Отговори
# 210
Здравейте  Hug
Биска, мога да дам инфо на alex_love само за Болница Токуда.
Условията са отлични, много е чисто, има всякакви удобства. Дори да не са в самостоятелна стая, а в обща, леглата в такава са максимум 4, но към всяка стая си има баня с тоалетна. Не съм била там с детенце, но там раждах и определено всичко беше много комфортно от към обстановка. За да дам пример ще кажа, че за разлика от доста мами на които им се налагаше да носят купища багажи за раждането, при мен ако не бяха някои мои си прищевки, можеше да мина само с тоалетни принадлежности. Освен това вътре в самата болница има аптека, кафе и ресторант, така че ако потрябва нещо винаги може да си купи. Друго не се сещам какво мога да кажа за условията там.
За съжаление нямам инфо за Пирогов, но има други мами от форума, които са запознати и се надявам да влязат скоро и да помогнат.
Изпрати на alex_love много поздрави и целувки на малкия Калоян. И аз на свой ред стискам палци, всичко да е фалшива тревога и мъника и родителите му да се отърват максимално бързо и безболезнено от сполетялите ги проблеми  Heart Eyes  Hug

# 211
Blagodarq na vklu4ilite se mami i pogelavam veselo posrestane na praznika!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Molq da me izvinite no imam problem s kirilicata.

# 212
  • София
Здаравейте,включвам се да кажа за условията В Пирогов. Детските отделения са добре поддържани/ние бяхме в хирургия за кърмачета/,за съжаление няма екстрите на Токуда,но ако нещо потрябва наоколо има магазини с всичко необходимо.Иначе трябват стандартните за боница неща. Аз носех храна за Рада,защото още не беше захранена с всичко,но по принцип там предлагат храна за децата.Стаите са ок,но тоалетната за майки е една , банята беше някакъв кошмар,но е възможно така да е било само за това отделение.
Важно е всичко с вас да е ок, всичко друго е поносимо.
На всички желая Весел празник и много здраве!

# 213
  • Стара Загора
Христос Възкресе, момичета!

Дано всичко с Калоянчето е наред, бързо да се оправя Praynig

И последно, почерпете се за здраве на нашата рожденничка Simple Smile

# 214

Преди малко се чукахме с яйца,Дани сам си избра едно и много се забавляваше Grinning хилеше се като зелка докато ни чупеше яйцата!
Вчера се видяхме с Dobs,да знаете Айа каква е чаровница,много усмихнато дете HugИмам малко снимки
ще кача в сайта по-късно!
cow,Лилито много се е променила,косата и е изсветляла,но си е същата сладурана Heart Eyes

Весело изкарване на празника момичета!

# 215
Честит Великден момичета,бъдете живи и здрави и много обичани
 Честит рожден ден на Бате Сашко на Ценителката ,да бъде все така красив и послушен и да радва мама и тате непрекъснато
 Честит рожден ден на всички малки рожденици  bouquet
Goldiii  с тея козунаци дето си ги показала,лигите ми потекоха,ние с тия купените къде отиваме,браво браво,айде сега и да почерпиш

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 11:05 от didimora

# 216
  • София
Честит Великден!
Весело изкарване на празника на всички, малки и големи!

# 217
Честит Великден! Весело изкарване на празника, момичета!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

aleks_love, мила стискам палци да се оправя Калоян, да не е нищо сериозно!!!! Praynig Praynig Praynig Hug

# 218
  • Варна
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

Живи, здрави, щастливи и с любов обградени!!! С най-прекрасните дечица заобиколени!!!

# 219
Христос Воскресе!

Бъдете здрави, много успехи и семейно щастие!

# 220
  • Popovo
Христос Воскресе!

Весело посрещане на празника!

# 221
  Христос Воскресе, момичета! Hug

Не съм влизала почти месец, но ми се развали компа. Не съм ви и чела, че бързах да ви се отчета набързо. Ние сме в София за няколко дни при зълвата да видим най-после малката бебка.  CrazyХораааа, много е красива и мъничка. Аз не помня Кръсти да е бил толкова малък. Thinking Искаше ми се да се видя с някои от вас докато съм тук, но надали ще имам време, че ще водим Кръсти на хирург за първичния преглед за тестиса му. Мама е говорила и с нейна добра позната - ендокринолог и тя също иска да погледне Кръсти, ей така профилактично. Ще ходим и при баща ми /той нали живее тук/ и това всичко за 3-4 дни. Ако имам време ще пиша и многооо ще се радвам да се видя с някои, ако има желаещи  Rolling Eyes, разбира се.... Mr. Green

Новото при нас е, че Кръсти е станал много, ама много палав. Наистина, вдига във въздуха всичко за две минути. Онзи ден го и подстригахме 2-ри номер и сега, както е и беляджия ми прилича на хулиганче.

В началото на този месец пък направих нещо, за което ще съжалявам цял живот какво му причиних на мъничкия ми. Изпуснах го от поглед за минута и той се поля с врялата супа от чинийката си, която бях оставила да изстива. За радост няма да му останат белези, но какво преживя миличкия ми, направо..... Cry като се сетя още ми се реве. А тия доктори  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  такова разкарване дето ми турнаха нема никаде. След като се изгори, се обадих на педито и тя ми каза, че ако има мехури и щом е по лицевата част /брадичката, вратлето и гърдичките/ да го водя направо при хирург. И тъй като мъжа ми го нямаше с една приятелка го заведохме в болницата - в хирургията, те обаче ме пратиха в приемното, за да видят те дали си заслужава да се вика доктор. От приемното ме пратиха в Бърза Помощ, за да взема една бележка, че първо трябвало оттам да минем. Детето ми през цялото време ревеше и беше супер неспокоен. И връщайки се пак в приемното се обаждат на завеждащия отделение и той отказа да дойде да погледне детето ми, защото не се занимавал с изгаряния на деца. Майката да се организирала и да го откара в Пирогов. Ми, да какво са някакви си 3 часа път без да се види раната на детето, без да се промие и без да го намажат поне с нещо. Заведох го при друг на частно, който ни прие, но пожела да не казваме на предишния, че сме водили детето при него. Абе пълна лудница ви казвам.  ooooh! Айде аз да свършвам, че нали уж съм на гости, а се лепнах веднага за компа.

Искам да честитя оттук рожденните дни на всички досега, дето са празнували. Нека да бъдат живи и здрави малките момчета и момичета. Много да слушат мама и тате, да растат весели, безгрижни и много щастливи дечица.
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 222

Нека светлината на неговото воскресение да дари живота ви с много топлина,нежност и разбирателство.В къщата ви винаги да има здраве и любов!
Весел празник на всички!
Честито и на всички рожденници !!!

# 223
Христос Воскресе! Честит Великден!
Нека душите ви преливат от християнска доброта и любов! Да сте здрави, весели, добри, обичани и обичащи!

Почерпете се с моите яйца и омесения от мен козунак!

Стискам палци за Коко и изпращам много положителна енергия на Алекс!

# 224
Гергинче,преживели сте ужасно нещо с попарването Rolling Eyes Съжалявам! Сега боли ли го още ,има ли някакви белези? успех тук в София и ако имате време за срещичка,свирни Hug Heart Eyes Praynig

Общи условия

Активация на акаунт