Споделете 103

• 25 936
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден на овенчето на Бубка!

Споделям, че сатурновата дупка, в която се бухнах от февруари заплашва да ме погълне преди да доживея рождения си ден!
Какво пък, светът ще се окаже с един овен по-малко!

# 61
  • о`майна лунна нощ е
Споделям размазващ ден по магазините.
.... и провален с гръм и трясък план да се направя на добра домакиня като изчистя бърлогата и сготвя нещо. То не става едновременно да се миткам по магазините, а вкъщи да е чисто и ухаещо на вкусна манджа.

Честито морковче! Да расте здраво и силно!

# 62
Добър вечер
Споделям спокойна и слънчева събота
преглед при лекар
и 2 часа при лелината принцеса

Наздраве и от мен ,,

Бубка,честит ти рожденик!!!  bouquet

# 63
  • Кацнала на едно дърво.
Честито морковче! Grinning
Тъкмо започнах да сумтя, четейки за нови гуми и джанти, но стана дума за обувки и реших да остана. Mr. Green Нямам нови гуми, но имам нови обувки.  Mr. Green Няма да ги споделям, защото съм стисната и ги искам само за мен.  Whistling
За компенсация споделям, че съм била лазарка.  Blush Иху!

# 64
Бижу, тва зад розовата мацка, ковчег ли е?
Да, Тони! Специално за теб. Викат му френско легло и има розова пухкава възглавничка. Може в завещанието си да посочиш, че искаш такъв.

Ама да ти споделя една идея: вместо да купуваш маркер и да надписваш кутиите, не е ли по-добре да снимаш обувките и да лепнеш малка снимчица на кутията? Вярно, че ще отнеме повече време, но пък ще изглежда много по-красиво...  Wink
И за това се сетих  Laughing , но мислех да помоля приятел да ми ги изкара на фотопринтер в малки размери. Брех, какво единомислие! Като ти гледам аватара и просто знам, че имаме общи идеи.

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 23:36 от Бижy

# 65
  • Бу-у-урга-а-ас
Споделям кошмарен ден. Страх ме е да си легна, защото снощи беше и кошмарна нощ. Щях да си помисля, че Вълк ми е чел публикациите, ако не беше "панкреатит".

# 66
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Ох...лоши мисли и сънища,ама не са много за споделяне...Вълка да ме чете септември! Wink

# 67
  • UK
Моя Стоян има рожден ден днес. Става на 21. Simple Smile

# 68
# 69
  • вкъщи
споделям слънчево настроение нали епразник на всички с имена на цветя и празнувам Peace

# 70
Много здраве,щастие,късмет и любов безкрайна  като интернет!  bouquet

# 71
Как може да се събудиш в неделя сутрин и да установиш, че нямаш кафе????????? ooooh!
А, всъщност, кафето го забравих в петък в шкафчето си на работа.

# 72
Хахаха, Жозо, ужас. Иди до съседите.

Честит имен ден на всички, които празнуват днес Flowers Bouquet

# 73
Късно е, Дуци, за китка. Вече слязох до кварталното гамазинче и сега отивам да си налея.

# 74
Как е възможно Белослава и Арсенал да са в една вечер  Crossing Arms Пак аз трябва да отстъпя.

Общи условия

Активация на акаунт