СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 80 445
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 105
За днес няма да участваме повече тук, защото ще работим по обновяването на Въпроси и отговори. Надяваме се, че обновения документ ще отговори на повечето възможни въпроси.

Довиждане до утре!

От цялата работа не разбрах КОГА ще има опция за добавяне на родител?Утре или утре след утре или....
Както се казва глас в пустиня - от 3 дена питам за това и по добре да не им цитирам отговорите защото.....

Тенденциозно ли не се отговаря на този въпрос...изобщо знаете ли отговора?

# 106
За днес няма да участваме повече тук, защото ще работим по обновяването на Въпроси и отговори. Надяваме се, че обновения документ ще отговори на повечето възможни въпроси.

Довиждане до утре!

От цялата работа не разбрах КОГА ще има опция за добавяне на родител?Утре или утре след утре или....
Както се казва глас в пустиня - от 3 дена питам за това и по добре да не им цитирам отговорите защото.....

Тенденциозно ли не се отговаря на този въпрос...изобщо знаете ли отговора?

Молим за повече конструктивност! Планът за днес е да пуснем изчисляването на допълнителни критерии. Утре ще отключим и бутоните "Добави дете" и "Добави родител".

Това се прави нарочно, за да може да се контролират проблемите, ако има такива. Не го правим с цел да ви изнервяме допълнително. Оставете ни да си свършим работата както трябва.

Ами колко по конструктивни въпроси бихте желали да задаваме??? Това че пренебрегвате може би тенденциозно отговора как да го приемаме като нещо конструктивно ли. Толкова ли е трудно да кажете че днес няма да можете,утре също няма да можете и ПРИМЕРНО ще ги пуснете вдруги ден,както по нагоре друг родител беше споменал времето е пари а на мен не ми плащат за да си късам нервите цяла седмица с една проста регистрация(поне такава би трябвало да бъде)

# 107
  • София
Въпрос към ИСОДГ
Как е възможно при промяна в обстоятелствата и при заявен критерий, в последствие той да се премахне? Няма опция "премахни" или "откажи".
Благодаря
повтарям се
Все още чакам отговор  Simple Smile
Ами не знам по кой критерий би могло да има промяна в обстоятелствата - всичко свързано с родителите като адресна регистрация, осигуровки, работа, студентство и т.н. можеш да променяш от самия профил до 21ви май. Ако родиш второ дете междувременно, въвеждаш второ дете, но просто наистина не виждам кой критерий може да ти се наложи да премахнеш - нито яслата, нито ТЕЛК, нито социалните критерии могат изведнъж да се променят. Не дай Боже при смъртен случай, предполагам се уведомява директно в обратната връзка, а ако без да искаш си заявила някой критерий, който не отговаря на истината им ппише да го махнат.

# 108
  • София
...
Да уточня че не търся под вола теле,но тази регистрация БИ трябвало да е проста ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, не всички са длъжни да имат познания да речем по програмиране за да я направят,второ СКОРО някакси звучи неубително като отговор и Нова Година е скоро, при толкова често задаван въпрос като кога ще бъде активна някоя функция ми се струва че не е някакъв проблем или чак пък толкова да Ви отдалечаваме от работата ВИ с настояване да точен срок за пускането и защото ми писна(а и предполагам на доста други родители) да проверявам през един час дали е станало "СКОРО"

Пею Пеев
Ами те преди повече от час писаха, че няма да имат възможност за днес повече да отговарят,ама и вие не им обръщате внимание. Освен това една седмица се писа, че е по-добре да не се дават точни срокове, за да не се изнервят родителите, сега запяхте нова песен. Ми  недей да проверяваш през един час, а провери утре, като не е пусната провери вдруги ден. С едно проверяване на новините на сайта ти става ясно какво е пуснато като нова функционалност. Ако има нещо, което те засяга го свършваш и утре пак проверяваш, ако няма - отиваш да пиеш кафе, какъв точно е зора?

# 109
...
Да уточня че не търся под вола теле,но тази регистрация БИ трябвало да е проста ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, не всички са длъжни да имат познания да речем по програмиране за да я направят,второ СКОРО някакси звучи неубително като отговор и Нова Година е скоро, при толкова често задаван въпрос като кога ще бъде активна някоя функция ми се струва че не е някакъв проблем или чак пък толкова да Ви отдалечаваме от работата ВИ с настояване да точен срок за пускането и защото ми писна(а и предполагам на доста други родители) да проверявам през един час дали е станало "СКОРО"

Пею Пеев
Ами те преди повече от час писаха, че няма да имат възможност за днес повече да отговарят,ама и вие не им обръщате внимание. Освен това една седмица се писа, че е по-добре да не се дават точни срокове, за да не се изнервят родителите, сега запяхте нова песен. Ми  недей да проверяваш през един час, а провери утре, като не е пусната провери вдруги ден. С едно проверяване на новините на сайта ти става ясно какво е пуснато като нова функционалност. Ако има нещо, което те засяга го свършваш и утре пак проверяваш, ако няма - отиваш да пиеш кафе, какъв точно е зора?

Не знам защо се чувстваш длъжна на всички да отговориш, но явно всички въпроси те интересуват, затова ще ти докладвам...относно този ми въпрос още миналата седмица на обратна връзка ми казаха, че вече имам възможност да добавя нов родител, което разбира се, се оказа, че не е така...сега питах на няколко пъти, те си отговориха на които въпроси сметнаха за нужно и това е, наложи се да го задам отново, този път иронично и веднага ми се отговори...според мен по принцип няма нужда да се стига дотам, но ето че така стана  PeaceИ какво ще рече да проверявам всеки ден?Да кажат кой ден ще е възможно да си направя регистрацията "от" - "до" и ще го направя, но това всеки ден отлагане с още един ден, за мен поне, е дразнещо  Peace

# 110
...

Пею Пеев

Първо не съм тук за да се заяждам с който и да е,зор няма но при 5-6 отговора СКОРО почвам да се чудя кога ще е това скоро,току виж чудото станало и "скоро" вече е дошло.За това къде проверявам май не е толкова сложно да се досети човек че първо в новините гледам,ама защо трябва да проверявам през колкото и време да е дори и през ден като могат да кажат примерно чакайте я тая пущина някъде към края на другата седмица примерно докато изчистим другите проблеми. А за кафето пък с удоволствие ама шефа не кълве на такива пости и не дава заплата за ходене на кафе

# 111
...

Пею Пеев

Не знам защо се чувстваш длъжна на всички да отговориш, но явно всички въпроси те интересуват, затова ще ти докладвам...относно този ми въпрос още миналата седмица на обратна връзка ми казаха, че вече имам възможност да добавя нов родител, което разбира се, се оказа, че не е така...сега питах на няколко пъти, те си отговориха на които въпроси сметнаха за нужно и това е, наложи се да го задам отново, този път иронично и веднага ми се отговори...според мен по принцип няма нужда да се стига дотам, но ето че така стана  PeaceИ какво ще рече да проверявам всеки ден?Да кажат кой ден ще е възможно да си направя регистрацията "от" - "до" и ще го направя, но това всеки ден отлагане с още един ден, за мен поне, е дразнещо  Peace

Колко много съм съгласна с теб jeniqa. Радвам се, че аз вече нямам проблеми (както и Бубчето), но това не значи, че не съм съпричастна към тези, които имат проблеми. И не може този, който няма проблем да казва на този, който има да не се пали толкова, да проверява "утре" и т. н.  Peace

# 112
  • София
...

Пею Пеев

Ужасно си права, интересуват ме абсолютно всички въпроси много отпреди миналия понеделник. Не знам кой и защо е решил, че аз нямам проблеми, това че не се самоцитирам през два поста, не пиша с големи червени букви и не категоризирам никого не означава, че нямам проблеми. Нали не си мислиш, че аз работя на някаква друга система, създадена изцяло за мен без никакви грешки и проблеми?!

# 113
по колко точки ви се получават за първото желание newsm78....моите са 8...май пак ще сме на частна #Cussing out

# 114
  • София
по колко точки ви се получават за първото желание newsm78....моите са 8...май пак ще сме на частна #Cussing out
И на мен 8 ..иначе са си 5

# 115

Почти всички са с 8 по първо желание!

Но, без да броим подточките.

# 116
да 8т по първо,и ние събираме
Но има дете с 9т ,да питам как така 9т от къде,или аз не мога да смятам С 9т е по второ желание ,а по първо е с 10т. Някой може ли да сетне ,че аз нещо се обърках.Не е близнак,набор 2007г.

# 117

каква частна?
а се стегнете!
всички на протеста на 16.04

# 118

каква частна?
а се стегнете!
всички на протеста на 16.04

А какво правят хората, които нямат средствата за чстна ДЯ или градина???  Thinking

Да - хайде всички на протеста! Даже да сте на работа - ако не приемат детето ви, ще се наложи не един ден да отсъствате, ами направо да напуснете! Така че хайде всички на протеста!  Peace

П. С. Нямам предвид родителите, работещи в детски заведения и други подобни, от които наистина няма как да се отсъства.  Peace

# 119

И друго исках да споделя. Значи вие казвате, че ще внедрите възможност да се вижда реалния шанс на всяко дете, май месец.
Добре хипотетична ситуация. Оказва се че не ми достига 1т за да влезе моето дете в градина Х, веднага си размествам 1,2,3 кандидатура, за да получа точка повече за въпросната градина. Друго дете обаче отпада по-този начин /или бъркам/, защото го изпреварвам по точки. Майката на второто дете и тя размества. И се започва едно лудо надцакване, кой ще бъде последен преди да хлопнете вратата в 18 часа на 21.05.

Да, според мен точно това ще стане. Ще започне едно невъобразимо въртене по опашките. И пак ще има: "Кой превари, той завари." 

Общи условия

Активация на акаунт