В закачки и игри минава деня за ЯНУАРСКОТО детенце

• 12 079
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Много хубави яйца сте боядисали!

Честито на Беа!

Аз днес се включих в Люлинската среща - много хубаво искарахме, само дето аз само търчах след моя дивак и не можах да си поприказвам с никой Crazy Снимки ще кача като имам време - понеже държа монопола над тях  Mr. Green  Само ме е яд, че Синеочка си тръгна и пак няма да я има в кадро, но другият път ще я изловя.  Naughty Видях на живо и малката Калина - голям сладкиш! Heart Eyes Ние развалихме вилаета на Гого - беше с 5 мадами като отидохме ...  Mr. Green А Гада всъщност не е гад, а голям сладур. Grinning

# 241
Gab_i,  Hug

Аз затова искам да се включа и в срещата по женски или в някаква семейна, за да може да си поговорим на спокойствие. Така все очите ми са на четири. Но забелязах с изненада (не само от наблюдение днес над малчуганите), че дечицата ни някак не се бутат едно друго, пазят се. Да, вземат си играчките, доближават се, докосват се, но никой не бута другарчето си, дори неволно.

Децата май са много по-висши и умни, отколкото ние си мислим, че са.
А иначе, сега си давам сметка, че вероятно Моника малко се е смутила, че вижда само непознати хора, като прибавим и че е по-киселичка от растящите зъби, и това че огладнява и се доспива едновременно още пред 12.00..., а на мен пък ми стана неудобно, че от майките на дамите само моя глас се чуваше (а и нейния, де  Grinning)

# 242
  • на плажа
 Весело сте си изкарали вие от запада  Wink. Аз много благодаря за поздравленията за Мирко, макар че е още далеч от ходенето  Mr. Green. За сега и на две три крачки се радвам, иначе с уолкъра е много смел  Sunglasses.
 Габи, къде зачезна бе, душко?! От много време не съм те мяркала в темата  Hug. Аз Валя съм я виждала на снимки- много хубава жена, а Васито е бонбон и е копие на майка си, ама  трябваше да изловиш и Синеочката( много потайна  Wink)
 Дамчееее, много палаво ти е настроението. Да не ви отеснее пак къщето  Wink. Да покажеш после творенията на по-силната половинка.
 Тополчица, да оздравявате бързо!
 Зимна, мисли положително и не се притеснявай  Hug.
 Желая на всички весело посрещане на Великденските празници!

# 243
Днес беше страшен ден

Срещата в Люлин ме зареди и се чувствах прекрасно. Скоро пак.  Naughty Страхотни сте, мацки.  Hug Лелее, нямам търпение за националната среща  smile3508 Синеочката се крие без причина- много ми е симпатична  Grinning

Честити ни нови пешеходци! Безаварийно да я карат  Hug Hug

Ние следобед все пак минахме под масата. Отидохме до Банкя и там на спокойствие пролазихме. Първо аз, после Ина, после Яни, която ни гледаше с интерес защо всички сме на колене Crazy, накрая половинката си отърка раменете в дъното на масата.  Mr. Green Такааа.. после си купих и боя за яйца... утре ще мацотя и ще пусна едно фото..дано не се изложа, че тука много вдигнахте летвата. Мари даже си свари яйцата  Whistling Joy

Вей, разкошни са ти постовете  Hug

# 244
  • В сънния Люлин, прибулен...
Tedsan, ти си недостижима  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 245
  • София
Ирка, другият пъз съм с вас - Юг, Исток ... Wink

Ето ни - в намален състав - без двете синеочки.

# 246
  • София
Ами ето на...то от ремонти аман.  Close Пропуснала съм една приятна среща днес.  Crossing Arms Искам пак.  Flutter
Иначе какво забелязах тия дни. Ами Косето яде повече от Александър бе хора.  #Crazy Ама сериозно! Направо съм потресена. Не че има лошо Косето да си хапва...има лошо, че баткото неЩе да яде.  ooooh!
Иначе ей сега се връщаме с него от пазар....ами като гледам то пак всичко за него и пак май Косето ще дояжда.  Mr. Green Ей го на мъкне пакета със солети след като е вечерял второто от кухнята а докато ни е нямало и козунак си хапнал доволно.  Laughing ПУ-ПУ-ПУ!!!  Grinning А Алекс не знам какво да го правя.  ooooh! А и с тази диета още.... Rolling Eyes Сега се чудя как да измъдря да правя сладолед без мляко.  newsm78
Е това е. Радвам се, че днес е било приятно. Иде хубаво време и ще се виждаме още. Peace
хайде сега спокойна нощ.  Hug

# 247
Здравейте ,момичета Hug.
Сигурно сте ни забравили вече,но аз си ви чета редовно.
Честито на всички ,които имат и са имали повод за празнуване  bouquet.
Ние бяхме две седмици на Сандански. Въздуха е много хубав там за лечение на нашите бронхиолити. На Мимето й се отрази много добре. На мама също Crazy,макар ,че много се уморих от разходките. Но парка е страхотен там.
Още не сме заковали 9 кг,но сме 77 см.
Започнахме по-често с разходките и с въпросите-имате ли годинка #Cussing out.
Ей да му се не види-слаби сме и дребни ,ама чак пък толкова Sick.
Вейхавей-пием си Ескимото. Мимето свикна с него и мисля,че й се отразява много добре.Вече сме на второто шишенце. Благодаря ти Hug

Весело изкарване на Великден,момичета и само положителни емоции ви желая  Hug

П.С. Тениските са станали супер Hug.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=360952&pid=11543370 тук има снимки от почивката в Сандански,за който иска да ни види Hug

# 248
  • София
Мидичке- радвам се ,че сте си изкарали добре HugМного сте сладки и гледам вече уверено вървите Peace А за кг- и на нас ни се чудят дали имаме 1 годинка- и ние сме 9 кг и 76 см. Embarassed

Много Ви завиждам за срещата момичета. И аз искам, ама няма как. Пуснете  снимки да ви опозная по тях Hug Hug

Дамче- приятно подреждане. И внимавай с яйцата Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Теди- винаги ме разсмиваш. Joy Joy Благодаря ти. Hug

Весело прекарване на празниците!  bouquet  bouquet  bouquet

# 249
Здравейте, страхотни яйца сте направили. Аз утре ще пробвам. Наде,кажи рецептата за кифличките, с козуначено тесто ли се правят? Аз от три години обещавам на мъжо ,че ще правя козунак и дано утре не ме примързи.
Никитали, дано не се е уплашила много малката принцеса.
Тениските са много хубави, нямам търпение да ги видя.
Вале,честит ти пешеходец.
Фил, момите по лесно ли се гледат,че искаш Констатина?  Hug
Мамите на срещата много сте готини пък и как се хвалите една друга Peace нямам търпение да се запознаем.
Тополчице, дано по-бързо да оздравява Рая
Весели празници ви желая и да покажете яйцата и козунаците.

# 250
  • София
Ха, добър ви вечер, момичета! Нагласих багажериите за пътуването и с чаша топло мляко с мед и канела, сядам да ви изчета, докато чакам да ми се опече козунака.
На Ивана оченцето днес е по-добре, явно нещо го е раздразнила механично.
Тополчице, радвам се че и Рая също се подобрява.  Heart EyesДано утре вече да е съвсем здравичка! Praynig
Дама, ах ти палавнице.  Heart Eyes Бравос на мъжа ти и скоро да онагледиш труда му.  Peace Той и моя се прави нещо на майстор по всичко и да видим дали до Коледа ще сколасаме с ремонта.
Мидичке, страхотно сте си изкарали на почивчицата. Голяма кукла ти е Мимето.  Grinning И хич да не ти пука от коментарите на някой недосетливи хора. Какво като е по-финна мацка, важното е да е жизнена и щастлива.

Пожелавам ви весели Великденски празници! Нека сърцата ни се изпълнят с любов и щастие!

# 251
Мирчо, все да ти казвам, аватара ти е много зареждащо-цветен Hug
Аз тъкмо опекох моя козунак, лягам с чиста съвсест Mr. Green

Духчо, моят опит за сега туй сочи, момичетата са по-лесни Grinning

Утре ще ви покажа една смешка Sunglasses

# 252
stelt77 ,  Laughing даже ги преварих малко Grinning Grinning Grinning

Така, така - парен каша духа...  hahaha
Мари, ние бяхме сигурни в теб, ти си нашата гордост...  Hug
Аз не съм боядисвала нищо - утре колективно, и не щЪ да си представям какво мазане ще падне....  ooooh!
Малчо е станал такъв пакостник, че вие не можете да си представите....
Брех, две деца съм гледала, такова чудо не е било...  Shocked
Това малко терминаторче не можеш да го оставиш за секунда само...  Naughty
Направо не знам какво ще се правим...  ooooh!
Изважда всички дрехи от шкафовете, иска да бърка в контактите, постоянно влачи някакви кабеляци (зарядни за телефони, за колички и тем подобни), навсякъде бърка, всичко събаря от масата, телевизорът събори на земята...
Два пъти размествахме стаята, докато креватчето му се оказа на безопасно разстояние от всичко...
Както е тръгнало, баща му казва, че ще започнем да пием кафе в пластмасови чаши, че други на останаха - изпочупи ги всички...
Иначе пък ми е голям чистофайник - каквото е оставено без надзор, веднага заминава в боклука...  Joy
Цигарите ни, запалките, ключовете от коли...
Изобщо, нещата са извън контрол....  ooooh! ooooh!
Като казах коли, току виж съм се озовала на срещата с мъж, щото едната кола не работи и май няма да има с какво да дойда сама....  Mr. Green
Малееее, прекалих...
Хайде, оплаках ви се, сега мога да лягам спокойно...
Лека нощ, милички, и много ме е яд, че не сте свирнали  Whistling за Люлинската среща....
  Sad

Весели Великденски Празници !!!

# 253
Добър ден Hug
Боядисахте ли яйцата Simple Smile
Аз ги боядисах, но от 15 яйца 11 изпукаха, егати късмета. Но нищо, следобед отиваме при нашите и ще си вземем здравички оттам Simple Smile
Весели празници на всички Hug

# 254
  • София
И ние ги боядисахме,но от емоции забравих да снимам Sad
Наще яйца са домашни и от 20 20 останаха здрави Simple Smile
По-късно ще снимам какво сме направили и ще ви покажа.
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт