Отговори
# 60
Така...искам да се обърна към всички момичета,които ще идват на трансгалактическата среща...имам една супер оферта за вас-разменяме с Емма 1 двуфамилна къща за 2 стаи в хотела Grinning Ако някой иска да е в къща да пише.Не се бийте моля,трябват ни само 2 семейства Wink
Аз като на шега го написах,но съм сериозна.Наистина ако някоя от вас иска да е в къща с някой,но не е сварила да си я заплюе,сега е момента да каже  Praynig

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 10:22 от *Сиска*

# 61
Добрютро! Аз като онзи нещастник на Гогол, който умрял от мъка и притеснение, че е кихнал във врата на шефа си, искам да се извиня, че вчера издирих всичките ни цветенца от табличката, като си мислих, че това е рисковано, защото ще пропусна някого. Естествено, пропуснала съм нежната Еличка, на Хелънблонди, за което се извинявам! Много са красиви цветните имена, още веднъж нека всички да цъфтят и се разхубавяват!!! Ама добре ви е подредила таз доХторка, че и 50 лв. сте й дали! Бравос!!!
Вчера моето пак падна, този път не на зъбите, но мястото пак се разкърви. Днес ще я заведа на детски стоматолог за всяка случка. Ще взема да направя и аз една питка и да я нарека за прощъпулник, че вчера Софче пак опълзя алеите в парка. Прибрах я мръсна като прасенце. Естетвено вкъщи почти не пълзя, предпочиташе да си ходи. Така, че до края на седмицата ще смятам, че е проходила окончателно.
Много ми се иска да дойда на срещата, но освен ако не ударим джакпота, не се очертава друга възможност. Sad Sad Sad

Хубав ден ви желая и успешна седмица!

# 62
  • Стара Загора
Привет и от нас в това мрачно време Simple Smile

Милени, това, за което ти питаш май е характерно само за нашия край, защото и аз знам нещо подобно. Баба ми ме съсипа да ме юрка да правя на Поли кравай, още откакто е започнала сама да стои права, ама пустия мързел...и в крайна сметка ще ги обединим двата ритуала в едно Mr. Green
Това което тя ми обясни е, че се прави една питка - кравай, с отвор в средата, която се слага на кръстчето на детето. /Майката трябвало да я омеси Whistling/, прави се в сряда, слага се питката на кръста на детето и другите деца си чупят от нея. До колкото знам, за да се направи, не е задължително детето да може да върви, въпроса е да стои право и се прави за да му укрепнело кръстчето. Прощъпулката вече е по-различна, аз знам с кръгла питка, която се търкулва за да тръгне детето след нея и да стигне до предметите...
Дано съм ти била полезна Hug

Честито Рожден ден на днешните празнуващи  bouquet

# 63
  • Варна
Здравейте!
Не съм писала отдавна,но ви чета редовно. При нас нищо ново, не сме проходили, нямаме нови зъбчета. В тази връзка искам да честитя на всички проходили и озъбчили се детенца.
Със закъснение да честитя рожденните и именните дни на всички априлчета и майки на априлчета! Да бъдат здрави, весели и щастливи!
Musito, страхотна новина! Безпроблемна бременност ти пожелавам!
Блонди, що за докторка е тая! Може ли такива неща да говорят и да стряскат родителите.  Shocked
Моята Ралица пък падна два пъти на килима с главата назад, но не от високо и баба и реши да и купим предпазна каска. Купихме я, но много спарва и изпотява главата. Според мен излишни 50лв, но нали ги знаете бабите.
С храната на Рали не разнообразявам много. Не съм и давала агнешко, нито плодово кис.мляко. Скоро и взех пюре с черен дроб, но беше отвратително и не го хареса. Иначе си изяжда всичко от млечната кухня.
Другото ново около мен е, че и аз съм на диетата на Дюкан от 03.04.Кантар обаче нямаме и незнам колко съм отслабнала, но си личи.

# 64
Честит рожден ден на Нанин Борко !
 Да е жив и здрав и много весело и засмяно дете !

bouquet Two Hearts  Gift  party023  costumed034 newsm18  party006 bdbaloni happy bd

# 65
Привет и от нас!

Много духовито днес и нещо не ме влече навън...та ще се отдадем на интелектуални занимания в къщи - демек майка във форума, бебе с каквото намери да се забавлява. Баба й купи една детска прахосмукачка и една ютия оня ден, та вчера и днес падна голямо чистене и гладене newsm79 1ironing В момента инспектира кофата за боклук - нали ми е чистница Laughing
Teoileo - дано всичко е наред с градската, ама така е - не се става лесно човек.
Milenni, това с кравайчето е старозагорска мода - свекърва ми обясняваше, че така се правело при тях, ама аз си го спестих

Musito, страхотна новина! Честито и безпроблемно до края!
Добре,че попитах - иначе кой знае кога щеше да се похвалиш!

Didka82 - дерзай с Дюкана - важното как изглеждаш, не какво показва кантара.
Пък за обръщението към половинката - не е нито едно от изброените, ама е много е идиотско и ме е срам да го пиша...

# 66
Имаме си бременна мамамаа  newsm44

Musito, страхотна новина, честито, лека и безпроблемна   bouquet И да ти кажа, че неблагородно ти завиждам;) Ако моето диване поне една нощ беше спал откакто се е родил, и ние щяхме вече, или отдавна да работим по въпроса, но засега леко отлагаме нещата:)

eva_merry , стискам палци, всичко ще е наред Hug

Мирка , честити ви ходещи крачета  bouquet Много си е стабилна Габка на клипчето:)

Сисе, милосваме се ние:) Или разни там производни. Но пред хора някак си не мога да му кажа Мило, а пък името му е едно такова, смисъл Тодор се казва, но не мога да му кажа ТодорЕ, нито Тошко, Тошé му казват някои приятели, смисъл с ударение на ето, харесва ми, но не мога да си изкълча езика и тва си е:)

Ние пък с Марти току що посадихме на балкона маргаритки Laughing. Дано се хванат! Бяхме уикенда на караваната и много му хареса на детето, смятам по-често да ходим, даже всеки уикенд. Там пък посадихме едни борчета и една роза, да видим дали нещо ще поникне Heart Eyes.

# 67
  • In someone's dreams
Ей много ви благодаря за отговорите за тоя кравай   bouquet Ще взема и аз да си го спестя и направо прощъпулник да направим.

musito честито!!! Лека бременност и от мен. Много си смела ти и останалите бременни мами. Възхищавам ви се, аз докато се навия за второ детенце минаха цели 7 години  Crazy

По повод киселото мляко, аз съм давала само веднъж на малчо и то по принуда /бях забравила да му взема АМ/. Изпи не повече от 100 мл, но после как зверски му беше зачервено дупето .... нямам думи. И повече не съм повторила, пък и не че някой го хареса де  Whistling

Сисе, ние с мъжо сме на "зайче" /когато много се обичаме/ или на "мишко" /когато аха да се сбием/  Mr. Green. Да не ми се смеете много, ей!

Аквариел, честито ти ходещо момиченце  Hug

# 68
Цитат
Пък за обръщението към половинката - не е нито едно от изброените, ама е много е идиотско и ме е срам да го пиша...
ааааааа,не се измъквай по тЪрлички Naughty взимай пример от Хриси и Милени и изплюй камъчето.Жизнено важно ми е да знайш Crossing ArmsОня ден като ми трябваше те нямаше тъй,че сега ми го дължиш Wink

Обсъждаме разни неща в темата за срещата.Дайте мнение и вие,че не остана!

# 69
Здравейте!
Отдавна не съм писала, но иначе ви следя редовно.
stefinka, страхотна тема.  bouquet
Aquariel, честити ви крачета. Със здраве да си ги ползвате. smile3539
Musito, страхотна новина. Лека бременност ти пожелавам.
Кисело мляко - само бебешко съм давала. И плодово и натурално.
Сиска, ние с моя съпруг най-често сме на имена, но това не означава, че не се милосваме, особено когато сме си саминки.
Малко на патерички:
На всички именници и рожденици, пожелавам да бъдат живи, здрави, щастливи и много обичани!!!

# 70
Мерси момичета за милите пожелания и честитки Simple Smile  Hug Hug Hug

Кисело мляко давам на Сердика детското- много го харесва с пресни плодове  Hug Прясно пак детско давам Wink

Сис той ми казва Мурче, а аз Василий или Бу (знам че е странно  hahaha). Преди да се роди Габи и в по ранните ни гаджовски години се бебосвахме, ама сега като си имаме вече бебе и не върви, никога не сме си казвали мило, зайче и тн   newsm78
Качих малко снимчици в сайтчето ни  Simple Smile

# 71
Сиска , няма да се смееш. С моя мъж още от гаджета си викаме маме   Joy Joy Joy

Кисело мляко  давам Елена 2 %. Коско обича да го пие на айран в чаша.

# 72
Сега да не се смеете и на мойте обръщения преди с мъж ми си викахме ПАТЕ ,ама сега от както имаме детенце си го сменихме на МИЧОЧО и МИЧОНАС   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 73
Малко ви опуснах края ,но пусто време все нестига.
Честито на всички бебчета празнували годинка .
Ники е хремав и кашля .А снощи ми изкара акъла.Дали сънуваше нещо или аз го излаших като кихнах,но както спеше изведнъш претрепера за две,три кекунди.А аз съм голяма паника и си помислих ,че прави гърч от температура.Но като го пипнах не пареше и си заспа пак.много се шашнах ,защото не беше същото както когато пишка.На някого случвало ли се е подобно нещо.Имам спомени ,че Мирка беше писала нещо такова. newsm78
Иначе вече ходим доста стабилно и не мога да го оставя за една секунда ,че прави само бели и все тичам след него,което е пък добре за мойта фигура Grinning
Сиска ние сме на пате от тринайсет години  CrazyНе пред хората де.Там е Кольо.Малко гадно звучи ,но всички така му викат и аз не мога да си изкривя езика/като hrisi-pisi /и да му кажа Ники.

# 74
Да Криси на нас ни се беше случило подобно нещо, но на нея и трепериха само ръчичките и крачетата без главата и тялото  newsm78 Педи ни посъветва да отидем на преглед и ако се повтори на невролог. Но според мен може би като си кихнала да си го разбудила малко или да се е стрестнал и затова да е потреперил, наблюдавай го ако не се повтори няма страшно, но ако пак се случи се обаждай на педката или на невролог. Според мен е нещо инцидентно , не се притеснявай Wink

Общи условия

Активация на акаунт