КГБ = Клуб на Готините Баби - 69

• 31 117
  • 408
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Тук съм вече и се правя на домакиня. Глася им пълнени чушки, аз нали съм уж на диета.
Пламен е при брат си да гледат мача.
Ще ги метна във фурната и пак съм тук.

# 211
  • Пловдив
Танчето помощници има и от хора дето не пишат в темата чак  Joy Joy Joy Joy Joy
А МИША да вземе да иде при баба Танита и да и обясни не тука да и казва кво да прави   Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Ама тя вече е готова справя се чудесно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Яне тези твоите петли да се стягат и да коландрят кокошките по често  , Joy Joy Joy Joy 
,че ето четвъртък си дойде  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Вижте на бабиля в подписа и какво пише  Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тъпотия, ТИР, Търбух:
"Изчетох темите , ма простотия до шия. 
И дъртата като младите , лика прилика в злобата си.  "

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 19:44 от zi4e

# 212
  • София
     В Била имаше бели яйца Clever, но аз нали съм "хитра" си ги купих от Т маркет двойно по скъпи.Добре,че ми вървят за диетата,та утре ще си купя и от Била.
     Зиче, нали знаеш вица за злата жена.

# 213
  • София
Добър вечер, прибрах се, хапнахме набързо един бърз качамак и съм тук.
Стягате се вече за боядисване гледам, големи дискусии, голямо нещо.
В Халите видях седефената боя - 6лв. струва, та се замислих  newsm78 Ще реша, поне е сигурно, че на тази цена няма да я изкупят. Аз ще боядисвам в събота, поне това е сигурно.
Мога да ви докладвам - наистина си взех парите в пощата. Айде да не издребнявам, малко по-малко са /загръглила ги е на нулата/, ама карай да е весело. Все пак, след 8 месеца пристигнаха от дългия си път.  Laughing
Сядам да гледам ТВ.

# 214
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Браво Римар , добра вест.  Hug
Е все е нещо , то трябваше още малко да помълчиш ,
та да честваш "една година пътуващи пари Бургас-София"  Joy

# 215
  • София
Римар, честито и да почерпиш.
За яйцата - утре ще взема, но не знам с боядисването как ще стане.
До сега винаги Ани ги правеше. Сега, ако в четвъртък работи до късно - няма да може.
А в събота е абсурд да я задържа в къщи през деня.
Преди нея майка ми ги правеше. Абе, то стана - като не могат вече да ме гледат родителите детето ще ме поеме.

# 216
  • София
Браво Римар , добра вест.  Hug
Е все е нещо , то трябваше още малко да помълчиш ,
та да честваш "една година пътуващи пари Бургас-София"  Joy

newsm10

Айша, естествено, че ще почерпя.

# 217
  • София
Аз на майтап.
А дамата явно е удържала от парите ти и таксата за записа. То пък такава простотия, не съм очаквала. Хора всякакви.
Марси нещо се загуби. Дали е при внучката или е почнала работа и няма време да пише?

# 218
  • София
Аз на майтап.
А дамата явно е удържала от парите ти и таксата за записа. То пък такава простотия, не съм очаквала. Хора всякакви.
Марси нещо се загуби. Дали е при внучката или е почнала работа и няма време да пише?

Не съвсем, не е дала тези, които аз похарчих да и го пратя. Пък може еи да е забравила вече точната сметка. Да не ставаме дребнави, нали?
Аз записах два хотела /от колежка в регионалната служба/, в единия спахме на една командировка. Той се казва Кристал, а другия ще го видя в работата-записах го. По натам Марси да провери.

# 219
Здравейте мили дружки.Много отдавна не съм писала. Едва ли някой е плакал за мен.Но толкова проблеми не ми остана време.Мислено постоя но бях с вас.Не съм чела нищо само се обаждам че все още съм жива.Сега ще чета назад надявам се всички да сте добре.

# 220
  • София
Точно за това говорехме скоро, че доста от нас не са писали и се чудехме каква е причината.
Надявам се всичко да е ОК, всеки има доста ангажименти и лични и служебни и е съвсем понятно, че не винаги може да пише редовно. Бъди сигурна, че забелязваме отсъствието на всеки от групата.

# 221
Благодаря ти  Рима.Много добре разбирам че някой все пак забелязват когато някой за чезне. Независимо по какви причини.

# 222
Moni4ka, наистина ни липсваше, дано всичко при теб е добре Peace Hug! То, ангажиментите, нямат край, по-важно е да не им се дадем да ни довършат!
Аз  писах вече три пъти и трите пъти нетът ми се скапа. И пак от начало -
Та затова набързо - и аз като вас, с великденската треска, с бабини и мамини вълнения...
Коя с нови придобивки, коя с други вълнения, всички си имаме своите спадове и възходи!
Аз ще боядисвам яйцата в събота. Децата и кумовете им са поканени от сватовете у тях....
За нас - среща за кратко време! Не че и на тях не им се иска, но "Шоуто" е пълно". Някои взаимоотношения с рождени деца не мога да ги разбера все още, макар че целият ми трудов стаж е бил свързан и точно с такива. Все се стремя взаимоотношенията между родителите да не рефлектират върху взаимоотношенията на децата ни, нека те се обичат и разбират, но като че ли толерантността ми към Неговите родители се е изчеирпала, след като те нямат такава към своя рожден син, не ли към дъщеря ми или към внучката ни. Просто егоцентризмът им е болестно състояние!

# 223
  • София
Арита, хора всякакви. Гледай там да сте добре, да се разбирате със зетя. Пък за родителите - колкото по-рядко се виждате, по-добре. Иначе започват разни приказки, скандали. И децата да се разбират, нали живеят отделно - да няма намеса.
Моето племе  - нали са уникални. Като съм настрани и по-рядко ги виждам нямам никакви проблеми. Даже и тел. им номера не знам и никога не съм ги записвала.

# 224
Рапортувам:
Майка ми е изкъпана, навечеряхме се- салата домати+краставици+пресен лук+магданоз от фризера, 1.300кг. пилешко филе във кесия, със подправка за сочно пиле на Маги, бланш.пърж.картофи, малко мезета, и за десерт два вида сладолед горски плодове и пъпеш, дом.ракийка и бира, на Бори сок.. Чак едвам дишам от ядене.
Нямаме вода и не мога да пусна пералнята с дрехите на майка ми. Нали имаме каптаж с помпа на двора, от там  изкъпахме майка ми, но понеже и е по-слабо налягането на водата, не я ползвам за пране.

Л Е К А   Н О Щ,    М И Л И    П Р И Я Т Е Л К И !

Общи условия

Активация на акаунт