Гаденето отшумя, СЕПТЕМВРИйска мама разцъфтя

• 12 113
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Аз пия HIPP Natal и е като плодово сокче. Малко ми се струва скъпо, но понеже доктора каза това да пия и ми хареса и не искам да се скъпя. Гадното е, че пия и едни прахчета Магнезий, които са ми много гадни Sad

# 181
  • София; Дружбето
Днес ми съибщиха, че са си намерили човек за моето место и май месец ми казват чао. Тъй като дребната ми е болна и утре ще сме на лекар предполагам, че може това да се случи и по-рано Crazy Та така, да знаете че съм свободна за срещи Mr. Green и ще посещавам училището на 9 месеца, само Миша да ми е здравичка Praynig
Утре ще ходя сутринта на бързо да дам кръв и урина и се прибирам да  я гледам, че педката е чак след обяд. Та така, утре ще досаждам повече

# 182
Цвета, не трябваше ли ти да си днес на ФМ?Или Бубара? Оф, цял ден следя за новинки  Laughing
Не се притеснявай за работата, ще е ок всичко.  СЕга приоритетите са други, не професионални.  Peace

# 183
Gorska_Kitka Не съм спирала да се моля от 3 седмици, защото когато ме гледаха на феталната се оказа че трябвало да изчакам за амниото, защото бях в 14 седмица , та .... от тогава се моля. Ходих на Църква, на Гледачка, на друг доктор и т.н и затова съм с толкова смесени чувства , защото добих мн информация . Благодаря за подкрепата  Hug

# 184
дундито Hug Hug Hug Hug Hug

Аз пия фолиева и пчелен прашец,който си съдържа всички необходими за организма витамини.Когато се усетя, че се разболявам пия повечко дози Вит.С и Ехинацея за деца над 1 година,същото давам и на детето,ако усетя че се разболява или има контакт с болни.

Днес сутринта,като събудих Зоя за градина очаквах голям рев,ама не.Стана,облякох я и тръгнахме за градината.Не плака като вчера още от колата дори.Слезе, за ръчичка отидохме да стаята.Обухме новите пантофи дето не ги харесваше,дойде леличката,хвана я за ръката и влязоха при децата.Ние така #CrazyНаправо в шок що не реве! SickСлушала,яла,спала,играла.Бря!Сякаш не е нащо!Като си тръгваше даже цунка госпожата.  Mr. GreenНаправо сме изумени!Определено много и харесва там.Дано да няма повче ревове.
Киара доно и вие бързо свикнете отново и да не плаче детенцето ти. Hug

# 185
arllina, това с дъщеричката ти сигурно е било страхотна гледка. Много се радвам, че детето се чувства спокойно и й харесва да ходи на градинка.

Цвета, е имаш още време до края на Април. После ще водиш записки от училището на 9-месеца и ще споделяш наученото Simple Smile Дано малката да е здравичка и да е добре.

дундито- колкото повече информация има човек, толкова повече се обърква.
Искрено ти пожелавам да получиш скоро позитивни новини и да си отдъхнеш от напрежението  Praynig Дано бебчето ти да е добре и да му се радваш много.  Hug

# 186
  • Русе
Вече съм от активно почиващите и ще мога да следя темите. Да ви питам какви изследвания си правихте досега, преди всичко ме интересува за Даун.  Като гледам колко мамчета са се събрали да кажа и моя термин 05.09. Мамите около моя термин знаят ли си вече пола на бебето?

# 187
  • Русе
Само да добавя за Даун ми препоръчват тройният кръвен тест!

# 188
На мен при първата бременност никой не ми е правил никакви тестове за Даун.Сега в МД онзи ден писаха някакви показатели,казаха ми,че всичко е на ред и толкова.За кръвен тест не е ставало и дума.Частния лекар при когото ходя,последния път гледа носната кост и каза,че щом е ясно изразена,значи няма повод за притеснение.А по повод изследванията чак сега ми пуснаха кръв,урина,васерман,цитонамазка и антитела.Последното доста ме озадачи,понеже и аз и мъжа ми сме положителна кр.гр. и освен това имаме едно дете.От този лекар в МД изобщо не съм очарована.Не си дава много зор.Казах му,че имам полип на шииката,за пъпната връв и т.н.,отговора беше,че той такова нещо не вижда.На всичкото отгоре каза,че термина ми е на 15-ти.Как го изчисли,незнам.Ходя при него само заради изследванията по ЗК,иначе...Сега с нетърпение чакам да си отида при моя лекар на 22-ри,да видя какво е положението,че на този нито на една дума не вярвам.С първата бременност не съм имала никакви проблеми(или не съм знаела) и ми беше спокойно.Сега съм на тръни какво ще стане,как ще стане и т.н.Явно информацията ми е доста.Колкото си по неосведомен,толкова по-добре.Така или иначе всичко е божа работа.Еми оплаках се,но ми писна всеки да ми казва коренно различни неща.Сори за дългия и може би скучен пост.

# 189
dundito 2, нямах намерение да пиша, но като прочетох за притесненията ти и ми стана мъчно. Почти всеки от нас преживява твоите тревоги в един или друг момент. А като майки сме си направо обречени на тях. Сама знаеш, че все искаме да се родят и ги видим здрави сякаш с това тревогите свършват, но не би! Те са неразделна част от живота ни на майки. Ще изчезнат с живота ни ....или със склерозата  Confused. Моли се често за мир и спокойствие на ума  Praynig. Ще го направя с теб тази вечер  Hug

# 190
detelini и аз не пиша много често тук, но ти благодаря за всяка дума от последния си пост   bouquet

# 191
Cura, привет в нашата септемврийска дружина Simple Smile Лека и безпроблемна бременност  Hug

оф, аз чакам да свърши мача, та да си лягаме. Клепачите ми натежават вече, а не мога да заспя ако мъжа ми не е до мен в леглото. Знам, че не съм права така и че е доста психопатско от моя страна, но.... за мен спането си е направо ритуал- не трябва да има шумове, светлини, миризми и тн и ако си деля стаята с някой друг- да е при мен в леглото Simple Smile Шантава работа.
Само веднъж бях заспала сама и то беше вследствие на много голяма умора. Преди време пробвах един метод за освобождаване от стреса- холотропно дишане( или т.нар- хипервентилация, т.е насищане на мозъка с кислород в следствие на интензивно дишане) . И след една сесия се върнах като пребито магаре. Чувствах се наистина много тонизирана, но и много изморена. Та легнах още в 19:30h и в 2 часа през нощта бях вече кукуряк и се чувствах толкова енергична, както никога преди. Просто се чувствах изцяло отпочинала и нямах нужда от повече сън. Чудна работа.  Rolling Eyes

Айде... лека нощ от мен. Отивам да тормозя любимия да си лягаме Simple Smile

# 192
  • където има любов
Добро утро и от мен!
Момичета бясна съм!След едноседмично посещение в детската градина дъщеря ми е отново с кашлица.Вчера ,когато мъжът ми я взимал чул поне 4-5 кашлящи деца и днес и Алекс е болна.А щяха да боядисват яйца и тя чакаше с нетърпение днешния ден! Crossing Arms
 #2gunfireМислех си че ще свикна с това ,но някъкси немога да се примиря.Предния месец Алекс е ходила 7 дни,защото през другото време ,или е била с кашлица ,или с хрема.
Арлина ,радвам се че Зоя се адаптира бързо,дано да няма ревове,че е много трудно за майките!
Горска китка и аз преди като теб,щом ми се доспеше исках  мъжа ми да си ляга с мен,но пък нямах желание да го чакам.После разбрах ,че е доста егоистично от моя страна и сега си лягам сама ,даже незная той  кога заспива .
Момичета гадното време ме убива Tired

# 193
Аз пия Центрум Матерна и Нутримаг. Нормално е да повръщате ако не хапвате преди да изпиете хапчето (за Матерната), все пак е хранителна добавка, а и на опаковката пише да се пие по време на хранене.

# 194
Абе Чифлигарова,не ги ли проверва лекар децата като влизат? newsm78На Зоя всяка сутрин и гледат гърлото на входа.То и така трябва мисля,защото много родители си затварят очите и ги пускат болни.Ако я чуят да кашля веднага ще ми се обадят да я взема.Напълно основателно си бясна.В нашата градина утре ще боядисват яйца. easterДнес пак не плака и си влезе при децата. Heart Eyes
Горска китка:то и аз много обичам да си  лягаме заедно,но за съжаление доста рядко ни се случва.Половинката работи много вечер и то до малките часове на деня,сърдех се преди,ама пред варианта да седим иначе без парички и се примирих ConfusedКато се роди бебо ще се променят нещата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт