Отговори
# 90
Честито момченце, Ася!!! Да ти е живо и здраво!!! От сърце му пожелавам да е толкова "царствен" като името си!
ВаняМ-имаш интуиция!!!! Grinning

Маги, Лилито се буди даже по-рано - към 6.30, на мама чучулигата Grinning
Сиска, успех с отбиването, 7-дена ваканция и на мен ще ми се отразят супер. Ще я оставим с батко и, двамата да се гледат, а ние с татито - хващаме я гората, я морето Laughing В тази връзка - казвам му по име, той на мен също, някой път ми казва "скъпа", но най-вече когато не съм му толкова скъпа Sunglasses
Муси, радвам се за вас!!! Дерзай, накрая ви пожелавам здраво и щастливо детенце!!!

# 91
Честито щастие с име Васил, мила Ася!

Нека е здрав, усмихнат и винаги носи със себе си ореола на щастието, както го донесе днес на вас!

Честито на смелите родители!

ПП Ваня, имам няколко проблемчета за разрешаване - колко вземаш за гадателски съвети?

# 92
Страхотия....  bouquet  bouquet  bouquet!!! Ася, да ти е живо и здраво детенцето, да те слуша или да е палаво, да е тихо или да плаче много, да е поспаливо или много ранобудно, да те радва и да те ядосва, да е злоядо или много ящно....да бъде дете, а ти - най-щастливата майка на света!!! И да смениш толкова много памперси, че свят да ти се завие.

П:С: Муси   bouquet  bouquet  bouquet

# 93
Честито мило Асенце!
Бъдете живи и здрави и много щастливи заедно! Много, много се радвам за теб!
 newsm51  newsm51  newsm51

Браво бе Ванче!  Hug  Преди час като преглеждах форума и като ти прочетох поста настръхнах, ей така без причина....и си викам....права ще е Ваня - днес ще е денят! Айде като дойде и моят ден да ми кажеш!  Wink

Маги и Цветомир се събужда раничко към 7 - 7,30, но към 10 пак заспива.

# 94
Асе  Hug Hug Hug Честито бебче!Да ви е живо и здраво!!!Желая много щастие на цялото ви семейство и най-вече на Васил!Голямо бебе ей...така както си инструктирала Нефертити да ти бъде щъркелче и в нашата тема,ще те чакам да се прибереш у дома и да ни покажеш сладката муцунка на бебо и твоята,че нищо чудно да си червенокоса вече Grinning

Magi,ако продължаваш да пишеш с  този хууууубва цвят наистина ще останеш незабелязана.Да окьоравелия ли искаш бе жена Mr. Green Ще ти пиша на ЛС за подаръците,нали за това питаш???Даже късно става Габа,какво се оплакваш в 7..има някои от 6 се надигат  Crazy
Ваня май е изкарала нощта при априлки 2009-та  Laughing

# 95
  • София
Страхотно начало на деня!
Мила Ася,да ви е жив и здрав малкия Васко!Много щастие и радост да ви носи!

# 96
Честито, мила Ася! От сърце ви желая много щастие с малкия Васил! Да е жив и здрав и да расте весело и усмихнато дете! А на теб - бързо възстановяване   bouquet  bouquet  bouquet

# 97
Честито Ася!!!     bouquet Много, много се радвам за теб!   Hug

# 98
Вече си имаме априлче родено на 14-ти Wink Миналата година на този ден нямахме бебче,но ето,че тази имаме /нищо,че е 2009-та,пак си е наше априлче/ Hug

# 99
ЧЕСТИТО НА МИЛАТА НИ АСЯ,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ (бая голям ) ВАСКО,ОТ ЦЯЛО СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ ТОВА ЩАСТИЕ,КОЕТОИЗПИТВАТЕ ДНЕС ДА ВИ СЛЕДВА НЕИЗМЕННО ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МИГ
smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 100
  • София
Честита радост на Ася!

Днес ми се иска да ви почерпя, тъй като Марти е именник! Честито и на Марта на Тодоран и Марти на hrisi-pisi!

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 11:45 от doika

# 101
Честита радост, мила Ася![/size] Да е жив и здрав малкия голям Васил![/color] Бъдете все така щастливи![/color]

# 102
  • Gone with the wind
Малкият-голям Васил на мама Ася и тати Димитър

http://bebevasko.hit.bg/

Да им е жив и здрав и мноооооооооого да ги радва, всичко лошо да остане зад гърба им и отсега нататък само щастливи мигове да ги преследват   bouquet

# 103
  • Временно
Честит Васил на мама Ася!!!Да расте здрав и силен,щастлив и много обичан!!!
  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

Вече си имаме априлче родено на 14-ти Wink Миналата година на този ден нямахме бебче,но ето,че тази имаме /нищо,че е 2009-та,пак си е наше априлче/ Hug
И аз това си помислих веднага! Hug

# 104
Малкият-голям Васил на мама Ася и тати Димитър

http://bebevasko.hit.bg/

Оле,че сте бързи  Grinning
Какъв е беличък и чистичък и един оформен...май на тати ще мяза Wink

Общи условия

Активация на акаунт