Отговори
# 75
Добра вечер от мен!
Първо започвам с най-важното: да честитя на Musito! Лека и безпроблемна бременност, много се радвам за вас!
Аз нали още не съм започнала с контрацептивите и оная вечер имахме инцидент Shocked Чудихме се какво да правим, за момент дори си мислехме да не вземаме никакви мерки, но накрая тръгнах по аптеките да търся Постинор. Оказа се, че вече не се произвеждал, купих си някакво хапче за 28 лв. Shocked Но казвам ви за момент ми се прииска да не го вземам.
Кристея днес направи 3-4 крачки сама, но много я е страх милата. Голяма ми е пъзличка. Вече спи непробудно по цяла нощ, чак до 8-9 часа. (с изклучение на последните 2 вечери).
Кисело мляко и давам за следобедна закуска някой път с бисквити. Гледам да е висок % масленост. Агнешко не съм давала още.
Сиска, я ти кажи как си викате, само сеир ни гледаш. Ние сме на "мило", когато сме сърдити на име.
Aquarel, честити ви краченца. Да бягат много бързо!

# 76
Добър вечер!

Честито на патерици на всички рожденници и именници! newsm51

Стефинка страхотна тема! smile3525
Честито на всички проходили! smile3539
Честито на всички озъбили се! smile3532
Musito страхотна новина-лека и безпроблемна бременност! preggo

Кисело мляко давам Елена, но го ядем с лажица,не иска да го пие!
Сиска ние сме на обръщение "слънце"-даже някой път и пред хората си викаме така. Simple Smile

Ние в събота ходихме при един лекар по източна медицина в Пловдив изписа ни 3 вида билки и каза че ще намалеят преливанията или въобще ще спрат.Дано ни помогне. Praynig

# 77
Здравейте,

този Мюзик Айдъл ни създава приятна атмосфера на мен и мъжа ми докато вечеряме  Mr. Green Голям смях, голямо каране правим с него - кой кого харесва, и кой бил смотан и т.н. Ама това ни е като развлечение - виж Биг, Вип и тем пободни брадъри не мога да ги понасям  Crossing Arms 

Та....с моя мъж си викаме "бебо"  Blush или "мило", дори и пред хората се изпускаме по навик...

Кисело мляко (ако не сме взели от нашия човек от село), купувам Елена  Peace

Можете ли да ми кажете дали да се притеснявам от днешните профилактични резултати на бебо от следните стойности"

Левкоцити       11.00 G/L       рефер. ст-ст -     жени 3.5-10.и    мъже 3.5-10.5
Хемоглобин      128    g/L                                           120-160              140-180
MCV                   71.5 fl                                                           82-98
MCH                   25.2 pg                                                         27-33
MCHC                 353 g/L                                                        310-350

Много ще съм ви благодарна, защото личната няма да я има чак до др седмица, а до тогава - ще ....  #Crazy 
а и даже идея си нямам последните неща какво означават....

Днес цял ден го карам да ми показва Новия си и Единствен зъб  hahaha Сигурно вече му се ще да пада, ама какво да направя като ми трепне сърцето да го видя

хубава вечер момичета   bouquet

# 78
Дотук...

Hrisi и мъж- "мило"
Mileni и мъж- "зайче","мишко"
aquariel и мъж- "бу"
milenag и мъж- "маме"
Криси и мъж- "пате"
isane и мъж- "мило"
neli84 и мъж- "слънце"
polinita и мъж- "бебо"
didimora и мъж- "муци"
 Joy има си някои доста смешнички попадения и да съм честна...ми посмях се.

Цитат
Сиска, я ти кажи как си викате, само сеир ни гледаш
аз сега питам,пък като си минат всички от реда /Ласи!!!/ ще кажа Mr. Green

Цитат
изписа ни 3 вида билки и каза че ще намалеят преливанията или въобще ще спрат
Дай Боже Praynig

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 23:00 от *Сиска*

# 79
Мирка мерси за отговора HugДано не се повтаря ,че от снощи само това ми е пред очите ooooh!Честито прохождане на Габка Peace
Нели дано да помогнат билките Praynig

# 80
Айде добър вечер,и аз успях да се доредя да седна малко,
Сисее ние си викаме Муци,муци това ,муци онова ,пред хората ,в магазини,абе навсякъде,сигурно и имената сме си забравили вече,като си кажем на име и е много странно, все едно единия се кара на другия.
 Хелънче е*аси г-жата дето сте ходили на преглед,то по тая логика мойто дете трябва да го водя на психиатър,тя ръмжи,пъха в устата си всичко без изключения,вика ,закача се с хората,тръшка ми се и тн и тн те номерата са и безброи така че няма да изброявам,което всъщност ме наведе на нещо което знам за Америката,че там хората от соц.подпамагне ли беше абе някква соц.организация обикалят и наблюдават децата и ако детето ти е палаво и непослушно(за мен нормално нещо) почват да агитират яко родителите да го подлагат на лечение съответното дете,тъпчат го с разни хапчета ,психо работи и тн.при което доста родители се съгласяват.Луда работа,ама не се очудвам хич,от малки ги контролират.
 Иначе да ви споделя какви ги навърши днес моята хубавица,първо и взимах 100 часа урина, за да я занеса за изследвания,друг път като и събуя памперса и е готова ,обаче днес полудях,не ще и не ще да пикае това дете,изпи цяло шише с вода и нищо,пикна ми две капки ,и после си ги разсипа на всичкото отгоре,накрая вече нерви нямах,то чисто гола я събляках,да вземе студено да и стане и пак нищо ама един час обикалям по нея с една чашка,слагам я клекнала тя свърши другата работа но не и малката,както и да е накрая така се изпика че чашата не ми стигна,след това разчистила съм се аз ,а съответно и тя след мен и докато си бърша аз прах тя се шмугнала и нагазила с двата крака в един леген с вода,обута облечена абе всичко беше вир вода,и това разбира се  това не е всичко,накрая моя пода и свършвам вече и насредата на хола като се втренчи в тая кофа и като я обърна цялата и като седна у водата, и хилеш яко и аз ни в клин ни в ръкав вода ли да попивам ,дете ли да преобличам,уджас не ами два уджаса.
 Айде всички бързо да оздравяват и повече никви болежки.
 Отивам да видя трансгалактиката.....

# 81
Ха добър вечер!

Кисело мляко давам основно домашно, но рядко купувам плодовите йогурти на нестле или данон.

neli84, стискам палци да помогнат билките  Praynig

И нашите обръщения не са от традиционните, но така сме си свикнали с тях, че просто по имена не си викаме. Даже наскоро обсъждахме да започнем да си викаме по имена, но не стана. Ама наистина Сиска, ако само ще ни гледаш сеира, че и ще ни се смееш Naughty   Mr. Green

# 82
нели стискам палци да имат ефект билките  Praynig Hug

момичета чухте ли за трагедията свързана с прехвалената клиника на Мазнейкова, предупреждавам - бременните ни майчета НЕ ЧЕТЕТЕ много тежка статия, аз лично си поревах  Weary smile3518 - http://trud.bg/Article.asp?ArticleId=39258, а тук можте да прочетете разказа на Весела Нейнски (оперната певица) - http://trud.bg/Article.asp?ArticleId=45912

чувала съм ужасии за тази клиника и даже Петя ми е разказвала за Мазнейкова, но този случай е просто трагедия, кошмар. И най-лошото е че си отиват млади, здрави жени, бебета остават без майките си, цели семейства се почернят завинаги. Кой ще си получи и как заслуженото?  newsm78 Thinking Трябва да съдят и двамата Мазнейкови и да затворят клиниката, но това би се случило в друга държава не и тук в Абсурдистан  no Imp

извинявам се за негативният пост, но просто душата ме заболя за тази клета женица Sad

# 83
Аквариелче, и аз четох това.  Cry Cry Ужасна трагедия!!!  Cry Cry Cry   

По другите теми:
Нели, и аз стискам палци за билките! Praynig Hug
Кисело мляко давам тукашно, много е добро!   Peace
Сисе, ние бяхме на мило преди години, после чедо Crazy и сега сме на мише!

# 84
Добро утро
по едно кафе ,че последните няколко дни ние се будим в 7.00 и няма заспиване после имали и други такива? Thinking
Никой не ми помогна на моето питане ,това да съм невидима май не ми се случва за първи път,отговорих и на Сиска на въпроса ама и тя ме е пропуснала ,,ама карай аз не си го слагам    Mr. Green

neli84, стискам палци да помогнат билките  Peace
Аквариелче, о и аз го четох това ужасно е  Cry

# 85
  • София
Добро утро  Hug

Муси, толкова много се радвам за вас  Hug Лека и безпроблемна бременност и от мен  Hug

Хайде скоро и на останалите 5 от анкетата скоро да имаме повод да честитим  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Нели, внимавай с разните знахари и билкари...аз по принцип нямам никакво доверие на алтернативните "медици", в т.ч. и на хомеопатите (Хелън, аз за 50 лв само хубави работи ще ти кажа ...и вервай ми повече ще ти уцеля). Бай дъ уей, мнението, което цитирах в миналата тема за връзката на ваксините и аутизма е именно на хомеопат  Crazy Не се връзвам на разните му там хранителни добавки и вълшебни елексири...Изобщо аз гледам на всички тях като на шарлатани-печалбари....пък може и да бъркам  Tired

Сиска, как си викаме с мъжа ми ли  newsm78 Ами...високо си викаме  hahaha Иначе специално обръщение нямаме. "В движение" му измислям еднократни обръщения.

Маги, и моя Косьо се буди в 7 ...е, малко насилствено се буди, защото ние като се разщъкаме и той скача - да не изпусне нещо. Иначе събота-неделя ни пуска понякога "гювеч" до към 7:30, макс. 8 часа...

Айде лек ден  Hug

П.С. Аз пък да ви кажа имам усещането, че денят на Ася е днес. От все сърце й желая да си гушне здравото момченце и никога повече нищо лошо да не види в живота си... fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 09:21 от ВаняМ

# 86
Нося ви една много хубава и дългочакана новина, днес в 8:40 сутринта мама Ася роди малкия-голям Васил 4082 гр и 51 см
Миличка Ася още веднъж честито и да ти е жив и здрав малкия принц и само да ви радва, а след година две с татко Митко да му подарите и сестричка   Hug Hug Hug

# 87
  • София
Еха!!!  newsm44 newsm44 newsm44

Толкова се радвам !!! Да е жив и здрав Васил! Да са живи и здрави и милите му родители!

От все сърце им желая всичко най-хубаво !

Ама познах, а Wink Много съм щастлива....

# 88
  • Варна
ЧЕСТИТО НА МАМА АСЯЯЯ!!!    bouquet  bouquet  bouquet

ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ ВАСИЛ, НЕКА ТОВА ХУБАВО ИМЕ МУ НОСИ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! МНОГО ЩАСТИЕ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!!!

# 89
Честито мила Ася!!!  bouquet  bouquet  bouquet
От сърце ти желая ,да ти е живо и здраво момченцето,да има много безгрижно и палаво детство!!!
Бързо възстановяване на мама!!!

Общи условия

Активация на акаунт