Отговори
# 240
Здравейте, и извинявайте за грубото нахълтване ( ooooh!) без да съм в час кой , какво , защо, но имам въпросче към вече празнувалите рожден ден с повече от една торта за събитието  Wink : само една свещичка ли духахте, или за всяка торта си имаше свещичка  newsm78  Дано ми отговорите днес, въпреки че питам в последния момент  Embarassed  Praynig Praynig Praynig Praynig

Честито на всички празнували и празнуващи   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 241
  • In someone's dreams
pettty ние имахме 2 торти, но с една свещичка от тези: Но пък за сметка на това с различни фойерверки  Grinning

# 242
Здравейте!

ЧРД НА СТЕФИНКА И КОТЕТО 7975 ! smile3525

ЧРД на всички дечица,който съм пропуснала да поздравя! newsm59 newsm38 nbirthday

Ние се завърнахме от болницата с хемоглобин 112.Едвам го удържах ,другия път незнам как ще мога да се справя пак.

С Наско даваме цялата си положителна енергия за Калоянчо! Praynig

reiana Миленчето и Наско проходиха наведнъж,може наистина да се засватим. newsm53

# 243
Нели,много се радвам,че хемоглобинът ви се е вдигнал Praynig А снаха ти не е проходила баш-баш-в начален стадий сме,но пък какво пречи да се вземат младите,като се обичат hahaha Hug
Пети,ние имахме 2 торти с 2 отделни свещички Peace
Ние сме затворени вкъщи,че съм на изпит в четвъртък,а толкова ми се излиза Mr. Green Миленката и тя се побърква вкъщи!
Мирка и Миленка се научи да се чука и е много щастлива,всяко чукване е придружено от зверски кикот Heart Eyes

# 244
здравейте момичета.първо да поздравя всички ви с отминалите празници.вчера имах рожден ден-черпя символично.тези дни ще прекараме интернета и ще съм редовна с вас и ще почерпя пак за Оливия и мен.ние сме добре,Оливия се дръша за 2 ръчички и ходи,още малко и тръгва.....искам да ви покажа и няколко снимки...абе още малко и съм с вас,че много ми липсвате.обичам ви.чао.

# 245
  • Добрич
Честит ви прекрасен ден-Стефинка и Котето!

Нели,а дано се позакрепи Наско,че се измъчи детето Hug

Реиана,стискаме си палците за изпита.Да не са започнали вече летните сесии newsm78,много рано ми се вижда Simple Smile

# 246
здраейте и  то  нас.

Честит рожден ден на Стефинка и  Котето.
Пети и ние имахме 2 торти  с 2 различни  свещички.

двете партита минаха страхотно. ще гледам тези дни  да сложа снимки  в сайта.

Момичета кажете с какви  слънцепредпазни кремчета мажете бебоците?

Имам и още един въпрос.

Когато Сияна ходи / за ръчичка, защото още не сме проходили напълно/ дясното краче го замята на вън / настрани/ струва ми  се че не е нормално.  Кажете как  е при  Вас ? Някои  забелязвал ли  е такова нещо.

# 247
Ето ме пак,като не може навън,то поне във форума Hug
Нана,аз уча задочно,затова са сега изпитите! Мерси за стиснатите палци Hug
десита,Миленка го замята по същия начин доста често,но според милиони ортопеди,които посетихме,всичко и е наред Heart Eyes

# 248
Много благодаря за отговорите     bouquet  И аз така мислех да направя - на двете торти - по свещичка, но понеже онзи ден случайно разбрах, че не било хубаво да се духа 2 пъти  Thinking... Ама не ми пука-няма сега да се правя на суеверна  Peace

Реяна, успех на изпитите.
Десита, Макси не си замята крака, но мноого си ги огъва  Laughing постоянно му омякват коленцата.
Ася, Ч.Р.Д. на патерица, и добре дошла отново.

# 249
  • Варна
Стефинка и Котето ЧЕСТИТ ВИ РОЖДЕН ДЕН!  ЖЕЛАЯ ВИ ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ОБИЧАНИ bouquet
Реянче- стискам ти палци newsm10
И Микаела проходи  Laughing Не е още уверена и прави няколко крачки и залита, но има време Peace Честит рожден ден на всички малчовци, които не поздравих(не знам защо, но нямам почти никакво време за писане.... Rolling Eyes)

# 250
Здравейте моми4ета!
Ах....покрай моя бандит грам временце не ми остава ни за комп ,ни за форум.Тои не само ходи..ами и ти4а ве4е,пуска пералняте и пе4ката..досега на косъм се отарвахме от 2 пожара.Вси4ко що е опасно го привли4а неодаржимо...вади контакти ,дарпа кабели,4упи вси4ко което докопа...цял ден ти4ам след него и викам....ма и тои как ме 4ува LaughingВе4е съм супер изтощена,батериите ми за презареждане и всяка свободна минута  я прекарвам в сън.Незнам вие как сте ама аз такова нещо не съм виждала #Crazy На вси4кото отгоре постояно ме удря и ме хапе ,на ръце 4овек не може да го вземе ...неударжим е.Такмо бяхме по4нали да мислим за трето дете...а тая мисъл ве4е по4на да  ме ужасява
Ма да е жив и здрав ....пък и Митко Торнадото да му викат Wink

# 251
Здравейте момичета! Честит Великден на всички, нека само здраве и радост да има в семействата ви!!!
Много отдавна не се включвам активно в темичките ни, за което се извинявам, но все пак гледам да попрочитам. Сега влизам и прочетох пожелания за оздравяване на Калоянчо на Alex_love, върнах се към предните страници и бих искала да ме свържете с нея, тъй като може би и тя не пише често сега - моят Христиан претърпя операция на 18.11 миналата година в Пирогов със сходен проблем, той нямаше рефлукс на пикочния мехур, но имаше стеснение на едното бъбречно уретерче,  Минахме през всякакви изследвания и тук и в чужбина, обмисляхме всякакви варианти, говорихме с много лекари, също ни правиха снимките в Токуда. Изобщо, надявам се да й бъда от полза с вече преживяното край Хриско.
И много ще се радвам да ни добавите пак в списъка  Wink , на коя от вас е удобно да изпратя линк със снимката на дребния?  Simple Smile

# 252
Привет!
Marinela flo ,ако това ще ти подейства успокоително не само на Митко може да му се вика торнадото Winkние на Дани понякога му казваме живко ,защото той не се спира.Наистина всичко забранено и опасно го привлича като магнит.Сега любимо занимание му е да се качва нависоко и да скача Crazyтака в нас и вънка!Обезопасили сме до максимум апартамента,но без инциденти не минаваме.
Дона,аз съм правила колажа със снимките.Можеш да ми пишеш на ЛС  PeaceАз мога да те свържа с aleks_love.

# 253
Здравейте всички! И аз нямам време за включване - нали кипи ремонт в новата къща всеки ден ходя да чистя при "майсторите" - баща ми, мъжа ми и един друг наистина майстор  ooooh!  Баткото отново съм го спряла от ДГ и е ужасна лудница - уж си играят с малката, но той не разбира, не може да я пази и имаме и ние поражения.

Лили също проходи, но прощъпулник не знам кога ще направя, сигурно другата седмица. Е,не е стабилна още и за по-лесно иска да лази, но и аз не бързам. Най-новото увлечение е играта с дрехи от скрина, опитва се да се облича, да слага чорапи, също и се катери, влиза в кашона с играчки, плюе брат си, ... Много се кефи на диска с детски песнички, особено на "хей ръчички"...Вчера дадох и аз агнешко, омете всичко, досега нямаме поражения.

Ася нали си пловдивчанка може да си спретнем някоя срещичка ако си някъде по центъра. Аз съм на собствен ход, затова около центъра ми е най-удобно, постоянно присъствие съм в градинката пред "ЕVN" ако се решиш пиши. Това се отнася и за другите.
Хайде чао засега! Стискам палци за Калоянчо!

# 254
  • In someone's dreams
Добро утро и в тази тема /разписах се и в трансгалактическата/!

Първо да се похваля, че днес направихме малката питка на Хриси, т.нар. геврек. Той вече за голям прощъпулник стана, но прабаба му нямаше да миряса  Laughing Снимка имам само една, тъй като малчо яко се възпротиви като му я сложихме на кръста тази ми ти питка. Но важното е че традицията е спазена.

Маринела и Сисе, направо не ви завиждам с палавите деца. Хриси е пример за великото спокойствие. Толкова е кротък, а сестра му беше пожар и още си е.

И сега - имаме новина, както казва Бареков: от края на май ще ставаме бургазлии. Е, не за постоянно но 4 месеца ще сме там. Така че ще ми е много приятно да се запознаем с мамите от Бургас - Голди, Дидиморка ... има ли още?

Общи условия

Активация на акаунт