"През облаците слънцето наднича, ДЕКЕМВРИйчето в парковете тича!"

• 15 747
  • 243
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Сосерес пробвахме я даже на 16", обаче много трудно натискаше педалите, стигаше ги прфектно но да направи оборот и беше трудно newsm78
Та момичето тогава се усети, че имат междинно 14" и дойде перфектно Peace
Аз исках да я подстрижем пък после се разколебах, нещо ми се струва че няма да и е приятна процедурата- 2 пъти бритона стригахме и пищеше, та за сега правя опашлета и изчаквам Hug
Целувки на бременните коремчета, всеки момент чакаме една приятелка да се сдобие с рожбичка, дано всичко мине добре Praynig

# 121
  • сто акровата гора
Аз пък винаги съм си мислила как като имам момиченце ще му връзвам опашчици и плитчици и разни прически и ....  Heart Eyes Та бях много щастлива когато Сонка най после се съгласи (много време не търпеше нищо на главата си, дори и шапка, сега сме постигнали консенсус за една шапка подарена от леля й) и дойдоха опашките, а сега и косата й е дълга вече и ето на плитчици
Иначе сме подстригвали само бретона, да не й влиза в очите и като взе да става по дълга отзад малко хванаха едни стърчащи кичури, но къдриците не давам да се пипат! Тя също де, отмята коса като мадама Flutter  Mr. Green
И здравей Били Hug загуби се напоследък, много пораснали дечицата, а Сонка е страхотна (нали съм пристрастна Simple Smile)

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 13:44 от soceress

# 122
  • sofia
Привет и от нас! Grinning Направо не остава време да пиша, от един месец сме без таткото и направо ми се увижда.Разходки,вкъщи работа............... Mr. Green  За мерките ние сме м/у 15-16кг  и е висок ,около 95см.Абсютно гюле,не му личат кг докато не го вдигнеш.Вмомента кръста ми е прецакан от това: "Мамо гуш" ,и вече излизаме твърдо с количката Mr. Green или с колелото,въпреки че с него пак се навеждам ,че нещо не го зацепва още и хич не го управлява. Още изцяло сме с памперс ,въпреки,че го слагам на гърне всяка сутрин и поне още 2 пъти през деня(ама ние ,като сме навън почти цял ден) нещо не му се ще.Пробвам да му обувам гащички вкъщи,но реве и си иска "пасе"(памперс) ,незнам как ще го отуча?! Само да се стопли още малко и ще бъда твърда (надявам се да успея).Чао от нас и весели празници! Grinning

Леле Мимак, това все едно аз съм го писала ! Стефи също много тежи, макар да изглежда слабичък и постоянно иска да се прегръщаме Heart Eyes Излезе голям обичливко - то са едни нежни думи, то са едни целувки уста в уста, едни силни прегръдки, направо ме разтапя Laughing Баба му го учи да ми подарява цветя и е обрал всички люляци около блока, а често и трева ми поднася Laughing Иначе с памперса и ние нямаме напредък - и аз нещо се отчайвам Sad Седи по гащи , нищо не казва, сяда на гърнето по мое настояване за 2 секунди, свърши си всичко в гащите и после ми носи памперса и иска да му го сложа. Снощи изчетох една лекция защо трябва в гърнето, а не в памперса да стават нещата, кимаше одобрително и викаше "да,да" и накрая полза никаква... Да кажа какво мисля за косата - никога не съм го стригала нула номер, тя сама се сгъстява с времето и много бързо расте, доста често ни бъркат с момиче та за това гледам да потдържаме мъжка прическа Crazy Според мен всичко е даденост и една по-слаба и рехава коса няма начин да стане буйна и гъста чрез подстригване.

# 123
  • Варна
тихо тихо да се похваля за гърнето:
когато сме вкъщи ходим само там! даже понякога и на тоялетната иска да сяда! даже като е с памперс идва и ме кара да и го махам за да пикае на гърнето Flutter
разбира се говоря само за пиш...за акането все още се крием в другата стая и го правим на гащите ooooh!
да се надяваме че докато се роди бебешока ще свикнем, че два пакета памперси ще ми бръкнат много в джоба Money

# 124
  • София
Привет привет, аз хем отработвам,
хем ви чета Wink
За подстригването аз по-скоро си мислех само да я пооформим, а не нула, първи или някой си номер,просто в момента е доста хвърчаща и рошава Peace
Но май ще правим опашки и така Wink
С пампата сме в преходен период, навън понякога полива тревички, но само ако я поканя, сама не казва Mr. Green
У дома и гърнето го пълним понякога, но пак с обясняване, молби и т.н. , за сега ако сама пусне инфо то е да каже, че вече го е свършила нещото Joy

# 125
  • Варна
свекито ми се обади току що. днес е акала 6 пъти Минка Shocked
3 на тоалетната и 3 в памперса,което си е постижение  bowuu
явно от зор е минала психологическата бариера милата!
понеже два пъти ми ака на гащите и не издържах и й се скарах, оставих я два дена без памперс (само вечер) и тя спря да ака Shocked явно съм я стреснала защото даже и в памперса не е акала ooooh! и сега ми олекна - разтоварила е самосвала  Mr. Green

# 126
  • Vaudreuil Canada
Пускам нещо което открих - дано не повтарям вече пускани работи но не успявам да изчета всичко честно казано.

Приказки след като се отвори сайта кликнете горе в средата където пише ВСИЧКИ.

# 127
  • Русе
Сама съм от петък вечер Mr. Green Детето на село ,мъжа на път и аз чак не знам ,какво да правя с себе си  newsm78
Още по-неорганизирана съм.
Днес ходих на "Питка" бях орисница (ама аз за по-модерно се представих,като фея).Толкова е хубаво да гушкаш малко бебче Hug

# 128
Здравейте мами, позагубих се малко - разконцентрираха ме едни неволи..., но мисля, че вече се намерих и... пак съм тук...
Не съм чела назад, но съм сигурна, че пропуснах много празници - честито на всички рожденници, именяци и изобщо на всички дето са празнували нещо!

Ударно направихме 2Х10 дена подготовка за лятото по нашите вилаети и ми се отрази много разтоварващо. Снимки не съм правила, щото не остава време за такива сложни действия, пускам само едничка (от днес  Embarassed), много ясно че не съм аз ентусиаста http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88066&pid=12339601

Ще изчета и ще се включвам по активно, обещавам!

# 129
Еййй това Дивне, много хубава мома станала  Rolling Eyes.
Мимак- и аз  понякога като го няма Владко 2 дена в нас и вече се чудя какво да правя.
Владито продължава със обилната хрема, опита се кашли, нооо мама взема предпазни мерки, с топли бани, масажи и компреси, държи се за сега. Аххх това променливо време това прави, аз също съм с лека хрема, какво искам от детето.

# 130
  • Русе
Пешеходке,здрасти Peace Много е хубава Дивна! Hug
Кате,бързо оздравяване! Hug
То и мен нещо ми дращи гърлото,дано утре съм добре.

# 131
  • Варна
мааалеее Пешеходке като гледам последната снимка от басеина, колко е пораснало Дивнето Shocked как се е променила....на улицата да я срещна ще я подмина дет се вика Laughing

яяя да не се разболявате баш в хубавото време че ше ви ошамаря Crossing Arms изнежихте се и вие покрай децата, глезли такива  Mr. Green

като казах изнежени...как обличате децата? ние днес излязохме по панталонче до коляното, боди къс ръкав и шушлеково якенце, къси чорапки и маратонки.даже якето го сваляхме периодично...чак слетобяд като задуха и обух анцуга, да не и замръзнат крачуните Mr. Green
а  на площадката децата бяха масово с дълги дрехи  Shocked та се зачудих аз ли не съм у ред или те си изнежват прекалено много децата newsm78

# 132
Верж, тия от басейна са от миналата година в Турция, само последната е актуална от неделя... ще обнародвам още, ама чакам фотографа да се накуми....

# 133
  • София
ния от десетина дни ходи по 7/8 гащи и блузки с къс ръкав. отвреме на време и по сандали на бос крак. ако много закъснеем вечер, й мятам суитчер.  Peace

# 134
  • сто акровата гора
Такаааааааа бактериален конюнктивит   Rolling Eyes Събудихме се тази сутрин със залепнали оченца  Shocked И ето че първият антибиотик на Сонка е факт, е локален де, но си остава първият - капем Тобрекс в очите и в нослето, дано мине бързо, че гадно. Ще си обикаляме самички че е заразно и ще почиваме тези дни в къщи, в понеделник ако е ок всичко пак на ясла.
А Вержи, за обличането, според мен много си си добре, ние късите ръкави отдавна ги въведохме, панталонките обаче са ни проблем, не ще къси или до коляното моето магаре  ooooh! Ама в чудо се виждам ви казвам, дърпа ги надолу, плаче, защо така въобще не знам. Купих й разни съвсем тънички дълги и с тях караме, но продължавам да натискам. А какви рокли и полички има...не ще да ги види даже, дано мине скоро този период че се подтискам  Peace
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт