Споделете 103

• 25 930
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Харесала съм си 4 чифта обувки, а онзи ден се сдобих с 2 чифта. Но затворени, а съм харесала сандали и чехли. Но ще е много нагло от моя страна и сега се чудя как да го извъртя, та поне едни да си купя.

# 46
Купи ги и ги скрий. До лятото ще измислиш, как да ги представиш безскандално в обществото.

# 47
  • До хладилника, който обичам
Купи ги и ги скрий. До лятото ще измислиш, как да ги представиш безскандално в обществото.
Именно.
Другото е, като те питат "Нови ли са", да кажеш, ама как, те са ми от миналото лято, нали ти ги показах, като ги взех, не помниш ли?

# 48
Посях, покопах, посадих, набрах. Вятърът е бурен ураганен.
Трябва да се садят противоветрени пояси. Набрах копър, магзданоз, лалета,
отскубнах пресен лук. Преядох. Имам бира. Наздраве!
Не учите на хубаво Дуци, хич не е хубаво дето я учите. Мъжете ви да ви ударят по десет чехъла на голо.

# 49
О, аз съм пълна щастливка в това отношение, никога не забелязва новите ми придобивки. Но финансовата част ми е трудно да измъдря.

Хахаха, Вълк, чак пък на голо Mr. Green

# 50
А аз и днес не успях да си купя едни обувки, които отдавна харесвам. Първо, Зоопарк, после ядене и приспиване....и забравих. ooooh!

След малко ще ви споделя едни интересни снимки на една музикална дама, която аз лично мноооого уважавам и която беше повод за тема в Клюто преди време.

http://media.snimka.bg/2638/011531477.jpg - Милена "изпитва" един татко дали знае текста на нейна песен. Концерт, изглежда, по случай Цветница в Зоопарка. В дъното се вижда една бебешка количка и висок мъж, гушнал бебе, нейната щерка. Много кефят!

И клипове си имам, обаче са обърнати на 90 гр. и ся се мъча да ги преобърна. ooooh!

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 17:42 от Не тази вечер, Жозефина!

# 51
  • Boston, MA
Споделям порасналият голям Морков, който днес точно в часа на рождението си (6) дойде да ме викне да се гушна при него...  Grinning

# 52
Бубка, честит рожденик Морков! Да ти е жив и здрав!

# 53
Честит голям Морков, Бубка!

# 54
  • Майничка
Бубка, честито морковче!

# 55
Бубка, да е живо и здраво хлапето!  bouquet

Ако знаете каква съм майсторка... Crazy Ама пък много прегледно стана така с този рафт. На него наслагах кутии, кутии... Така не се мачкат обувките и като ти притрябват, хоп- измъкваш и пак има ред. Само трябва да си купя един маркер, да надпиша в коя кутия какво има, че иначе ще заизмъквам наред, докато намеря това, което търся и пак ще стане каша. Размечтах се за стая с наклонени рафтове за редене на обувки и вградени гардероби с плъзгащи врати като по филмите... Ех!

Нимфетка, знаех си че ТИ така ще кажеш Laughing Защо ли и аз, тайно някъде вътре, мисля по същия начин?! Mr. Green

# 56
Балу, тва зад розовата мацка, ковчег ли е?

# 57
Изгряло е  ясно слънце,ако не е ще изгрее.Ой,Лазаре,Лазаре.Блазе на момина  мама.Добро чедо ранила.Мама си не засрамила.Татко си не посрамила.!..Празника на младостта,на пукналата пролет,на трудолюбивите българи.   Благословия     на девойките -хубост,на момците -храброст и ловкост. Честит празник  !Нали сме на раздумка и аз рекох да ви река.  Да сте живи да сте здрави bouquet

# 58
Бубка, честит празник  bouquet

Тони, това е Ева Лонгория, така че едва ли е това, което си мислиш. Няма такива роли май.

# 59
Само трябва да си купя един маркер, да надпиша в коя кутия какво има, че иначе ще заизмъквам наред, докато намеря това, което търся и пак ще стане каша. Размечтах се за стая с наклонени рафтове за редене на обувки и вградени гардероби с плъзгащи врати като по филмите... Ех!

Нимфетка, знаех си че ТИ така ще кажеш Laughing Защо ли и аз, тайно някъде вътре, мисля по същия начин?! Mr. Green

Ха-ха! Винаги съм "за", когато иде реч за покупка на обувки... И аз мечтая за такъв "дрешник", в който да подредя мнооооооооого чепици! Ама да ти споделя една идея: вместо да купуваш маркер и да надписваш кутиите, не е ли по-добре да снимаш обувките и да лепнеш малка снимчица на кутията? Вярно, че ще отнеме повече време, но пък ще изглежда много по-красиво...  Wink

Честит рожденик на Бубка! Да е жив и здрав!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт