В закачки и игри минава деня за ЯНУАРСКОТО детенце

• 12 079
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ех, нагледах се на красиви цветя последните странички. Толкова шарени и весели.
Качих снимка в албумчето на моята кукла с венче.
Днес реанимирам след вчерашния празничен ден. Времето е мрачно и ветровито и пропуснахме разходката, та цял ден ми е едно мързеливо и поспаливо.

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 09:57 от *Мирка*

# 91
Пипи, ужасна случка!  Sad Като живеех при родителите си имах Немска овчарка. Той беше много особен и би охапал, но никога не е бил пуснат навън! Що за човек би пуснал ротвайлер без наморник   #2gunfire
Добре е все пак, че не се е стигнало до по-сериозен инцидент! Можеше да бъде и мъничко детенце на твое място, за това ако можеш разбери кой е собственика и подай жалба!

Ние излизахме на разходка и времето чак сега се развали при нас, и се радвам де, малко да си почина.

# 92
  • В сънния Люлин, прибулен...
Момичета, благодаря ви за загрижеността за наш Митко!
Той е по-скоро здрав, поне на вид и по прояви, само тези бистри сополки на моменти, които се появяват.
Не съм го водила при педи, чухме се по телефон, зорлем да не го завирам при болните деца.
И аз, и майка ми, пък и наш тати имаме леко неразположение откъм носове и гърла и сякаш ми отпада и притеснението за алергична основа на хремата.

Пипи,  Hug Не съм сигурна, че наистина си представям какво си преживяла, но, слава Богу, Емо не се е травмирал, а и ти можеше наистина тежко да пострадаш. Дано собственика и кучето си получат каквото трябва, преди да се е разиграла трагедия!
Аз се дразня от стопани на кучета най-вече заради това, че ги мъкнат по детски градинки, чисто място няма.
Оня ден изчистиха майки нашето "индианско", пак е пълно с боклуци и строшени стъкла. Фасовете и кучешките следи отделно.
Кучета влизат в двора на детската градина, дето се промъкваме с други мами като приключи с децата, да сме уж на чистичко.
Хубави животни са кучетата, ама хората някои... не сме.

За 15-и мога да дойда на сбирката... 95%, само да сме здрави, ако може да го уточня в последен момент, че наистина ми дращи гърлото.

Мирка, много сте красиви!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден!

# 93
Честито на всички именници от вчера! Живи и здрави!  bouquet И моя син беше именник и го ударихме на разходки, игри и забавления. Много ми е разбрано детето - беше си харесал една Нинджа от 70 лв, но като му обясних, че е много скъпа и не можем да му я купим, веднага си хареса друга (естествено пак Нинджа) играчка за далеч по-скромните 23 лв.  action032 Естествено и Рая намаза от имения ден на батко си - с едно плюшено Йори. Hug

Лазарките са много сладки, всичките! Hug

Пипи, страшно е това което разказваш. Shocked Малееее, добре че си се разминала само с уплахата. Praynig Hug
И на Явор в събота му скочи едно куче, но улично. Така му ръмжеше насреща, че косата ми се изправи. Той милия се стресна и замръзна на едно място, не смее да шавне. Отивам до него да прогоня псето, а зад гърба ми Рая върви и ухилена до ушите вика "бау-бау-бау".... дреме й на "черупката", че кучето се е озъбило насреща й. Кого по напред да спасявам ooooh!... добре, че една приятелка беше с мен, та тя грабна Рая, аз Явор и така..... Whistling

Със зъбите бавно, но славно напредваме. Вече имаме 11, чакаме скоро 12-я, че е неспокойна нощем..... така жално "скимти" на моменти в съня си........ милите дечица, да се озъбват по скоро, че да грейнат с усмивки личицата им. Praynig Hug

И аз си спретнах едно женско парти в събота. newsm18 Обиколихме 2-3 заведения и приятно уморени се прибрахме в 4 сутринта.
Жалко, че ми е далеч София, иначе бих се включила в женския купон с удоволствие. Peace Весело да си изкарате мами и ако не сте пияни много направете някоя друга снимка да ви видим какви сте купонджийки. Hug

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 15:51 от Тополчица

# 94
  • до една звездичка
Честито на патерица на всички именици! Бъдете живи и здрави! Честито и на всички, чиито поводи съм пропуснала  Hug
Един пролетно-романтичен фото сеанс и от нас. Снимки собствено производство, в комбинация с волната люлкоездачка, люлееща буйни къдри Simple Smile

Но това беше преди да се разболеем. Сега сме в такава фаза. Първо Стела май слънчаса Embarassed Два дни беше с Т и на панадол, сега е с разстройство. Най-вероятно от двата зъба, които излизат наведнъж. На всичкото отгоре вкъщи грипа ни тръшна вкупом, сега се моля поне нея да прескочи Praynig Утре сме на ДК.

Много са ви хубави Лазарките, момичета! Heart Eyes
Искам да ви помоля за идеи за закуска Praynig Каква закуска давате?

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 18:44 от ٠•● Dega ●•٠

# 95
Честит празник на патерица на всички!
Една скромна почерпка от нас, че вчера и вкъщи беше пълно с именници!

По-късно като ви изчета ще се включа пак. Hug

# 96
Пипи, много неприятна случка, важното е че си се разминала само с уплаха и Емо не е бил с теб Praynig. Тук при нас, в Студ. град е пълно с кучета и редовно има ухапвания на хора и следва оплаквания, дават ги по новините и до тук всичко свършва, кучетата си остават по улиците и нищо не се променя, направо е страшно. А Боби като види куче и се разтреперва от радост и веднага иска да го мачка. Изобщо за нищо не може да си спокоен Crazy
Тази сутрин съвсем случайно видях че са пробили горните две кучешки зъбчета, така им се зарадвах Grinning
А днес ми е едно мързеливо, на това ветровито, студено и дъждовно време цял ден сме си вкъщи, само за кухнята излизахме. Но утре сутрин ще се разходим до Джъмбо, че пак го дават същото като днес.
Преди малко правих палачинки, но Боби не искаше дори да ги пробва, а тези навън ги хапва като топъл хляб. Дадох му едно Киндер Пингуи и го изяде за минута!
Ето го и моето цветенце Heart Eyes http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2808/11901939641447517777.JPG
Хубава вечер от нас Simple Smile Hug

# 97
  • София
Пипи, аз имам страх от кучета от дете. Едни дето ги хранех се нахвърлиха срещу мен щото един пинчер го извеждаха на вън и си лаеше. Та ме нахапаха по дънките - от тогава случаи мога да разкажа много. Интересувала съм се как се пускат жалби - ако те е ухапало кучето си вадиш медицинско и тогава подаваш жалба. Иначе за това че ти се е зъбило или съборило не обръщат внимание. Нищо че по закон всички кучета трябва да са на повод, а опасните породи с наморник. Всеки собственик ми обяснява как кучето му е добро. Мен това не ме интересува!!! Не искам да знам какво ти е кучето - искам да се спазва закона. Скоро на моя приятелка най-добрият Кокер ухапа стопанина си! Аз съм гледала Стафорширси териер и не съм допуснала нито един инцидент. А онзи ден в Западния парк един Лабрадор се засили срещу Крис, аз се развиках, но късно - Лабрадора го облиза едно хубаво по бузата ... Shocked Собственика си взе кучето и без да каже нищо си отиде.

Страхотни лазарки си имаме! Heart Eyes

Болните да оздравяват! Hug

# 98
Габи, и аз точно това си мислех, че само бих изгубила време и нерви да се разправям с жалби... много е тъпо... и аз искам да се спазва закона, но на кого му пука като няма никакви санкции, а дори и тези написани в закона са абсолютно смешни... абе, на моменти много се ядосвам на скапаната ни държава, ама... не ми се ходи другаде, засега

дега, миналата година мазах с клоран и съм доволна, сега купих мустела 30-ти фактор със спрей, ама не съм го тествала още.
за закуска - макарони (обикновени, типови, царевични, пълнозърнести, ръжени) или ядки (овесени, ечемичени, ръжени, пшеничени) с масло и сирене; редувам ги.

и аз имам един въпрос - има ли детенце с незатворена фонтанела?

П.П. току що мъжа ми каза, че негов колега му е казал за устройството кучегон. неговият син имал такова и определено действало. та, мисля да си закупя. тук намерих инфо, ако и някой друг се интересува.

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 20:00 от Пипи

# 99
  • В сънния Люлин, прибулен...
Пипи, ние сме незатворена горна фонтанела, тя и НЕ ТРЯБВА да се затваря преди навършването на първата годинка.
Нормално било до преполовяване на втората да се затвори.
Аз затова избирах между вигантола и детското Ескимо.
Маце, много сте яки и вие, просто здраво ме кефи вашия Боби  Heart Eyes Hug

# 100
  • до една звездичка
Пипи, благодаря!
За фонтанелата знам, че се затваря напълно след 2-рата година.

# 101
Вейче, мерси Hug
Деги, за закуска му давам попара, кисело мляко с бисквити, плодово кисело мляко, кроасан, филии по-рядко, че ни отнемат по 1 час, сега му взех каша на Милупа с парченца плодове след 12м. и на Нестле Алете с мед и корнфлейкс след 10м. А слънцезащитен крем ползвахме миналата година на Бюбхен 30 фактор, сега мисля някакъв спрей да му взема, че е по-удобно, а може и пак Бюбхен Simple Smile
Пак няма да има "Забранена любов", отивам да лягам.
Лека нощ smile3524

# 102
С малко закъснение-честито на всички които са празнували!  Hug
Малките лазарки са големи сладури Hug :
Пипи Hug
И накрая да се оплача, че се чувствам много изморена, времето тук е супер и Даная си иска своето, разходки, игри,но добрата новина е , че след два месеца съм си в бг Peace и ще има кой да ме отменя понякога .

# 103
Добър вечер!
Пипи, ужасна случка. Боби също е голям фен на кучетата, прави биип на нашето по носа и то горкото стои и гледа умно, но все пак си е животно, аз за хората не мога да гарантирам как ще реагират пък...
Много хубави лазарки и младежи. Моят човек скоро няма да го видите, преди малко счупи фотоапарата.
За фонтанелата зависи колко е голяма, но е в рамките на нормално да не е затворена все още.На Боби също не е затворена.
Тополчица, Невенска големи сте купонджийки все така dance
При нас времето също беше кофти и с Боби чистихме, по едно време взе да ми показва някакви петна дето не ги бях видяла ....е накрая омаза всичко с доматен сок, но иначе помагач голям.
За закуска- макарони, ювка, ядки всичко със сирене, баница, тиквеник,щрудел, принцеси, бисквити с кисело мляко, ядки с плодово пюре, препечени филии със сиренце.

# 104
Цестито на всички с имена на цветя на патерица.
Пипи, ужасно е това което си преживяла. Аз изпитвам панически страх от кучета и напълно те разбирам. Винаги много са ме дразнили такива стопани, които си пускат кучетата да се разхождат сякаш парковете са техни.
Мен така ве стресна едно куче, което само си "играело" по думите на собственика му. Човека въобще не се е замислил че не всички искат да си играят с кучето му. Лошото, че тук в България всеки шум е за нищо. Каквото и да направиш и каквито и жалби да напишеш един ще спре пет продължават по същия начин.
Днес  нещо не ми е ден. Но най-хубавото е, че си имам вече шофьорска книжка. Днес си я получих прясна прясна.
Дано утре денят бъде по-ведър.
Лека и спокойна нощ.

Общи условия

Активация на акаунт