КГБ = Клуб на Готините Баби - 69

• 31 115
  • 408
  •   1
Отговори
# 225
Aisha,  права си, така е. Но моите сватове побъркват сина си от мърморене и скандали, а той е душичка! Определено ни има много по-голямо доверие да се грижим за Емка, още от бебе. Лошото идва от това, че те него го тормозят, а никога не обсъждат каквото и да е и с дъщеря ми. Страховете ми пък са свързани с това, че може да повлияят на техните взаимоотношения.
А пък живеем със сватовете в един град. Друг е въпросът какви и колко контакти поддържаме,  по-важно е децата ни да са единодушни и да живеят в обич и сговор.
Уф, много е гадно!
Танитка, лека и спокойна нощ, с преизпълнена програма, дано сънят ти е сладък и възстановителен!
Лека нощ и сладки сънища, приятелки, тази вечер като че ли всички рано-рано сте се отдали в преградките на Сънчо!

# 226
  • Пловдив
МОНИИИИИИИИ ТИ СЕ ПОЯВИ МИЛИЧКА  Hug Hug Hug Hug ДАНО ВСИЧКО Е НАРЕД ПРИ ВАС  Hug Hug Hug Hug Hug

АРИТА не се коси зет ти вижда кой какво прави и съм сигурна че го оценява .При нас е  малко по различно ,че родителите му не се интересуват от семейството му и лицемерничат само като си дойде зетя от чужбина ,и майка му започва да го притеснява за пари да и дава за какво ли не ама той и тегли майните вече и сега е спокойно и поне да знаят ,за какво не се интересува госпожа свекърва и баба от тях ..... тъй че децата да се гледат и разбират от това по хубаво няма . Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТАААААА

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 01:11 от zi4e

# 227
добро утро ! 

Брейй - до сега неможех да вляза във форума. Като гледам ,че никой не е писал от снощи - явно е имало някакъв кахър.
 Та нека първо изпием кафето

И при нас поваля снощи ,но сега се опитва да се покаже слънчо Grinning
Приятен ден на всички ! Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 08:52 от gabkata

# 228
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Гъбка , имаше някакъв проблем и нямаше влизане във форума.  Confused
Надявам се да е всичко наред вече.  Peace

Айде на по един топъл шоколад.

Навън е мрачно и е валяло нощес , надявам се вече да се пооправи времето.  Simple Smile

Лек и хубав ден.     bouquet

# 229
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ Компаниятааааа Hug
Момичета благодаря за кафенце закуски и топли шоколади.
Да имаше някакъв проблем, че и аз от 7 часа се мъча да вляза едва преди малко влязох.
Ей като чета какви проблеми са със сватове и настръхвам #Crazy
Не случих на свекъри кой знае и какви сватове ще имам за пълна програма Joy
За вас момичета да ви е хубав и цветен деня Hug

# 230
Добро утроооо  Hug Hug Hug Hug
Гледам яйцата обсъждате....Аз тази година няма да боядисвам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ще ходя на гости на мама и тате....Само се разбрахме като отида аз да замеся козунака,че моят става перфектен и мама се отказва да меси  Joy Joy Joy Joy .....

# 231
  • София
      Добро утро и от мен.Снощи гледах "1001" нощ ,нещо ми беше гадно на душата и не ми се говореше.Арита,аз съм от другата страна и като чета какво пишеш си мисля,че и от двете страни се вижда различно.Важното е да има желание за добронамерен диалог,за да се запазят добрите отношения и да се стигне до истината.Лошото е,че не всеки мисли така.Поне при нас...
      Момичета приятен ден!

# 232
  • Пловдив
ГУТЕН САБАХЛЕН  Joy
ЕТО И АЗ СЕ ПОЯВИХ КАТО МЕ ПУСНА ФОРУМА ВЪТРЕ  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Благодаря за закуската и топлия шоколад  Hug Hug Hug
Тука също е много лошо времето и е много студено ,дано се оправи това време вече ooooh! Mr. Green
Лек и приятен ден милички  Hug Hug

# 233
  • Видин
Гутен сабахлем и от мен! Hug
И аз едва сега успях да вляза във форума Flutter
Гъбче, Жабче, мерси за вкусотийките Peace
Яжка, дано днес си по-ведра! Hug
Аз се впускам да работя.Много слънце ви пожелавам! Heart Eyes

# 234
                            Докато вляза в нета станало  ГУТЕН ОБЕДЕН!!! Laughing
                            Монииииии,за малко да ти дойда на гости в Бургас,ама щерката е виновна.Не казала,че ще ходи командировка  #Cussing out и аз работя по - цял ден,че детето на колежката е болно ,пък шефа не може да избере учител за заместване от опашката дето чака пред вратата  Mr. Green Днес сутринта тръгва с колата и утре след обяд трябва да си дойде по някое време.Така и така кара колата щях да се метна с нея да ви видя,ама....не казала защото не била сигурна,че ще пътува.И аз вече бях поела ангажимента.
                            Яжке, то от двете страни различно изглежда,но когато хората са свестни изглежда еднакво. Laughing На кривите им изглежда различно.При нас от едната страна е еднакво / или аз поне така го възприемам/,ама от другата.....думи нямам. Mr. Green Както Зиче казва дечицата са си наши - да са ни живи и здрави.Това поне му е хубавото!
                            Аз твърдо в събота ще се занимавам с Великденските подготовки.Цяла седмица по цял ден - не остава време да се обърна,а в събота се надявам да съм само с дедито,пък и той да хване на някъде ще е най-добре! Laughing

# 235
Добро утро и от мен  Hug, вече съм на работното си място и пийвам от кафенцето на гъбка, за което благодаря  bouquet!
Зиче, той, зетят отдавна е направил изводи за себе си и точно защото не харесват на родителите му, оттам идва и напрежението между тях, а то не може да не се отрази и на останалите. И ще се повторя - те него го тормозят, но с никой друг не коментират каквото и да е, нито със снаха си, нито с нас. Абсолютен фалш и лицемерие! Ето това не го разбирам newsm78!
Яжка, от двете страни нещата изглеждат различно, ние нямаме и не сме имали каквито и да било конфликти, но по- тъпото , че липсва именно желанието за диалог с останалите. А мъмроренето, кавгите и  скандалите са между тях, а на мен ми е жал за зет ми.
И при нас е студено, мрачно, влажно...
Дано денят ни да е хубав със слънце в душите ни!
 Hug Hug Hug за авсички вас, момичета Heart Eyes!

# 236
  • Пловдив
АРИТА беее я им дай направлението и да си гледат там скапания живот без близките си .Аз съм на този принцип който е човек и аз съм човек с него иначе -бялата чантичка и за Ляб ги пращам ,без да мисля много . Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тъй ,че се успокой ,всичко ще си дойде на място  Peace Hug Hug Hug Ти само си тровиш нервите и това е ,а на тях не им пука ,даже се радват ,че ти се дразниш със сигурност.При всички такива хора ,независимо кой какъв е ,снаха,зет ,сватове ,все си остават гадове и дразнители.

# 237
zi4e, права си, душко Hug! То и Еминка усеща отношенията и е най-искрено и непредубедено си го показва и си казва какво чуства! Благодаря ти за разбирането, вече поолабих струната, но снощи направо ми е вдигна кръвното! Кажи как са дечицата, вече здрави и готови за нови лудории  Wink?

# 238
Здравейте момичета.
Едва ли ще съм липсвала на някого,но имах доста задачки и нямах възможност да се появя/надявам се да ме извините/
Лек и спокоен ден ви желая.

# 239
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Светле , всеки липсва и се усеща че много ги няма ,
но всеки си има проблеми и задачки за вършене.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт