Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да откажа час за лекар на 30 април?
Как да се справя с болки в гърба по време на бременност?
Какви са ранните симптоми на мастит по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да откажа час за лекар на 30 април?
-
Как да се справя с болки в гърба по време на бременност?
-
Какви са ранните симптоми на мастит по време на бременност?
-
Къде мога да намеря евтини дрехи за бременни?
-
Как да се справя с гаденето по време на бременност?
и в тая цифра няма как да няма поне 4-5 болни.Но изумението ми дойде ,като разбрах че детенцето на "добра педиатърка" е в нашата група и е постоянно болно 

! Позитивното мислене много помага! Аз и с първата бременност и сега с втората се старая да съм много спокойна и много позитивна защото знам, че това се отразява на детето. 
Надявам се бебо да е ок,както и баща ми който в момента е в болница,както и сестра ми която всеки момент трябва да роди,както и майка ми която все се притеснява за нас

Само дето този път имаше свестни хора около мен, които ми помогнаха, дадоха ми да сядам, а после слязоха с мен и изчакаха, докато се пооправих. Аз по принцип имам ниско кръвно и знам, че заради бременността е още по-ниско, а когато има и настинка, явно трябва да си седя вкъщи
Но безотговорността на родителите е пословична. Но и ги разбирам - на работа болнични не търпят, а ако нямаш баба и дядо като нас, които да помагат си с вързани ръце. Та за новото попълнение съм решила твърдо, че ще си го гледам поне до 2 години и половина, че ми писна от болести.