В закачки и игри минава деня за ЯНУАРСКОТО детенце

• 12 079
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
Ирка, ами хайде, аз съм на линия Simple Smile
Микки, страхотни яйца, а каката има невероятни мигли, пу-пу Heart Eyes
Наденце, успех с кифличките, сигурна съм, че ще станат много вкусни Peace Hug

# 226
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ние сме почти напълно здрави, но по други причини няма да можем да дойдем.  Cry Cry Cry
Надявам се другата седмица да се повтори срещата, църквата в Люлин би ни била много удобна за среща...

А сега да ви се похваля - моя разбойник ми потроши две рамки за очила през последния месец. Едната скъпа, едната евтина. Нищо не става вече от тях. То пък и стъклата бяха издраскани качествено. Намерих си една забравена, правена за резервна, ама и тя няма да има дълги дни и... дойде моментът за мен за НОВИ! Избрах си страхотна рамка и чакам довечера да си прибера новите очи.
После мъж ми довлече един по-евтин мобилен телефон - Самсунг някакъв, без камера, но пък с радио, наглед ефектен. Чисто нов. Полагал му се от работата. Много дамски му изглеждал и се очакваше да го приема или не като неочакван подарък. Ми приех го.
Намерих си от първо пробване панталон - не се смейте, но за моите внушителни обиколки откриването на подобен артикул изисква впечатляващ разход на време и енергия.
Най-накрая младежът "поля" образно казано всичко това с качествено оповръщане и баща му, който, ако не беше болен, щеше да празнува професионално, си изля топлите чувства вербално.

# 227
Добро утро !

Честити ходещи краченца на Беа !

Надя , успех с кифлите !

Миленита , чудно е това с птичките .Много романтично ми звучи  Wink  Засега се задоволявам с чуруликането на мойто слънчице  Heart Eyes

Еви , а аз още не мога да попълня документите с тия системи , а вие даже и среща с директорката сте спретнали bowuu Браво на малкия Мариянчо,добре се е представил Hug

Мики ,Никитали , чудесни яйца .Абе сега толкова хубави бои има и лесно става .На времето боядисвахме на село с баба и ги украсявахме с листа ,детелинки, магданоз и какво ли не.Овивахме ги с парцали и така киснат в боята .

Лек ден и разходки !

# 228
Днес се престраших и в ранни зори ни боцнаха шарковата ваксина. Confused
Мерките на Беа са 10 кг, 78 см.

Микки
, Мартинка голяма госпоЙца станала Flutter

# 229
  • Варна
Здравейте,
браво на сръчните булки, много хубави яйца. Микки, я кажи какви бои си използвала, за онези шарените, изглеждат като желатинови? Каката е невероятна!!
Утре ще показваме и ние Simple Smile

# 230
Еха, много хубави яйца, а за козуначето думи нямам  smile3508 Микки пак ме очарова. Браво и на ентусиазираните мами, дето всичко сами ще си спретнат  Wink
Снежи наистина е много романтично времето напролет тука в Първомай
Ние яйца не сме боядисвали още, щото утре чакаме сестра ми, Себастиан и Дерлис, та да сме пълна къща и да се оцветим дружно  Mr. Green
Вейка аз вече си изпатих от чевръстите ръчички на Мташки трикратно и сега след празниците смятъам да се обзаведа с нови очила недостъпни за неговите ръчички, при клавиатурата и мишката е същата хава, на последната даже не успях да се нарадвам и на боклука
С радост заявявам Отиваме на двора Mr. Green

# 231
Здравеите момичета аз минавам на бързо само че заминаваме при Радито козунаците са готови яицата сащо,Весело мосрещане на Великден!

# 232
Момичета, страхотни яйчица сте боядисали, ние утре ще се отчетем. И аз мислих да правя кифлички, но още им се чудя. Но за козунаците заложих на сигурното и си накупих  Mr. Green Наденце - сподели рецептата за кифличките  Hug
Честити краченца на Беа  Hug
И ние сме така, с дворче и птички и по цял ден тичаме навън, ако не сме на улицата. Друго си е в крайните квартали, целогодишна романтика  Heart Eyes
Вейче - честити нови придобивки и новите очички по на високо.
Микки - Мартина е станала голяма красавица, а миглите и направо ми взеха акъла  Flutter
Ходихме със Стефчо на църква + цялата компания майчета и бебчета. На нашия юнак много му беше интересно и не спря да бърбори. А на излизане изпод масата така си тресна главата, че и попя даже. А уж толкова внимавах  Embarassed

# 233
  • София, Дървеница
Здравейте!
Всички сме добре! Ходихме с Иван на църква сутринта и успешно "минахме под масата"  Mr. Green

Ние пак хващаме пътищата  ooooh!

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ВЕЛИКДЕН!

# 234
Здравейте отново, още веднъж – много се радвам, че се запознах с вас, Тедсън, Габи, Никитали и Гад Чевръста.  Hug
Специално Вилияна ме впечатли как си стои на столчето, пие си водичката и въобще – истинска дама (и кака). Ние сме далеч от такова поведение.
Мястото беше много приятно и children-friendly.
За съжаление пред църквата се беше извила внушителна опашка, дори майки с колички чинно си чакаха, та решихме да не редим.
Весели празници на всички и до скоро

# 235
  • София
Тук сме.  Mr. Green
Преселението почти приключи. Сега сме още "на вили и на могили" ама поне широко.
Като се подредим напълно ще има снимки. Всичко е свършил сам мъжлето ми.  Heart Eyes ( да си го пУфаля, че все ми вика, че не съм го оценявала  Rolling Eyes).
Иначе..
ЧЕСТИТО...ЧЕСТИТО...ЧЕСТИТО..... НА ВСИЧКИ ...... ЗА ВСИЧКО!!!! много празници, много нещо изпуснах ама нищо.
Яйцата мама ми ги донесе днес боядисани, че ние нямаме време и място още.  Laughing Но си се грижа усилено за едни други яйца.  Mr. Green  hahaha  Mr. Green За по-големите по-усърдно, а за малките по-малко, че като гледам баткото почва май сам да си се грижи за тях. хахахахахахха  hahaha
хАЙДЕ, ЧЕ аЛЕКС ЧАКА ЗА ФИЛМЧЕ А АЗ ДА ХОДЯ ДА ПОЛОЖА ДО кОСЕТО.  Grinning

# 236
Брех, брех.... големи майсторки сте мамчета, много хубави ви са боядисаните яйца.
И аз напредвам по въпроса. Купих боя, купих яйца.... утре запрятаме ръкавите с Явор и започва великото цапане. Peace
Рая все още е в редиците на болните, но поне показва признаци на подобрение. След вчерашните 39,9 градуса, днес сутринта беше 39,2, на обяд 38,6...... дано продължи да пада пустата му температура #Cussing out...... че днес ни е трети ден. Следобед ще ходим пак до педиатърката да я прегледа, че празници идат и съответно и почивни дни.

Оооо, имаме си и нови пешеходци в януарските редици! Честито на Мирко и Беа! Hug
Мирка, как е очето на Ивана днес? Дано не ви попречи на планираната почивка. Praynig Hug
Миленита, наслаждавайте се на почивката! Звучи прекрасно!  Nature Sunny
А красавицата Мартина, добре че си има братче да я пази от ухажорите. Mr. Green Микки, спокойна можеш да си! Hug
Вейче, честито ти придобивки! Hug
Дамче, успешно ДОнареждане в новата къща. Hug Браво на таткото! Peace Ти хубаво го хвалиш, ама той чете ли във форума, че да разбере че си го пУфалила. Mr. Green

# 237
Момичета много хубави яйца сте боядисали. Hug

Вчера и ние със свекърва ми боядисахме яйцата.Козунак си купих,искаше ми аз да го омеся,но ми се стори много сложно и се отказах.

Честити ходещи крачета на Беа и Мирко.

Тополчица,бързо оздравяване на Рая.

Ане,Мирка мъниците днес по-добре ли са?

Микки,
големи сладури са ти децата. Heart Eyes

# 238
Брово Мики, за пореден път ни впечатли с яйца Hug
Честито на Беа Hug
Весели празници Hug

# 239
Здравейте отново ,

Пожелавам ви приятни празници ! Всички болни да оздравеят !
Ние ще пътуваме , надявам се да изкараме добре и аз да послушам чуруликане на птички  Wink

Дама , приятно настаняване в новия дом , това е най хубавото -че ще ви е широко  Heart Eyes Браво на мъжа ти че е майстор , заслужава си грижите ,които полагаш Simple Smile

Сега като се събуди Теди ,ще излезнем и ние да купим козунаци .голяма хамалогия ми се струва да месиш козунак ,пък и аз много не обичам .

Общи условия

Активация на акаунт