"През облаците слънцето наднича, ДЕКЕМВРИйчето в парковете тича!"

• 15 736
  • 243
  •   1
Отговори
# 90

Честит имен ден на Иринка,да си ни жива  и здрава и много щастлива. Hug Hug Hug

# 91
  • Русе
Честит имен ден на имениците! Grinning
Кате, супер сте! Аз изобщо не мога да го накарам да завърти педалите! Mr. Green
soceress , направо ми замириса на планина от снимките! Grinning Направо страхотно! Hug

# 92
  • Под Сините камъни
ЧЕСТИТ ИМЕН НА ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!С РАДОСТ ДА СИ НОСЯТ ИМЕНАТА

# 93
  • София
Инче, много благодаря, че си се сетила за мен Heart Eyes

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ НА ГЕОРГИ НА MAGESTA - ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ХУБАВОТО МОМЧЕ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!

Ние сме добре, след малко заминаваме за Родос, но без малкия, че и аз съм човек Rolling Eyes Shrew, ако ме видиш - свиркай Wink!

# 94
Честит имен ден на именниците! Да са живи и здрави!

Ние се завърнахме вчера от Бургас. Вики беше тотатлно обсебена от баба си и дядо си, а ние от възможността за малко да я оставим на някой, та чак не остана време да се обадим на бургаските мами за среща  Embarassed , ама се надявам да ми простят и другия път да се реваншираме.   bouquet Накрая Вики успя да се разсополиви и разкашля, та сега имаме такива екстри, но дано мине бързо.  Praynig
Иначе новия бургаски МОЛ определено много ми хареса, Созопол също е приятен за разходка по това време.  Party

# 95
Привет и от нас Hug

Честит имен ден на всички именици днес  bouquet
Да са живи и здрави, много обичани и щастливи  bouquet

Целувки от нас  bouquet

# 96
Честит имен на всички които празнуват днес! Преди всичко пожелавам здраве и щастие, другото го има на магазина  Whistling

мимак - не ме питай колко юркане, навеждане , показване, обясняване и т.н., докато стигнем до този резултат. Няма страшно всички ще се научат  Peace

# 97
Честит имен ден на всички празнуващи и честит ни хубав празник на всички нас!
Моето диване най-сетне заспа, след доста рев. Това заспиване все по-голям кошмар става  Confused Вечер както й да е, като падне акумулатора и кандисва да спи, обаче на обяд е някакъв кошмар  Sick А явно все още има нужда от обеден сън защото като заспи и откарва между 2 и 3 часа. Обаче първо трябва да ме изкара извън нерви, да реве, да спори...и ако пропусне обедния сън после става нетърпимо говедо...и пак не заспива преди 22 часа.

# 98
  • Варна
vmitkova това ми е до болка познато ooooh!

# 99
Да са живи и здрави всички именници  Hug

# 100
Честито на именниците на патеричка! Да са живи и здрави!    bouquet
Вчера имах гостенка от БГ и не ми остана време да пиша, че и на имен ден бяхме.
Сокерес, не ви е било зле и много сте пораснали.
Кате, голям смях падна като го гледах. Все едно виждах големия си син-и той изучаваше системата - въртя педалите-върви.
вмиткова, ние си идваме на 2.08. от БГ. Ще ти пиша на лични датския си номер като наближи времето. Можеш спокойно да ми се обадиш, но за толкова малко време нищо няма да успеете да видите. след 1 кошмарен полет вече избирам часовете така, че на зверо да му се спи. Излитне самолета, погледа облаците и ...

# 101
  • сто акровата гора
Честит имен ден на всички празнували вчера  bouquet а и на всички нас, това е един от най хубавите празници за мен  Party
Имахме гости вчера и не стигнах до компа, та затова със закъснение.
vmitkova и Сонка се опитва да пропуска следобеден сън, но аз не настоявам де, то е ужас някакъв да я "натисна" да спи. Когато тя си иска казва "Аз ще лягам!" и заминава, само филмче трябва да пусна и отнася за 3 минути, но когато не иска...........мисия невъзможна. Тя още не е карала съвсем без сън де, обаче има дни с по 30 - 40 минути и скок! После вечер си заспива пак в 10 - 10,30 ч,  явно й е достатъчно и  наближава момента с пропускане на следобедното спане, добре че в яслата е закон, та и в къщи го поддържаме, свикнала е все пак.
Днес мислех че ще се цупи че е на ясла, след толкова почивни дни, но не, взе да изрежда децата поименно и замина с кеф.
 ka_tq браво на вас, Соня върти педалите на малкото, но за много кратко, а ние се обзаведохме с чиполинска триколка, от едни приятели. Махнахме всякакви степенки и ограничители че се дразни и кара та се къса, е с моя помощ естествено, иначе издържа много малко, но съм доволна че схвана принципа. Явно й харесва да кара разни неща, колата дето се язди е също постоянно употребявана.
А днес като отивахме на ясла с автобуса и Сонка ми казва: "Мамо аз може ли кара тобус?" т.е. Може ли да кара автобуса!  hahaha паднах направо. Отговарям че трябва да порастне малко и тогава, тя се замисли и се съгласи че е голям тобус и Соня трябва да е голяма  Joy
Та ето значи каква ще стане като порастне моята дама  hahaha
Отивам на работа, да видим колко студенти ще се явят днес  Grinning
Хубав ден ви пожелавам   bouquet

# 102
Здравейте! Нали сте чували за законите на Мърфи?! Е, Коко е с температура, а баба му пристига след 3 дена, за да го вземе в БГ...

# 103
  • Варна
ние отдавна караме без следобеден сън...не ме питайте Rolling Eyes
за сметка на това заспива в 8-9 и се събужда в 7,30-8 (тихо тихо,че да не ми спретне някой номер)
е сега съм я курдисала на леглото да гледа музика и да заспива ама....играе си още Rolling Eyes

и да се похваля тихичко - от два три дена ядем нормално newsm73

Ивчок, дано се стабилизирате Praynig

# 104
Температурата спадна, но няма апетит и лесно се разстройва. Явно моите подготвителни тиради:"Баба идва, ще те вози на самолета, ще идеш на дядовците на гости,..." го карат да се замисли дълбоко. Само някой да липсва и почва да хленчи за него. Представям си как ще се адаптира...

Общи условия

Активация на акаунт