Споделете 103

• 25 948
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Работя вкъщи .... някой да ме напляска!
То хубу, ма не мога да те сложа по корем на коляното си. Whistling
Разкапах се.....от ходене.Пребродихме Южния, установих, че всички люлкаджии познават сина ми (от което ми става ясно по колко пъти седмично се ходи там  Mr. Green)
И после....се прибрахме пеш /с колело до дома. Лудост, аз съм като разглобена. Мъжът ми ме гаври, че "не тренирам достатъчно".

# 106
  • Boston, MA
Честито, цветни и дървесни!

Да обяснявам ли в нас каква бомба е паднала, след нашествието на 10 деца с около 20 възрастни... мога да отворя музей на влака. Добре, че ще идва малък Морков, да рециклираме играчките...

# 107
Бубка, аз затова рождени дни у дома не правя, първо, холът ми посмъртно не може да побере такова количество народ, и, второ, падналата бомба след това хич не ми е по вкуса.

Сърбят ме пръстите да харча парички. Уж за кола щях да си събирам, ама.....няма да е сега.
Чудя се каква дрешка полусезонна да си взема.....и още малко ще се почудя и ще забия след половин час към мола в Слатина. Оттам мъжът ми купи за Коледа кожено палто, българска изработка, много файско.

# 108
  • о`майна лунна нощ е
О, Жо - посети и нашия МОЛ!

Не смея да правя планове за рождения ден на вожда. Не се знае в какъв състав ще е фамилия Василеви тогава. Обичам да има деца вкъщи обаче. Веселбата и лудницата са пълни. За сметка на това хлапетата са свръх щастливи.

# 109
Букурещ. Концертна зала.
Ами който не чете... Embarassed

Ходихме до Германският манастир. Запалихме по свещичка за здраве и си взехме върбови клонки. В манастирската градина беше пълно с народ! От всякъде се носи пушек на барбекю, леят се чалга трели, а едни хора бяха изкарали от старичката си кола колона, по-голяма от нощно шкафче. На всякъде щъкаха дечурлига, къде с рев, къде със смях. Лееше се бира на поразия... Общо взето, родна картинка. Аз пък ходих боса по тревата. Беше много приятно, но хората ме гледаха учудено. Споделих.

Споделям и че ходихме до дежурният лекар в ДКЦ-то. Ако щете вярвайте, просто човека изписа това, което му казах.  ooooh! Аз ли съм тази, която трябва да казва? Не, разбира се, но той просто не знаеше какво да прави. И повярвайте ми, не съм единствената "изненадана" от поведението на точно този лекар... Споделям и рецептата.

# 110
  • Варна
Честит празник на всички именици!

Споделям, че ремонът е на приключване. И публично  благодаря на всички мъжки роднини, начело с тате и брат'чеда, дето ме търпяха безропотно. Още 3-4 дни и си вземам детето и котката и се прибираме.

# 111
Фрида, розичке моя, къде си.

На вилата е.

Сега ще ви кажа до каква глупотевина ме доведе нередовното влизане във форума. Взех, че се обадих на Рони да се видим на по бира днес, защото бяхме много близо до тях. Тя, милата, реши, че я майтапя, щот нямало да успее да стигне от Шейново до там навреме.  Laughing

# 112
Усмихнала си й престоя там. Не се коси!

# 113
  • о`майна лунна нощ е
Каt  - предай поздрави от споделетската тайфа кат осе чуете или видите с Рони!

Споделям, че едно от три е вече написано и изпратено по предназначение.

ПП - Отивам да извърша малко безмозъчен труд.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 18:35 от Бейлис в шоко

# 114
  • Boston, MA
Абе и у нас не е широко, ама карай, веселба да става. А и Дани още е на възраст, която позволява напиване на семейните приятели. Има време сам да си подбира гостите, а и да има претенции къде ще му се случи рожденият ден.

Сънувах, че се качих на лодка и за 10 мин. бях в Бермуда. Там обаче беше валял дъжд и пясъкът беше като заледен. Любимата ми (в съня) кръчма беше отворена обаче, имаше супи, морски дарове всякакви и кафява бира. Аз пих Гинес, защото желязото било полезно за бременните. Най-странното от всичко обаче беше, че тази кръчма много пъти съм я сънувала, в различни съно-географски местоположения. Не мисля, че съм я виждала на живо. В Бермуда със сигурност не.

# 115
Споделям К1 и Влади Въргала, голям майтап.

# 116
Къде е Сопрано да си зададе дежурния въпрос(към Кат, дали е тя на аватара)?

# 117

Четох сега една тема в алтернативния подфорум, която ме накара да се смутя и да се почувствам анти-еко дегенерат. Някои неща трудно ги асимилирам.
Моята ли? Моята си е трудничка за асимилиране  Laughing
Уф.
Ядох днес.
Прогрес.

Опа, това не беше да се боря със стихоплетстващите таланти, просто...факт.

В Бнб беше супер яко, хора. Няма такава организация в българска институция, разбиха ме.
Верно чакахме час и половина на опашка, като за Айфеловата кула. Ама си заслужаваше.
Управителят има толкова син кабинет...Чак ми се прищя да съм управителка. Thinking
Видях банкнота от 3 лв и монета от 3 стотинки  Shocked

# 118
Честито на всички китки, билки, храсти и дръвчета! Вечно свежи и зелени да са!  bouquet
И честито Рождество на всички, които го празнуват днес!
Дали ми очи не виждат или ти е ръка сбъркала? newsm78

Възкресение:) Аз празнувам, благодаря. Ама само вътрешно.

# 119
Аз пък не можах да отида в БНБ, леко ме е яд за което. В кабинета на началството не съм влизала тоже, но много ми допада атмосферата на някои от банковите зали, тежките стари столове с дърворезба, картините, дори имената. Не съм много сигурна, но може би и заради това си избрах попрището.
В трезора пуснаха ли ви, Ео?

И Фрида и Калина ги обичам виртуално, но естествено не се сетих за нито една от двете. Напоследък съм социален идиототапир Confused.

Общи условия

Активация на акаунт