Честит прозник на именниците!

Общо взето нямат график кога се засилват и си реве и сутрин и следобяд и през ноща 
Както я оставя някъде и ревеее. Ей и сега я оставих за малко и я чувам, че пак надава вой
Ама не мога, умаляха ми ръцете от нон-стоп друсане.
Пробвах пак да й дам биба. Еми не ще и това си е
А толкова ще ми е по-лесно, ако поне от време на време ме отмени бибата в цокането 

.Ако не ме лъже паметта ти се интересуваше от комплекти за количка - преди две-три години имаше хубави на ВисВиталис, предполагам, че все още ги предлагат.
язък за зора.

А и от няколко дена - ни график, ни дявол, ама здраве да е. По-скоро се притеснявам от педиатърката да не каже, че е качил много, че като слушам и затова се карат. Ама да е жив и здрав и да папка добре, даже така като суче на често и си заспива и без оригване и нито връща, нито го боли стомахчето.
Иначе понеже вече отделям запаси, днес след като сука така от едната доста мека гърда, насука се добре и после изцедих 20 мл (бавно, но можеше и още), т.е. това би трябвало да означава, че му стига едната гърда, нали? 

Хем по бързо ще отслабвам от екстрата тегло, хем тя ще е до сърцето и цицата на мама. 
но поне още не си провесва крачетата през решетките на леглото.
ви всички Препоръчани теми