"През облаците слънцето наднича, ДЕКЕМВРИйчето в парковете тича!"

• 15 744
  • 243
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
вчера бяхме на "зелено" , всичко беше супер, ама като си тръгвахме мъжа ми качи джипа на един пън,скрит във високата трева ooooh! че викахме пътна помощ.
оставихме го пред сервиза, утре ще чакаме тежката присъда от майстора Money

ето малко "зелени" снимки на Лорището,от тази нататък:
http://andonova.multiply.com/photos/album/13#46

# 106
  • Vaudreuil Canada
iv4ok да се оправяте бързо че си е голяма гадост да е болно детенце!

# 107
Ахааа, стопли се и всички изчезнаха! Wink Ние се пооправихме, утре иде баба. Тичкам да врътна една шоколадова тортичка и едни пържолки с ГЪБКИ  Mr. Green, пък каквото ще да става!
Вержи, какво отсъди майсторът?

# 108
  • Варна
ох майстора за малко да ми изкара ангелите през джоба ooooh!
с нови части - 600лв Shocked обаче моя мъж намери втора ръка части и сега ще ни се рамине с 250  Whistling

# 109
  • сто акровата гора
Здравейте дами, поизгубихме се наистина по хубавото време  Party - разходки, люлки, къси ръкави ... та в тази връзка: Какъв слънцезащитен крем ще  ползвате? Миналата година ползвахме Себа мед и Бюбхен и двата й повлияха много добре, дори с море един месец и постоянно висене на слънце и отказ да погледне шапка, камо ли да я сложи #Crazy Та сега мисля пак един от двата да взема, ама ей така, да питам, може някой нещо ново да сподели  Peace
Иначе се оказва че ще купуваме колело с помощни Crazy, в неделя в НСА на стадиона й даде един бате да пробва неговото, че той хареса нашата кола за бутане и се оказа че може да кара  Shocked Аз си мислех че не може да върти педалите, но явно на триколката просто е по трудно защото са изместени напред.
Та сега обикаляме и оглеждаме, май на Drag ще е Thinking. Баща й иска да има кошничка отпред, да си возела извънземното в случей че го срещне hahaha
iv4ok стискам ви палци всичко да е наред и лесно да се адаптира малчо сладък  Hug
Virginity готини "зелени" снимки
Хайде лек ден от мен, отивам да работя   bouquet

# 110
Вержи все се каня да те питам как приема новината Лора, че ще става кака? И изобщо на всички останали, как приемат по-големите деца появата на по-малки? Като питам Владко искал сестра или братче, ама като кажа, че мама ще го гушка и НЕ #Crazy откача "тя мойта мама", или че ще делят играчките, ауууу , настават едни тропания, а още няма изглед за второ  Thinking. Затова си мисля, че като е по-големичък ще разбере лесно, защото сега се е научил 'всичко чуждо е мое, мойто си е мое'. Надявам се да е период и да отмине.

# 111
iv4ok, Колята да оздравява напълно, а на теб много, много  кураж!  Hug  action032

# 112
Кате, аз опит не мога да споделя, моите са с 13,8 разлика  Joy http://www.snimka.bg/album.php?album_id=344689&pid=12128545 , но пак си имат общи дразнители - израчки - компютъра и фингърборда.
Кажете за кремчетата, че в БГ жега, ще трябват.

# 113
  • София
Здравейте, стопли се а Flutter
Плъзнахме по поляни и градинки, свалихме якетата, ура Hug

Включвам се да споделя за Сосерес какво колело взехме и вече го караме
http://dimibike.com/product_info.php?cPath=21_25&products_id … 6e86bf4b952d80114
само нашето е червено(цената е височка, но за колело мисля качеството и безопастността са важни)
взехме го от един магазин на Черни връх към хладилника Peace
Първо пробвахме от Практикер и Хиполенд, но нашия татко реши, че са им много криви колелата, тези на Драг ми се струват доста качествени пък ще видим Wink

Инак сме добре за сега, на ясла и работа  Grinning
За сега не я мажа с кремове, ще видя за морето да взема- каним се Юли да сме в Крапец- ако някой ще ходи там да знае Wink

# 114
  • Варна
Тези колелета " Драг " са много добри .  Naughty Български са и са доста качествени. Всичките ни по-големи приятелчета са с такива ! И на нас ни предстои такава покупка скоро !

# 115
Здравейте момичета,
много ми се иска да влизам и пиша по-често, но не ми остава време. Дори рядко имам време и да ви чета. Моята девойка иска постоянно внимание от моя страна. Чака ме да се прибера и се закача за мен като пиявица. Няма отърване. Вечер като се приберем, това означава след 20,30 часа почвам да приготвям вечеря да се къпем да се приспиваме и куп други неща. Ужас.
Нещо не могат да си играят с баща си. Търси мен и няма мир спокойствие.

Гледам снимките и се радвам на малките сладури.Колко бързо пораснаха и станаха големи деца. Сякаш вчера беше когато си говорихме за кърмене, хранене, памперси и други бебешки неща.

Вержи, гледам Лорка е с много дълга и хубава коса. Постригвала ли си я? Моята мома мога да кажа,че коса не и расте. Постригала съм я само веднъж и то един пръст само, а тя все толкова си стои. Мъж ми иска да я постригвам 1 номер за да се сгъсти косата и, но аз смятам, че това е глупост.
Дайте съвет.
Толкова от нас.

# 116
conka -  аз да кажа, че за косата не вярвам, защото с брат ми сме постригвани, но моята коса така и не е сгъсти. Whistling Но пък при Владко виждам подобрения, от както е минал годинката и от както се сдобих с машинка, постоянно го постригвам, де 1 номер, де 2, а зимата последен и косата му се сгъсти. Не мога да кажа, дали е вече , че пораства или от постригване.
Нашето колело май е Джъмбо е също е стабилно. Доста е тежичко ама е стабилно, не е като пластмасовата триколка с която 2-3 пъти го обръщах Joy

# 117
  • сто акровата гора
macko   Hug ние нещо такова сме харесали ТУК Магазин имали на Козлодуй 72, това е към централна гара, та явно ще ходим нататък да видим, предлагат на Драг и на Крос велосипеди, каквото харесаме "на живо" Peace
А вие 14` ли взехте, не е ли голямо, аз мислех 12` тя такова е пробвала, но явно ще я мерим в магазина де, по добре да е по големичко ако може да го кара че да не купуваме всяка година. Иначе от марката всичките ми познати които са купили са много доволни, затова се насочихме и ние.
iv4oк снимките ме разтопиха, ама няма да имам време за такава разлика  hahaha Аз съм за по големи разлики, сигурно защото със сестра ми ни е почти 5 г разликата и е добре, е дърпали сме се като малки но е хубаво, всеки както е свикнал явно  Heart Eyes
conka и според мен е ненужно подстригването и което е по важно не помага, доста примери имам в това отношение, в началото като вземе да расте косата и е по твърда и изглежда гъста, после си става същата. Миналото лято една позната мама направи подобен "експеримент" и нищо не се сгъсти. Пък и още е рано да се каже каква ще й е косата, моята от бяло руса и на едри къдрици в предучилищната като ме подстригаха късо стана лешниково кестенява, права и гъста. Така че според мен още се води "бебешка" косичка.
 Hug Хувсичкибав ден на всички

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 09:38 от soceress

# 118
  • Варна
Кате какво да ти кажа...май не го осъзнава много  Rolling Eyes иначе ми пипа корема, смее се като рита бебето, ама ще видим като излезе какво ще правим  Laughing
за сега си правя експерименти с бебето на приятелката ми и с племеника Mr. Green иска постоянно да ги пипа и да ги милва, да ги люля .... но пък ревнува от тях...та докато не се роди не мога да преценя Thinking

conka според мен си е ген, колкото и да я режеш...едва ли ще има коренна промяна. Лора съм я подстригвала един път късо само бретона и режех редовно ама тя винаги е имала голяма коса Rolling Eyes сега я подстригах колкото да я хваща ластик на опашка,че лятото много се поти ooooh! бретона го оставих да расте, че да го хващам и него, много бързо и расте косата (като мойта) и е много гъста (като на баща й ) Rolling Eyes

# 119
Оооооооох, че хубаво време.Ние си поскиторихме по празниците-ето снимки и от нас, а аз отивам да гледам на другите дечица фотосите... newsm52

Общи условия

Активация на акаунт