакто ни изписаха , капвам му постоянно кърма,но вече месец не са се оправили  newsm78, а педито отказва да предпише капки,страхувам се да не се възпалят повече  Cry
и на всичкото отгоре ни се подсече дупето,а след всяко ако го мия над чешмата и мажа уж профилактично със судокрем и кога успя да се подсече  ooooh!

# 101
ние му одарихме пак една разходка.
Свекитата бяха нагости и са ни купили пакет памперс и 2бр АМ (леле неможах да повярвам #Crazy). После свеки реши, че ще ми помогне и изчисти кухнята и изведоха малката навън, та аз да си оправя стаята и остатъка от чистенето.
Та ние с таткото после ходихме да хапнем навън. И вчера Васида беше обула Борето с едни сладурски обувчици и ние да не останем по-назат та купих подобни и аз. Утре все пак баба и на Елия има имен ден и трябва да сме хубави. Rolling Eyes
А една приятелка ни е подари музикална бебешка чантичка и две биберони на Нук с надписи (от Швейцария Rolling Eyes).
за обличането- аз всеки път я обличам различно, зависи от времето. Задължително сме с боди с къс ръкав и нещо връхно и чорапки. Шапка слагам, но като видя какво е положението я махам.

# 102
Има ли други като нас,които имат проблеми с очите,възпалени са още откакто ни изписаха , капвам му постоянно кърма,но вече месец не са се оправили  newsm78, а педито отказва да предпише капки,страхувам се да не се възпалят повече  Cry
и на всичкото отгоре ни се подсече дупето,а след всяко ако го мия над чешмата и мажа уж профилактично със судокрем и кога успя да се подсече  ooooh!

Русана, а ти сигурна ли си, че са възпалени? И ние имаме много секрет от очите още от изписването. Доки ни даде да капваме Тубрекс. Но след две седмици капване нямаше никаква промяна. Явно не са инфектирани, а са й запушени слъзните канали. А за това нищо ен може да ес направи. Оправят се сами след време. От около седмица забелязвам, че при нас вече няма толкова секрет. Може и да се оправят нещата.
Основното за инфекцията е освен секрети да има и зачервени очи. Ако са и бистри оките, а има само секрет, най-вероятно са каналите. Но си питай педито все пак  Peace

# 103
Еlwing в Пловдив днес е по-хладно,а иначе до вчера беше голямааааа жега,седя и се потя,даваха го 20 и няколко градуса,но аз имах чуството,че е поне 30! Peace

# 104
  • София
Елвинг, да беше дошла. Щяхме да организираме надреваване на твоя човек с моя маймуняк. Laughing Аз закъснях здраво, докато изчакам да ми върнат колата, ама все пак стигнах. Нагледах се на хубави бузи, пу да не са им уроки. Laughing Нашият зверунгел нали не спира да рита и реве, пък и мама му не я бива за крава и все още има твърде спортен вид, но другите мами определено се справят прекрасно с нахранването. Simple Smile И времето беше чудно за разходка.
 Ако знаех как се слагат торти, щях да почерпя една, щото се оказа, че Илийчо днес имал рожден месец, пък аз пак щях да пропусна, ама като не знам, приемете, че ви черпя. Laughing
 Окич, благодаря за рамката. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт