В закачки и игри минава деня за ЯНУАРСКОТО детенце

• 12 079
  • 304
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ ИМЕННИЦИ! НОСЕТЕ СЪС ЗДРАВЕ КРАСИВИТЕ СИ ИМЕНА!    bouquet

# 46
Добро утро!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ "ЦВЕТНИ" ДНЕС
Ей, вчера една малка пикла на 6 годинки така да ме ядоса. Изсипвам аз една торба играчки в пясъчника и всичките играят, ок. Митака се заигра с една капачка от вода и момиченцето му я дърпа, аз го оставям да се оправя сам в такива ситуации, ама малката като взе да му крещи едни цветущи изрази онемях, а тя започна и да го удря, ей тогава не се стърпях и вместо майка й която стоеше на съседната пейка, аз започнах да й обияснявам, че той не я разбира и че не може за това че не и дава една капачка тя да го удря и да му крещи така, все пак е достатъчно голяма за да разбере, че Митачето е още бебе. Аз не изпадам в крайности, но смятам, че ако се сбият с едно човече на неговата възраст, по мога да го приема, но дете на 6 години... И сега съм в чуденка откъде толкова агресия у едно 6 годишно момиченце, даже ми е жал за нея. Сори, че ви занимавам, ама ...
хубав и спокоен ден  babydust7

# 47

много здраве и късмет на всички именици!
днес нашият татко е именик, също сестричката ми и голямата племеничка и майка й. да са ми живи и здрави!

# 48
Добро утро!

Честит празник на всички именици, да ви е здраво името! Hug

Зимна с пролетно-цветно име, специални поздрави за теб! Heart Eyes

Пипи, и всички твои близки да са здрави!  bouquet

# 49
Джуличка, Евито, Зимна приказка, честит имен ден!

Честит имен ден и на всички други с красиви имена на цветя!
Днес моята майка също празнува (тя е Маргарита).

Вчера щурмувахме Западния парк с една приятелка откъм Люлин 10. Не е такава навалица като в Южния, има една много приятна площадка за деца, която разбираемо беше пренаселена, но намерихме и едно по-тихо кътче, където децата поиграха.

Идва ми се на женската среща, но ще трябва да помисля още малко дали да поверя вечерното хранене и приспиване на мъжа ми.
А иначе, ако има ранобудни и желаещи за Люлин с деца, открих една приятна площадка в Люлин 9, там около 10 ч. още е доста спокойно, т.е почти празно.
Весел празник на всички.

# 50
  • Варна
Честит празник на всички и честит имен ден на всички с красиви цветни имена!

Да ви почерпя и за здравето на Ралица!

# 51
Благодаря за поздравите! Hug
Приемете и моите най-добри пожелания за здраве на всички знайни и незнайни именничкиbouquet
Ние малко се позагубихме , имах малко работа тези дни, но пък изкарах малко парички, от коеето естествено намаза Мариянски. Laughing
Вчера го праих командировка при баба му за няколко часа, измих си прозорците, киото не бяха трити от както сме се аннесли, т.е. 1,5 г., но докато Мърко беше малък нямах ни най-малко желание за това. Изчистих си и къщата, мъж ми сготви 2 манджи през това време, въобще много успешен ден беше.
Иначе за думичките: Мърко много говори, не винаги смислено, казва най-вече тати, папа( лампа ), тети ( свети ) - това с лампите са му приоритети Joy, уа ( ела ), кам или каш ( отнася се за кремчето от ДК ), пиши ( като види химикалка ) и май това е. Даже оня ден се смяха в банката с него, ходих да внасям пари и той естествено пожела да го взема, че гишето е високо и не вижда какво се случва. И жената там нали си пише нещо, по едно време спря и нашия като и вика: " Айде, пиши!" hahaha
Абе като ви чета и се сетих, че на консултаята забравих да питам за резултатите от изследванията ooooh!
Иначе чакам едни кътници, венците са му се надули, нараво ще екслпоадират...и само иска да суче, направо ме подлудява, ей го сега пак ме дърпа.
За закуски давам каквото ми падне, ето сега съм надробила половината му кроасан от вчера с кис. мляко, но нещо от няколко дни не яде добре. Т.е. яде само от кухнята всичко различно го давам с голям зор.
Днес по пан сме на гости у свеки, каква радост!

# 52
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ!
ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!

bouquet  bouquet  bouquet

# 53
Честито на всички именници Hug

Миленита, аз всеки ден се сблъсквам с доста агресивни деца и направо се възмущавам и много се ядосвам Twisted Evil. Гледаш ги големи деца и виждат че е малък, ама го бутат, викат, направо е страшно Confused Кога ли ще се научат и нашите да се отбраняват, сигурно в яслата, ама ако не го пуснеш, трябва да го учиш ooooh!

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 09:58 от matza83

# 54
Честит празник на Джуличка,Еви,Зимна и всички,които носят имена на цветя.Да сте живи и здрави.

# 55
  • София
Честито на всички именици, малки и големи! Нека носят цветните си имена с гордост и радост! Желая много усмивки през днешния слънчев ден!

И на свой ред да почерпя, защото и аз съм едно скрито цветенце.  Heart Eyes

# 56
  • пред екрана
Честит празник на Приказна, Джулка, ЕВи, Мирка, малките РАличка  И КАлина и всички , за които в момента не се сещам!
ДА се възползвам от обясненията на ХАна и аз за 1-ви път да кача снимка с цветя

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 10:12 от nadya_geo

# 57
Мирчо, Еви, и вие се чувстваште поздравени! Hug

Мъничката Калина и кака Рали-също! Heart Eyes

# 58
  • Бургас
Честит Имен Ден на нашите сладки мънички и по-големи Цветчета!
Вейче, не сме те забравили, за теб също се отнасят поздравите Heart Eyes  bouquet

# 59
Честит имен ден на всичките ни прекрасни именнички,малки и големи!

Общи условия

Активация на акаунт