Качих снимка в албумчето на моята кукла с венче.
Днес реанимирам след вчерашния празничен ден. Времето е мрачно и ветровито и пропуснахме разходката, та цял ден ми е едно мързеливо и поспаливо.
Като живеех при родителите си имах Немска овчарка. Той беше много особен и би охапал, но никога не е бил пуснат навън! Що за човек би пуснал ротвайлер без наморник
Не съм сигурна, че наистина си представям какво си преживяла, но, слава Богу, Емо не се е травмирал, а и ти можеше наистина тежко да пострадаш. Дано собственика и кучето си получат каквото трябва, преди да се е разиграла трагедия!

И моя син беше именник и го ударихме на разходки, игри и забавления. Много ми е разбрано детето - беше си харесал една Нинджа от 70 лв, но като му обясних, че е много скъпа и не можем да му я купим, веднага си хареса друга (естествено пак Нинджа) играчка за далеч по-скромните 23 лв.
Естествено и Рая намаза от имения ден на батко си - с едно плюшено Йори. 

... добре, че една приятелка беше с мен, та тя грабна Рая, аз Явор и така..... 

Обиколихме 2-3 заведения и приятно уморени се прибрахме в 4 сутринта.
Весело да си изкарате мами и ако не сте пияни много направете някоя друга снимка да ви видим какви сте купонджийки.

Утре сме на ДК.
Каква закуска давате?
. Тук при нас, в Студ. град е пълно с кучета и редовно има ухапвания на хора и следва оплаквания, дават ги по новините и до тук всичко свършва, кучетата си остават по улиците и нищо не се променя, направо е страшно. А Боби като види куче и се разтреперва от радост и веднага иска да го мачка. Изобщо за нищо не може да си спокоен 

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2808/11901939641447517777.JPG

:
и ще има кой да ме отменя понякога .