Споделете 103

• 25 939
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Споделям главобол, ох. Днес ще съм лоша цял ден.

# 76
Споделям, че сатурновата дупка, в която се бухнах от февруари заплашва да ме погълне преди да доживея рождения си ден!
Какво пък, светът ще се окаже с един овен по-малко!
Да не си минала и ти трийсетака?

Споделям, че една безсънна нощ + 340 лв. ток (от няколко крушки нощем) + 600 кинта газ (1/3 от месеца не е работил котела) + няколко неплатени ДДС-та и осигуровки = баси яката болест посред лято. Афти, температура, треперене, брутални болки от главата до всяка неподозирана жилка....   animal085

# 77
Изнасяме се накъм Южния. Ако има желаещи и все още нетръгнали-да сФиркат.

# 78
Честит имен ден на всички цветя!

# 79
Честит имен ден на всички цветя!
А на дърветата? Crossing Arms

# 80
Споделям радостта да си имам едно лечебно цвете - Дилянка! Хубав празник на всички!

# 81
  • Пловдив
И аз съм "лечебно цвете",но в големи количества съм опасна Laughing
Благодаря на всички,които поздравиха именниците!  bouquet

# 82
# 83
  • Майничка
Честито на всички китки, билки, храсти и дръвчета! Вечно свежи и зелени да са!  bouquet
И честито Рождество на всички, които го празнуват днес!

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 11:38 от gargamela

# 84
  • София
Цветя и борове,
рози и чворове,
храстове и дървье,
вЪрби плачущи и трънье,
да сте живи и здрави,
да ви зло и световна криза забрави!

# 85
След Имелда всичко ще бледнее Simple Smile
Честит празник, именници и имащи именници!   bouquet

# 86
Честито празнуващи!   bouquet

VG, това сега ли е в Будапеща? Там много зелено вече, ако е така! Това е историческият музей?

Едното ми детете е болно. Четвърти ден вече не сваля под 37о. А от два дни е на антибиотик... За четири дни е изял три филийки със сирене и една супа. Не иска нищичко. Пие само сок и чай. Отслабнал и блед е, винаги така боледува. Добре, че е не повече от веднъж годишно! Затова пък е истински заспал, пак от четири дни насам, защото като е болен не може и да спи. Горкото!  Cry Пак ще трябва да ходим на доктор. Нещо не е както трябва.

# 87
  • София
О, Им, след вашия куплет
и мен изби ме на сонет!
Диамант сте вий във тоз Клюкарник,
пред вас и Пушкин е бездарник!

Тук музата ме напусна. Кратко, но от сърце.  Flutter

Благодаря на поздравилите, и аз имам Гюлфиевден, прекарвам го в труд и творчество на компютъра, но няма лошо - трудът краси човека. Ако е вярно, рано или късно ще стана по-зашеметяваща и от Чарлийз Терон.
Все пак се надявам до вечерта да приключа, за да изпием пиратското вино, което плячкосахме наскоро.

На всички, които се чувстват растения - честито! Бъдете здрави и красиви отвътре и отвън.

# 88
  • о`майна лунна нощ е
Късно е, Дуци, за китка. Вече слязох до кварталното гамазинче и сега отивам да си налея.

Жо, вярно не си пила кафенце!

Честит празник на всички с имена на цветя и дървета!
Яворе - не бъди просто дърво, а здрав и дълголетен като такова!

# 89
  • Be realistic - plan for a miracle.
Да споделя първия подарък, който получих за Цветница от един от най-скъпите ми хора: два билета за операта на Пучини "Бохеми" ! Страшно съм трогната, това е една от любимите ми опери... преди години, когато се занимавах с пеене, бях разучавала една от ариите на Мюзета с учителите ми... абе направо се върнах години назад и се разтреперах от радост, жеста е просто уникален като се вземе предвид, че последното нещо, което той ще седне да слуша или да ходи на представление, е опера...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И една почерпка от мен (днес имен ден празнуваме аз, майка ми и баба ми  Hug )

Общи условия

Активация на акаунт