Отговори
# 225
Честит Великден!

# 226
Алоха, как сте след празниците-започнахте ли да се съвземате? Има ли преяли с яйца и козунаци  Laughing? Дано сте изкарали хубаво.
 Аз искам да благодаря за честитките на Сумо от негово име, много беше щастлив. Ние както се и предполагаше парти нямахме, а също и фамозни подаръци. Взехме му едно дръвче-бреза и я засадихме точно под нашия прозорец, надявам се да се хване и да растат заедно със Самуил здрави и силни!
 Не остана време до срещата, стягайте се.

# 227
  • Асеновград
Здравейте,момичета  Hug Аз съм от септемврийки 2007. Преди 2 дни получих едни сандалки на Next,но доста съм подценила крачето на дъщеря ми.Номер 3 са,стелката им е 12,2см,за краче 11 см.35 лв са-от естествена кожа са.Ако някой иска,заповядайте  Hug
http://krasikisova.multiply.com/photos/album/47#2

# 228
  • Добрич
Честит Великден!

Стискаме палци на Калоянче!

# 229
  • Някъде на път....
Христос Воскресе! Честит Великден и от нас!

# 230
  • Варна
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ДА ЦАРЯТ В ДОМОВЕТЕ ВИ!!! easter easter easter

Вчера мина и "бабешкото ни парти". Почерпете се от разкошната торта на Малвина:

Днес направихме и прощъпулника и засега приключваме с купоните  Laughing Малвина първо пипна една аудио касета, след това един ДВД диск, но в крайна сметка си взе четката за зъби и я гласим за "музикална зъботехничка" или зъболекарка  Grinning Grinning Grinning Клипчето от него ще кача по-късно в сайта, а снимките от второто парти са в линка от РД:
http://picasaweb.google.bg/malvina160408/CdjJaB?authkey=Gv1sRgCP … 26809345596184242

За срещата почвам сериозно да се притеснявам. Малвина от един месец не иска дори и да седне в столчето си за кола, камо ли да се вози или нещо подобно... как ще я караме толкова км. На всичкото отгоре преди дни колата ни остава насред града, и отказа от раз да запали. Хубаво че се намери добър човек да ни бута, докато запалим. На другия ден мъжо я закара на сервиз да я оправят, и по закона на Мърфи там не е отказвала да запали, като и досега, но постоянно сме в очакване да ни остави пак в най-неочаквания момент... Rolling Eyes Confused Cry

# 231
Здравейте от нас! Hug
Мисля,че Миленката прохожда Joy Не съм сигурна дали е това,но се пуска и увеличава крачиците все повече! Не знам кога да правим прощъпулника,може би ще изчакам дапроходи като хората,та да не се изложим да не стигнем до предметите hahaha
Алоказия,Милена е същата-от известно време започва див рев,въртене,извиване,истерии при слагане в количката,столчето закола и тн! В чудо се виждам направо Peace
Момичета казвам ви вече не знам какво да правя-Миленка спи с гащеризончета,които са целите с копчета-разкопчава се цялата,после си маха и памперса и остава чисто гола! След това един час не можем да си сложим памперс и пижама-отново истерии ,ставане,бутане и тн! #Crazy

# 232
Честит Рожден Ден Стефинка, да бъдеш много обичана, щастлива и да си жива и здрава! Много се радвам че се запознахме на живо  Hug

Христос Възкресе момичета, много здраве в дома ви и разбирателство!  Hug Ние си бяхме в Стз за празника и си изкарахме супер  Hug

Габи незнам как се научи да  чука сама яйца, но събра очите на цялата рода  hahaha Има и клипче, ще го сложа утре в сайта ни  Hug

Лека момичета, че едвам гледам вече  Tired Crazy Heart Eyes

# 233
Христос Воскресе!
Искам първо да честитя на всички дечица,които вече станаха на една годинка и на техните майки,които родиха и отгледаха тези страхотни сладури!Бъдете здрави и много щастливи!  Hug
Честит Рожден Ден,Стефинка!   bouquet
Моята щерка днес също става на една годинка.Почерпете се,кой с каквото се сети за нейно здраве,защото хич ме няма в качването на снимки.
Как лети времето,а?Миналата година по това време се мъчех в болницата...И си спомням всичко толкова ясно,сякаш беше вчера,а то...ето,вече рожден ден празнуваме
!
Аз вече имам интернет!Време беше.Но толкова материал съм изпуснала,че незнам дали ще мога да наваксам.Умирам от яд!
Гледам стана въпрос за НЕсядането в столчето за кола.Ми то,моята дъщеря,от както я помня не иска да сяда там.Направо е ад.Какво ли не измислям,за да я забаламосам...!Напоследък върши работа шишето с вода.Слагам я права в столчето,показвам й шишето и й казвам да седне да пие водичка,а тя вода никога не отказва,и докато пие,бързо я връзвам.После започвам да пея песнички,да пляскам,да правя физиономии,мятам разни играчки...общо взето-цирк.Но това,докато таткото кара!
Спирам,че се улях.Отивам да поспя,да събера сили.

Пожелавам весел празник и на останалите рожденници!

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 04:55 от anabana

# 234
Ч.Р.Д. Стеф!!!!

# 235
  • In someone's dreams
Честит рожден ден - юбилей на koteto7975!!!

Честит рожден ден на stefinka!!![/color][/size]

С пожелание за много здраве, щастие и много любов!

# 236
  • Popovo
Добро утро!

Честит рожден ден на Стефинка и котето7975!
Щастлив живот, прекрасна младост,
Желая ти навред успех!
Да срещаш трудностите с радост,
да бъдеш истински човек.

# 237
ЧРД НА СТЕФИНКА И КОТЕТО 7975

# 238
  • В събота
Здравейте  bouquet

Отдавна не съм нито чела, нито писала, ама изобщо не ми остава време. Даже бяхме и в болница за седем дена (така и не се разбра точно от какво е болна Ния, дълга история, но пу-пу - вече е добре).

Сега една бърза и скромна почерпка за моята рожденничка, а после ще кача и снимки от партитата (бебешкото започва след малко, а бабешкото е довечера  Laughing).

Честито на всички годиначета със закъснение и в аванс!!!  Heart Eyes

# 239
ЧРД НА СТЕФИНКА И КОТЕТО 7975   bouquet
Момичета, почерпете се кой с каквото му е на сърце   beer3   newsm38  днес малката ми буболечка става на 1 годинка. Най-хубавата ми година от живота, (засега) надявам се всичко хубаво да предстои. Много здраве и щастие на наборите. После ще кача снимки
Целувки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт