"През облаците слънцето наднича, ДЕКЕМВРИйчето в парковете тича!"

• 15 629
  • 243
  •   1
Отговори
# 225
Детелини, честит ти ден рожден!  bouquet
Коко пак е на ясла, вече целодневно. Много бил изпълнителен  Shocked #Crazy newsm78 През деня е без памперс - понеже не говори, носи си гърнето и после цялата рода вика Браво и пляска, а той сияе.
След обяд шъткал на госпожите - приказвали си тихо, а негова светлост спял!  Joy
Дядо му сложил катинар на гаража, че се научил да си отваря и да бяга на улицата. Бързо схванал, че ако го пази сам човек може да го разиграва като нахлуе в съседите и бяга около къщата им в кръг. Няма кой да хване трасиращ куршум без помощен персонал.
Аз вчера си взех изпита след 1 ниво. Много съм горда със себе си  bowuu
Морето ще ни е през август в най-големия гъч и жега, но какво да се прави. Ходи ми се на Балкан с басейн. Да имате идеи?

# 226
  • София
Прекрасни са всички Декемврийчета, да са ни здрави и весели Hug

Еее Пешеходке и с вас се разминаваме, на нас ни е за пръв път на Север и ще ми е мн интересно, набелязла съм разни места като Калиакра, Шабла, Балчик и някаква известна ферма за миди да посетим пък дано да успеем Wink
И до Румънско ми се отскача, но нещо се замотахме с ваденето на паспорт на Евка Thinking

Ето го нашето ново легло, таткото ми го снима да ми го прати в офиса, че нямах търпение да го видя:
http://picasaweb.google.com/milosheva/Shtori?authkey=Gv1sRgCJCU4 … 46398842640082338
Дано и е удобно на дребната Simple Smile

# 227
Не забравяй Дуранкулак и езерото -резерват, ама не се лъжи да чакаш - няма кьорав пеликан там от години, каквото и да твърди собственничката на ресторанта до езерото!

Мацко, страшно е леглото! много симпатични цветове и функционално Peace!

# 228
Ето ме и мен.

Детелинке, честит рожден ден на патерици!   bouquet
Пешеходке, честит ви празник!   bouquet

Ние се върнахме от първата за това лято почивка.
Алекс от морето не се страхува.
От басейните не остана очарован.....детски, плитки, с пързалки......до сега не съм го виждала да се страхува така.  Rolling Eyes
Към края баща му го обеди да влезе.....през цялото време лежеше върху дюшек.
Последния ден аз успях да го топна на няколко пъти в басейна......накрая му хареса.

Памперса го махнахме преди около 2 месеца.
Не очаквах, че ще стане толкова лесно.......от раз и само с два инцидента.
Слагам му памперс само вечер.
От няколко дни обаче иска памперс, за да се изака. Мисля, че се срамува.  Confused

Кажете как махнахте нощния памперс.
По принцип изчаквам Алекс да си каже, следвам неговите желания.
Сега не знам как да процедирам.

Много са ни хубави дечицата, а Венетка много се е променила.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 20:57 от shrew

# 229
Благодаря ви мили момичета за поздравите  Hug. Тинимини, страхотна детелинка  Hug
Шрю, два дена след като бяхме махнали памперса, Кристиян се събуди с викове през ноща" имам пиишш". Помолих го да пишка в пампито, така ми се спеше  Mr. Green, но той не  Naughty и със затворени очи мрънка" искам в тунетната"  Laughing та дотам бяхме с нощния памперс. Успех  Peace
Момичета от няколко дена страдам от влюдяващо безсъние  #Puppy dog. Сега разбирам защо толкова се говори са инсомния и какво точно е тя  Sad.

# 230
Здравейте момичета, много приятно се пораздвижи темата.
Нора се запече разбира се в следствие махането на памперса, ама 2 дни и давам лактулоза и сега като се отпуши и няма спирачки  Mr. Green. Навсякъде, но не и в гърето разбира се. Laughing Пишка в гърнето и навън, обаче още не казва. Някакъв сополив вирус е лепнала със задна хрема и кашля влажно, дано да отшуми от самосебе си...
Детелини, много неприятно наистина, може би е от хорминалните промени.....
Много хубави наборчетата, много големи ми изглеждат в сравнение с нея, тя си още дребна и на кг. малка, но не е слаба, има си месце.... bowuu
Айде още 2 снимки...
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12897194
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12912499

# 231
  • Варна
shrew, нощния памперс го махнахме след като повече от седмица се събуждаше със сух памперс . Приятелки с по-големи деца ме посъветваха така . Но тя почти веднага след като откри гърнето и неговата функция ме будеше нощем въпреки , че е с памперс да пишка в гърнето ! За кратко всичко беше наред , после имахме период с нощни напикавания , но от известно време я вдигам около 2-3 часа след като е заспала да пишка и засега нямаме бели !Дано пикливия период е отминал ! Praynig 

При нас пък се заформи друга тенденция . Когато  карам Анди да се къпем и да ляга тя ми казва че има пиш , всъшност обаче няма , но сяда на гърнето и може да откара там докато на мен ми свърши търпението , след което съответно се заформя мини скъндал. Решила е , че само това немога да и откажа ! Е да ама НЕ ! Вече започва да разбира кой командва парада - МАМА , а не Анди ! Naughty

macko
, въпреки че съм от Варна и имам баба близо до Каварна никога не съм ходила в Крапец . Много ми е интересно . Ние ще сме в хотел Яница , изглежда доста добре на фона на селото , в което се намира . Като се върнем ще споделя впечатления ! Peace

Тази вечер открих , че и другия ни горен кътник е пробил Party, само едно връхче но...все пак е пробил. Остават ни още 2 зора !!!

# 232
  • сто акровата гора
Здравейте момичета!  Hug
Позагубихме се ние, но попътувахме малко, до Разград, при свекърите. Нали дядо Стоян ни е много болен  Cry а не бяхме ходили отдавна, пък и баба Наси горката много й е тежко, та да се поразведрят да се порадват на Сонка. Тя се представи съвсем достойно, игра, разказва за яслата и приятелите, напълни им сърцата с радост, а и много й харесаха животни и цветя и всичко. Да не беше пустата болест... бори се човека, не се предава, но е толкова трудно... Praynig Ще видим как ще е положението, другия месец за следващата химиотерапия може пак да отидем всички, че иначе само мъжа ми ходи, да го закара до Шумен за вливането и да го придружава в болницата. Но така хем баба се поотпуска малко хем дядо се ободрява, та може пак и ние. Пътя е дълъг, но на Сонка й понася добре, обича да се вози, пеем песни, четем книжки и така минава.
За зъбите да се похвалим, 2 кътника долу излязоха, задния край не е съвсем оголен, но явно зор вече няма, остават горните. Той единия в ляво е пробил, но само няколко дупчици има, а от предишните знам че е зор докато не оголи поне един-два ръба. Големи зъби, трудно избиват, то не че някой й е избил лесно на Сонка де  ooooh! ама пък вижда му се края вече, а и този път температурата беше за малко и не много висока, а и хремата беше много умерена, иначе й се надува лигавицата и започваме Зиртек и какво ли не и .... не е за разправяне.
А и да питам, спрей някакъв или някакво мазило нещо против ухапване от комари и разни други зверове? Че играхме с едни котета на село и сме изпонахапани всички до ушите, от нещо като мравка. Утрепах едното дето ме беше заръфало от единия край . Та се чудя сега има ли лосиони които предпазват от такива животини и помагат ли. Моля споделете ако сте ползвали.
За спането, на отворени прозорци от всякъде, с боди къс ръкав, завива се с чаршаф ако поиска. По принцип ако нещо захладнее сутрин се навира под чаршафчето иначе си спи отвита.
Леле отплеснах се в писане, хайде изчезвам, целувки от нас и приятен слънчев ден!   bouquet

# 233
  • Варна
Сорси, да не са бълхи бе?  newsm78
аз знам за Аутан,че помагало, но не съм го ползвала...

Шрю и Лора е така - като ака иска памперс...каза че я е страх от акото...в което няма никаква логика според мен  newsm78

# 234
Верж, за теб може и да няма, ама раздялта с акото е трудна работа - с Дивна проблеми не съм имала, ама единия батко много страдаше - нещо като раздяла със себе си го приемаше, част от него - да я хвърлям на вятъра, разбираш ли ooooh! - един вид личната негова собственност...

Аутан против гадини съм ползвала, ама не както е написано на ръце и крака, а на дрехите напръскано...има ефект, според мен!

Спането е с къси ръкави и три-четвърти пижамка (тънка) - чаршафа е по желание. Тя обикновенно се завива до кръста и така спи.

# 235
  • Варна
Пеш напълно е възможно  Peace .
на мен не ми се вярва това че я е страх от самото ако, може да е всичко друго... но едва ли от страх предпочита да си го размазва по гъза Laughing предполагам че не знае как да се изрази , за това казва "страх" Thinking

# 236
  • сто акровата гора
Вержи, не са бълхи, аз като един котколюбител бълхи съм преборвала  Mr. Green Като мравка беше гадината дето я махнах от ръката си, по- едра такава една, черна, не бях виждала, че и да хапе. Важното е че минават вече пъпките, намазах с алергозан и не сърбят. Те и пъпчиците едни такива, като от комар но по дребни, от бълха са кръгче с точица.
Аутан ще взема днес, похвалиха ми го от няколко места, а и вие тук, благодаря за отговорите  Hug
Хубав ден на всички  bouquet

# 237
Красиви и кокетни малки госпожици видях. Напълниха ми очите и душата, а някой ден и къщата  Laughing.
Сега имам питане с малко предистория: На работа все още се водя в платен отпуск след майчинството. Трябваше да се явя на работа на 21.07., но се обадих, че напускам и помолих да ми удължат отпуската с дните, които ми остават от нея. Трябвало да изпратя молба за продължаване на отпуската и молба за напускане. Питам, ако има компетентни или минали по този път майки, може ли обаждането ми и молбата за удължаване на отпуската да се считат за предизвестие? Трябва ли да сложа днешна дата на молба за отпуска, която започва да тече след месец и 1 седмица и на молба за напускане от 31.08.? Може да звучат много тъпо тези въпроси, но съм много боса правно и административно и до сега съм правила каквото ми кажат в канцеларията. Благодаря предварително  Heart Eyes
баткото ни заминава в неделя за БГ сам и ние оставаме LCD-to"учудващо бездетни"  Heart Eyes

# 238
Ив, има подфорум за майчино счетоводство, може би там ще ти отговорят най компетентно - има мами юристки и пр. които са навътре с тези неща...

# 239
  • Под Сините камъни
Здравейте дружина.Да се похвалим и ние ама тихичко,че от седмица сме без памперс  newsm44,слагаме го само когато ще спи.
За завиването още го завивам с оликотена завивка,ама той почти цяла вечер е отвит,спим с потник и по памперс и на отворен прозорец.
За почивка не смея и да мечтая,Алекс в края на юли заминава с ансамбъла на турне в 4 държави и финансово ни дръпна назад.Но сме решили другия уикент да отидем до Жеравна малко на гости и това да ние почивката.
Много са ни сладки децата пу-пу все така да вървят.
Айде и аз да се отчета с малко фото  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=380206&pid=12966312

Общи условия

Активация на акаунт