Споделете 103

• 25 956
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Минахме покрай БНБ, опашката беше ужаааасна.

# 121
Почти ни пуснаха, заведоха ни да видим 8тонната врата  Mr. Green Но какво има отвъд - ц.
Обаче отсякох монета!  Sunglasses Ама нещо май се оказах слаботелесна и на лъвовете им липсват дупетата, нещо не достатъчно силно го завъртях чудото. Разпечатаха ми банкнота с моя лик. Абе супер го бяха организирали, почти като дисниленд.
И всичките едни любезни, любезни  Shocked
Мда, Дуцка, час и половина висяхме. Crazy

# 122
  • Казанлък of all places
Споделям филия с масло и шарена сол след Боженци.
И върбичките от Боженската църква.

# 123
Благодаря ти Вълчо
че,смали мойте 200 пиксела  bouquet

Споделям весело настроение,
видях се със стари приятели

# 124
Честито на всички китки, билки, храсти и дръвчета! Вечно свежи и зелени да са!  bouquet
И честито Рождество на всички, които го празнуват днес!
Дали ми очи не виждат или ти е ръка сбъркала? newsm78
Днес католиците християни празнуват Възкресение
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2083811
Няма защо, Мънки. Stop

# 125
Ометох Бианка в Скай Ситито, много съм доволна!!! Най-сетне се сдобих с шлиферче, една блузичка и едно фишу за разкош. Омитането , обаче, ще продължава. Много файски неща, с големи размери, разкош.

# 126
Тази дума файски не я знам, но се досещам какво значи, два пъти я ползваш вече.
Ти Ларедут заряза ли го?
Аз напоследък съм като изтървана по магазините, но миналата пролет и лято бях двойна и не ходех много много по магазини, та ми е простено...уж Outta Joint

# 127
jj = KAT  и нов аватар.
Ама моля ви се , с това сменяне на самоличности и аватари се обърквам!
И без това не мога да наваксвам.
Давайте нишани кой -кой е.
Днес се разходих набързо и сега са ми едни спомени и картини в главата.
Споделих ли ,че сънувах съфорумки?
Няколко!
Не беше еротично ,обаче.

# 128
  • о`майна лунна нощ е
Не искам да ви споделям поредния уикенд с 39С. Не може ли поне веднъж да пропуснем, а? Само веднъж!  Praynig Защо като дойдат събота и неделя и трябва да изпадам в ужас като ми каже "Мамо гушни ме ... студено ми е ...". За капах разбих трети поред термометър в пода. Пак събирахме живачни топчета. Не им върви на тия уреди вкъщи. Оцеляват по два по месеца най-много.

# 129
Къде е Сопрано да си зададе дежурния въпрос(към Кат, дали е тя на аватара)?

Ето го.

Кат, ти ли си на аватара?

# 130
Добро утро в първия работен ден на Страстната седмица.Споделям, че тъкмо се пообзаведох с пролетни нещица и времето отива комай към развала. Tired

# 131
Добро утро! В първия работен ден от Страстната седмица се обърках и отидох на работа доста по- рано. Върнах се де, работя на 5 минути от нас.

# 132
От мерак за работа. Жози, ти си скапала времето. Абе това "страстна" е много подвеждащо.

# 133
  • о`майна лунна нощ е
Подвеждащо е и още как! Нали се препоръчва въздържание през нея?

Добро утро от нас!
Тази вечер /или по-скоро към 4-5 сутринта/ гонихме крокодили насън да ги бием с чехъла и да ги ритаме  ooooh! Тая температура на никого не прощава. На сутринта все едно нищо не е имало. Хладен и доволен от живота вожд с усмивка отиде на градинка.

# 134
  • Русе
Бейлис, не сте единствени. При мен пък винаги в неделя вечер се разболява чавето. И то, най-вече, когато имам нещо за вършене в понеделник. Днес трябваше да свърша куп неща, понеже ми е първият делничен неработен ден и имах много, много задачи. Цяла нощ не съм спала.  Tired Гушках горещо дребосъче, а то бълнуваше "номерът, фаровете, вратите..."  newsm78
Хубава седмица ви желая! Пожелайте ми днес вече да се оправи и да смъкне температурата.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт