"През облаците слънцето наднича, ДЕКЕМВРИйчето в парковете тича!"

• 15 754
  • 243
  •   1
Отговори
# 135

а  на площадката децата бяха масово с дълги дрехи  Shocked та се зачудих аз ли не съм у ред или те си изнежват прекалено много децата newsm78
изнежват ги  Peace. Даже правят забележки на тези като нас, които ги обличаме нормално  Thinking. Не мога да разбера къде е логиката на това майката да е с отворени сандали, а детето с дебел чорап и зимни обувки  newsm78.

# 136
  • Варна
успокоихте ме  Laughing детелинка и аз това се чудя newsm78 майките метнали късите рокленца а децата им плувнали в пот с ватираните анцузи  ooooh!
Сорси много гадно  Sad бързо да се оправяте Peace

# 137
Моят принцип е - детето е облечено колкото мен! Щом на мен ми стане хладно/топло, съответно обличам/събличам по дрешка. Тва с бабините деветини - едно повече от теб ... според мен не работи! Лично мнение! Имам мои си наблюдения - племенниците ми са вечно навлечени и ... вечно с АБ...писала съм за моите деца - големите по 2 пъти, малката никога не е пила досега (чук-чук), обаче не се меся - всяка майка си знае кое е най доброто за нейното дете.

# 138
А пък Венета е голяма кокетка - дай й на нея нещо по-новичко, или рокличка! Laughing
Честит празник на всички празнуващи днес! Специални поздрави и много целувки за Косето и Ели на Дидето!
Нашият батко днес също има празник, довечера в най-тесен семеен кръг ще отбележим събитието. Grinning

# 139
  • Vaudreuil Canada
Бети да ти е жив и здрав баткото и много да ви радва. Честито на всички празнуващи днес.

# 140
Честит Имен Ден на Константин и Елена на Дидето и на Константин на Бети!  Hug
Честито на всички празнуващи!    bouquet
Да са живи и зрави, много усмихнати и щастливи!   Party

# 141
  • сто акровата гора
Честито на всички празнуващи!  bouquet Много здраве и радост ви желаем!  Hug
И аз съм на принципа както съм аз облечена така и Сонка, то иначе ми се вижда малко безумна работа. Сонка е добре вече, той секрета изчезна буквално на второто капване на капки, но ще продължим до неделя, че да не рецидивира. Важното е че се чуства добре, очевидно не я дразнят очетата и цял ден днес караме колелото голямо тичане падна, най после ще вляза във форма  Joy
Такова колелце взехме ТУК само че е тъмно и светло синьо с червен надпис, много го харесва и се хвали на всички че има голямо колело  Party
такива работи, лека вечер от нас  Hug

# 142
  • Vaudreuil Canada
У наше село принципа е че Мартин е по-леко облечен от майка си .... щото тя е зиморничава, а той търчи и беснее нон стоп.

# 143
то и аз да се разпиша, че ме чака една седмица командировка и няма да мога да чета и пиша.
Теди отива при бабите да се гледат. Ще се редуват ту едната баба ту другата баба и така. Голям проблем ми са вече бабите. То нали децата ни пораснаха и вече са по-лесни за гледане, то е лудо надпреварване коя баба да я гледа. Сърдят се дори. Сигурна съм,че това е защото не са ми близо до мен и рядко контактуват с внучката си,та се затъжават.
Не искат да идват при мен да ми помагат, а все искат да водя Теди при тях.
За дрехите какво да ви кажа. Аз понеже съм много зиморничава, то гледам,че искам или не и детето си обличам повече. Не се одобрявам,но какво да направя. На мен ми е студено и си мисля,че на нея също и е студено. И понеже тя не е от тези дето се поти, понякога я обличам повече от обикновено. Имаме едно момченце до нас,което имам чувството, че майка му и гол да го остави пак ще се изпоти в това време. Вечно е потен от главата до петите.
Иначе сме по къси ръкави и много тънки панталончета.Ходим със сандалки,но обути с чорапчета. Не съм я пускала още на бос крак.
Това е от нас за сега.
Приятен уикенд желая на всички.
Лудувайте и се забавлявайте на воля.

# 144
Аз съм доста скептична към оставянето при бабите, макар че ще е добре лятото да си постои на моренце при бургаските баба и дядо, ама нито на мен ми се разделя с нея, нито имам доверие как ще я гледат и възпитават и как ще й се отрази емоцоинално такава една раздяла.  Rolling Eyes
Я кажете какви сандалки ще купувате/купихте това лято - трябва ли да с укрепена пета, с открити или закрити пръсти? Аз подходих по-консервативно и купих леко по-затворени отпред (да не се спъва) и с укрепена пета, но да питам все пак какви (ако сте информирани) са изискванията за тази възраст - да знам за други сандали ако се наложи да купувам по-нататък през лятото. Ето ги тези на Вики - ахЪ да кача снимка, ама от работа не става.  Crossing Arms  Laughing
Купихме й вече подарък за първи юни - детска масичка и столчета - дървени и шарени - и тях довечера ще ви покажа.  Peace

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 16:06 от tini-mini

# 145
Нашите сандали са от плат с висок форд и отпред затворени. На Колев и Колем са... Прецених че платнени ще съхнат по бързо. За всяка възраст мисля, че отпред трябва да е затворено - адски е гадно да ти влезе камъче, пясък или трева....

# 146
  • Vaudreuil Canada
tini-mini   на една вълна сме - и ние купихме масичка със столчета - само дето не са цветни ама ще ги налепим със стикери че сме луднали по тях всичко облепваме с миниатюрни лепенчици.

# 147
  • София
а пък ния отплепва всичко, което е залепено някъде си Tired
масичка и столче имаме от рождения й ден - с едни принцеси, едно чудо, ама карай. стои си там. рисува, забавлява се.
сандали купих няколко чифта, ама повече гледах да й отиват на тоалетите Flutter

# 148
  • Варна
за сандалите - аз миналата година направих грешката да и купя с отворени пръсти ooooh! а тя ходеше (и все още ходи) като балеринка Close и пръстите и бяха вечно черни и все ревеше че се е ударила ooooh! та реших това лято да са с парче на пръстите Crossing Arms
освен това имаме голям проблем с песъчинките и камъчетата - много сме гнусливи ooooh! иначе може да си маже сополите по лицето, но това пясък , прах, сол , захар да залепне някъде по нея - О УЖАС Sick

лепенки много обичаме, но не можем да ги гледаме залепени Naughty трябва да са на магнитчета, че да може да се разлепят и залепят многократно Tired
.....................

забравих да ви кажа - днес дядо ни Митко имаше гости- едно врабче, голяма атракция ,голямо нещо! Crazy
http://prikachi.com/files/852633x.jpg

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 21:37 от Virginity

# 149
Как сте момичета?
Най-накрая успях да напиша и аз някой ред.  При нас няма нещо ново, Габи ходи на ясла, днес чакаме резултатите за детските градини  Grinning да видим какъв ще стане.
Аз толкова се уморявам от работа, в къщи, да я водя малката на разходка и като се прибера е 7-8 часа се чудя от къде да започна, егати тъпото ежедневие.  И днес отработвам единия от празниците.
Може ли майките  бъдещи и с две дечица вече да дадът мнение, много ли е трудно с такава разлика. Аз вече се чудя дали не е време за второ, ама само си се чудя, незнам изобщо дали ще смогна.
Габриела е голяма разбойничка, как командваше едно момченце от нейната група в градинката  Shocked - Георги, ела тук чуваш ли какво ти говоря... (направо ме убива), катери се по парзалките, като катерица и отпред и отзад и е цялата със синки по краката и рани.
А за сандалитеи аз ще купувам такива където са, като с решетчица отпред, мисля, че са по подходящи.

Аз за първи юни нищо не съм и купила, в детската ще имат празник и подаръци ще им подаряват. А ние с играчките сме претъпкани, мен ме беше хваала манията преди време и много и купувах и сега малко ще се въздържа.

Общи условия

Активация на акаунт