Споделете 103

• 25 937
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
И на мен ми се пътува. Може и семейно.

# 16
Нямах особено настроение, Бубе.
То и сега не грея като слънце, но идвам да ви видя какво правите.

# 17
  • Пловдив
Имам чисто нови гуми с джанти Crazyмного им се радвам  car003

# 18
Споделям, че тръпна щастливо в очакване всеки момент да нахлуят в чистата ми и подредена обител
сюрия пътешественици, носещи ми мръсни дрехи , багаж за разкомплектоване и незнам какво още .
През цялото време, което малкия беше далеч от мен поддържахме ежедневен телефонен контакт под формата на монолог от моя страна , прекъсван от краткото, но твърдо :
"Мамо , ла" .... тоест мамо, ела.
Дори преди малко , на километри от София , проведохме същия разговор  Hug

# 19
Моята Марта работи два пъти седмично като сервитьорка до посред нощ. Прибира се пеша, изминава километри. Викам й - притеснявам се за теб бе, майче. Няма страшно, вика, подготвена съм, снабдих се с газов пистолет и сгъваем нож ooooh!
Нямало страшно!

# 20
Вие, дето сте си вкъщи, мразите съботата. А ние, дето имаме само два почивни дни, я обичаме и искаме да не свършва...
Ще ми се и на мен скоро да я намразя, макар че едва ли.
Наснимах цъфнали лалета, дървета, Боян с котки и кучета. И лазарки май идваха, но се скрих вкъщи, че в косата приличам на плашило, щях да стресна горките деца. Сега викам да седна да поработя.
Имам орхидея, подарък за рождения ми ден. Още е жива!
Аз ако реша мога да гледам цветя, ама що да се моря, като майка ми я влече повече?
Даже ако реша... мога и да изчистя, но... някой друг път. Мисля, че трябваше да послушам Бу и да си родя една дъщеря Дева, все пак.

# 21
Син Рак и дъщеря Дева?
Недей, особено ако смяташ да живеят в една стая  newsm78
Изключително за творческия хаос сме, за разлика от девите. Mr. Green

# 22
Ми така де, Ео, да има някой да подрежда, все пак...

# 23
  • До хладилника, който обичам
Мисля, че трябваше да послушам Бу и да си родя една дъщеря Дева, все пак.
Казвах ти аз!
Действай поне сега и роди едно... каквото там се пада, ти си по изчисленията.

# 24
  • No Line On The Horizon
Безумно много ме мързи.

# 25
  • UK
И мен, а трябва да чистя.

# 26
днес БНБ е отворена за посещение. Идея за тези, които се чудят какво да правят. bowuu

# 27
Търпението е мъдрост!

Не обичам да съм жена в събота сутрин. 1/2 от почивния ден преминава в слугинаж.   Който бива наречен "мои задължения". Защото само аз виждам насъбралия се прах, купа пране, пълните кофи смет.
Вече свърших де.
Дори налях вода.

# 28
  • Майничка
Музо, възпей оня гибелен смях гаргамелски...

Хиля си се тук на едни Удхаусови писания. Излизам след малко на припек на терасата, а комшийката отгоре кротко ми говори: "Не се ядосвай толкова, не им се карай, деца са."
За протокола - от сутринта милостивата ми половинка е извела №1 и №2 на "татков полуден", че да си боледувам на спокойствие. Laughing

# 29
Вчера не успях да споделя - 16 годишният ни куч заспа вечен сън! дано е в рая, милият!

споделям много работна събота.  Mr. Green косене на треволяк, чистене, влачене... Но пък времето е страхотия!

Общи условия

Активация на акаунт