Отговори
# 75
  Здравейте хубавелки!

Честит празник и от мен на всички късметлийки с имена на цветя! Нека живота ви е цветен ,нежен и ухае на любов!

Белбей HugЩом успя да се разпишеш , значи се справяте чудесно! Много се радвам за вас - целувки на малкия принц!

Латеа- поздравления за поредният изпит, за хубавата тема и благодарности за рецептата!  bouquetСтрахотно изглеждат франзелките- ще ги изпробвам скоро, но в момента ми се вие свят от готвене Laughing

Алаа- честито и от мен , макар и на опашката на поздравилите те  bouquet Приеми всичко , което са написали момичетата като съвет от приятел и загриженост! Не се стресирай , че е имал за цел само да се предпази от грях и не ти е обяснил напълно сериозността на този ритуал- верно е , че има случай в които мъжът е с несериозни намерения , но няма причина при вас да е така- ти го познаваш най-добре- желая ти истинско щастие! Занапред питай още повече Peace Аз на твое място бих се интересувала най- вече от това има ли намерения да сключите и гражданско брак- в БГ или в Ливан и дали семейството ми знае за този ваш религиозен брак- това са показателни неща( според мен) Успех и пиши!

Гери- не ти е леко , желая и на теб успех и сила и въпреки , че съм сигурна , че този проблем сте го обсъждали безброй пъти , според мен продължавай да обясняваш на мъжа си твоите чувства и основанията за постъпките ти- накарай го да се постави на твое място- на мястото на децата дори , но и не позволявай нишката между теб и сина ти да се прекъсне! Аз лично мисля , че винаги , когато се чувстваме обвинявани и нападани незаслужено, автоматично и логично заемаме отбранителна и дори нападателна позиция , но това само влошава нещата... Спор няма , че трябва да си силна и за себе си и заради децата, но ако можеш така по мекия начин ,с усмивка и с показателни примери да го убедиш , че имаш основание за постъпките си Hug

Сорая- аз не можах да видя снимките Sad В албума ли са ?

Хайде и аз да ви почерпя за празника с тортата от нашето парти( На тортата е и името на снаха ми , която също беше рожденичка в петък и реших да я изненадам)

Сърдечни поздрави за всички!

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 18:08 от Dina767

# 76
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ!!!  bouquet
ала-честито и от мен ,дано бъдете мн щастливи
на мен днес хич не ми върви,скъсаха ме на изпита  Cry ,дано следващия път го взема,а на всичкото отгоре моята приятелка маи е бременна ,днес си прави тест,оказа се положителен и утре ще ходим на гинеколог да видим,едвам я успокоявам  Sad

# 77
  • In a surreal moment!
Мацки ето над това трещях днес
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121568&pid=11547139
3 питки и един сладкиш...уж нищо работа пък много се уморих да се връткам напред назад из кухнята ....Смея да се зарека никога вече...мааа...докато ми мине май...
Почерпете се , така да се каже ...
Лека вечер на всички !

# 78
Незабравимке, нямаш милост ти, ей....  Crossing Arms  Whistling
Както казва Теди... направо ми замириса на топла питка  Rolling Eyes... и така ми се прияде... ooooh!
Сега вече бъди сигурна, че гостито няма да ти се размине.  Wink И само да няма пита.....мисли му.  Naughty  Hug
Дина и тя каква торта е измайсторила   chef.....чудо  bowuu
Тази е прекалено-противопоказна тема за измъчени диетуващи души.  Crossing Arms
Прекрасни резултати, момичета, браво.   bouquet  Hug   bouquet

# 79

честит празник на всички цветя в темата

Момичета смазана съм след 3дена обикаляме по магазините-после ще сложа и малко снимки,но поне за лятото сме готови Grinning

лили дано да ми отговориш-какво ти е мнението за Мубарак newsm78

# 80
Освен Цветница,днес католиците(като мен)празнуват и Великден. easter easter easter

# 81
Честит Имен Ден на всички арабски цветенца   bouquet

Честит Великден, на празнуващите го днес!  easter

Възнамерявам да ви споделя лошото си натроение.  Tired За това съм се покрила, нямам настроение да пиша. Заседнала ми е една буца в гърлото и ме тормози. С приятелят ми два дни имаме тежки раговори, ей така уж от нищото.. и изскачат едни големи различия. Уж съм толерантна и гъвкава натура, а същевременно не знам дали ми стига търпението да се адаптирам към всяко нещо и постоянство да не се опълча след време на това. Исках да ви попитам, изпитвали ли сте с половинките си някаква форма на културен шок, на адаптация...

# 82
Честит празник на всички! ( малко късничко  Confused )
Да ,Дина в албума ми е снимката Simple Smile , ще ми дадеш ли рецептата за тортата ти ? :p  че за четвъртък мисля да правя торта, а все още изибирам коя точно, или какъв крем да направя нз...
Лате, аз съм нямала такива случки  Confused  newsm78 , но не се притеснявай,може да е нещо моментно просто  Hug

# 83
  • In a surreal moment!
Душе , аз понякога с шефа имам културно-битови-психолого-полови и прочие различия....не му се връзвай , такива сме хората , нашата истина е най-истинска ....В крайна сметка различни сте , раснали сте по д влиянието на различна култура - това е богатство , а не повод за спорове ....поживьош увидиш мальІш....сльІшеш заяц...Горе главата! Heart Eyes Hug

# 84
ето мееееееееета така сега вече имам малко време мали с тая софия с тоя брак  #Cussing outнаправо главата ми ще се прасне вече ама наистина съм много обаркана още нямам работа но поне се изясниха отношенията ни с аля да точно така моя любов не е али а аля Rolling Eyesда успокоя малко топката сега и всичко по реда си та значи моята любов си е шии от ирак от наджеф братя сестри колкото искаш  мама тате живи здравиима един вуйчо в америка единствения  с който говоря и то на английски с другите малко трудно Mr. Greenта така когато казвахме онея думички на арабски го накарах да ми ги напиши и си ги преведох в гоогле та така знаех какво казвам но незнаех колко е сериозно това та затова ви и попитах вас вече знам да знам много се надявам всичко да е истина и съм почти обедена в това.обсадихме всичко надалго и на широко за нас за детето а в прочем не съм бременна незнам да се радвам ли или не но решихме да изчакаме с бебето. а и тук в софия отивам на аптеката да си купя хапчета противо....и те моляти се ми викат ама трябва да задаржим рецептата newsm78е как така ам аз после как да си ги взема пак в русе за рец. ли да ходя ааааааааа newsm78е намерих една аптека там без да ми вземат рецептата Mr. Greenс на аля л карта чакаме 5 пъти ходих до офиса да видя резултата от последното дело няма още отговор да не говорим че един негов познат чака решение от 05.03 #Crazyи така чака ме си тука аз трябва вече да почна работа че ще подлудея в кащи Whistlingда ви кажа чесно момичета мисля че попаднах на много честен и отговорен човеке мама не е на това мнение но с времето ще свикне Peaceбаша ми щом го прие без инфаркт и мама ще склони надявам седоно вече и аз съм щастлива не искам повече сама newsm45искам това да не е сън и да се събудя някой ден с одяло омотано на лампата розавко е и клише но в момента е част от мен и ще го изживея максимално Heart Eyesоффффффффф само пиленца и кравички се готвят в кащи Laughing Laughing Laughingняма прасенце Mr. Greenа бял хляб не съм яла вече 8 дни да не говорим за някви манджички дето не съм ги и чувала а най големия смях беше за яденето с ръце Grinning Grinning Grinning лелелел така го беше срам  Grinningма вече си хапва с ръчички и така момичета около мен само любов дано е така винаги обичам ви Hug Hug Hug

# 85
Така е,Другарче-опитна си ти-не само в кухнята ми и в брачния живот Heart Eyes
Латейка-много пъти съм имала подобни мисли,а освен това винаги съм си мислила,че в бъдеще ще дойде момент,в който няма да ми стигнат силите за справяне с даден подобен товар-но какво се получава -справяме се с трудностите и то без да се усетя Crazy-освен това понякога излиза,че той е твърдял  едно пък в райна сметка взел,че постъпил по моя начин- Crazy
Мъжте са много особен вид Божи създания-за това ние трябва да ги подкрепяме Grinning-кога за да не паднат,кога за нещо друго-не могат без нас-нищо,че се опитват да ни докажат обратното...
Латейка,утре ще ти дам рецептата за атайефа(ншаала),
Анди и на теб утре Heart Eyes
Лили и на теб обещания аят-Ншаалах
Ди-с теб съм Hug Hug Hug

# 86
Благодаря ви за всички вкусни питки, яйца и цветя...

Латейке, нещо те усещам по телепатичен начин....оная вечер, като каза, че си тук, но не ти се пише....някак си заподозрях, че може момчето да те ядосва....Процес на адаптация винаги има...той ще бъде и от двете страни, твоето момче също ще се промени донякъде,  като заживеете заедно, но жената сякаш винаги се променя повече....Относно нещата, които те шокират, дай си време да ги осмислиш, разпитвай за тях, интересувай се...недей да вземаш спонтанни решения....

Миг_незабравим, защо не пишеш по-често, вкарваш такава свежа струйка, това с проблемите ти с мъжо е къртещо.

Алаа, успех с твоя Аля (как се пише това на арабски). Дано впечатленията ти от него да са верни и да имате дълъг, щастлив съвместен живот и....деца 'колкото искаш'  Grinning

# 87
  • In a surreal moment!
 Joy Joy Joy Божието създание се е изпружило на дивана, люпи семки, зяпа "Авто салон" по тв-то и като всяко уважаващо себе си божие създание изпуска благовония за радост на зяпащата компа си божия половинка.... Joy Joy Joy обикновена вечер в обикновено семейство ...различия ...кой има нерви да ги взема на сериозно ...само младите се връзват и тормозят ...аз отдавна нежно управлявам... 
Монсун - как се смях не е истина....Дуа има гениални попадения понякога ....ох , не искам на работа ....искам на екзотични места с културни различия- големи и странни , аман от бг реалност. Heart Eyes Hug  bouquet

# 88
...различия ...кой има нерви да ги взема на сериозно ...само младите се връзват и тормозят ...аз отдавна нежно управлявам... 
Удар в десетката.  Mr. Green

....ох , не искам на работа ....искам на екзотични места
Пак право в целта, и аз там искам.  Crazy

Момичета, мерси за съветите на вряли и кипяли.. и на мен понякога ми "прекипява"...
Ди, аз питам даже повече отколкото е добре да знам.  Crazy Но надявам се, че всичко си идва на мястото с времето. Пък и двамата сме с характеропатии.. кой от кой по-голям герой, горделиви, упорити, сръдливи...  Blush
Дуа, съгласна съм, понякога едно я говорят, друго излиза.  Flutter И то с намеса на силата в кадифена ръкавица..

Алаа, така розово звучиш, чак мен ме прихвана.
Теди, как е твоята дружина със скарлатина?  Hug
Дина, стахотна торта   chef

Редактирам..  Меги, разписвай се по-често и дано с по-ведри мисли и чувства.  bouquet Не мога да дам съвет родители-деца.. нямам опит, но опитай с добро и с разговор.. дано потръгне.

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 00:49 от Golden Apple`

# 89
Добро утро !!!  Hug

Преди да тръгна за училище да ви сложа кафенце...

Общи условия

Активация на акаунт