няма да изброявам поименно, за да не пропусна някой без да искам, че са толкова много. И аз съм в това число и настроението е доста празнично, но тази вечер след гостите пропускам излизането. пуснах моят мъж да поскита и веднага се възползвам да почета и попиша тук и почерпя разбира се
Тези дни ми дойде натоварено от към хайманосване, чак децата ще почнат да ме забравят.
Та откарахме до 4. Беше много готино, срещнах се със стари приятелки с които едно време обикаляхме доскотеките. Те още са моми и си ги обикалят от време на време. Интересното е че не се е променило кои знае колко много - л'бимата дискотека, л'бимата стара музика (ретро парти, нали съм вече ретро), познатите хора от едно време. беше ми много гот. Няма да си кривя душата и смело ще заявя, че у дома си ми е много хубаво и спокойно.Ханна, juju много сладки снимки с венчетата. Аз се опитах да сложа на моето и да я снимам, но тя и секунда не го търпя.
Мона има страхотен апетит тук, всичко иска да опитва и добре си похапва. И аз съм така, толкова ми е вкусно всичко...и ядене и пиене, абе всичко
Духче, честита дъщеричка на твоята приятека. Да им е жива и здрава!
п.с. докато го напиша и то станало 13-ти
Ето едно кафенце към сладките:

и като се върнеш от чичко доктор да докладваш. Аз я имам проклетата сенна хрема и ми е ясна картикната, дето я описа

, разходка на Витоша
, обяд в МсДоналдс
, Рожден ден в детски клуб
и подготовка за училище след 12 дни ваканция
....

Преди години Боби го нападна голямо черно домашно куче, докато караше колело на детска площадка. Ухапа го по дупето и добре, че беше с дебел панталон, та по кожата имаше само синка. Той много се изплаши и още много го е страх от кучета, а аз така се панирах тогава, че нищо не направих.
и мен не е много страх от тези кучета, а още повече ме дразни като акат там, където играят децата. Онзи ден за първи път видяхме една жена да вземе акото на кучето си в пликче, мъжът ми чак слезе от колата да я поздрави. Ама тя защото беше с дете и затова може би.
), но много се дразня на такива стопани, които пускат потенциално опасни кучета без повод. Не става така! Ако разбереш чие е кучето, можеш да пуснеш оплакване в РПУто. Не може да не го познава никой. Кучкарите си се знаят. 
.
.
.
на фона на всичко останало.