КГБ = Клуб на Готините Баби - 69

• 31 109
  • 408
  •   1
Отговори
# 240
Светле , всеки липсва и се усеща че много ги няма ,
но всеки си има проблеми и задачки за вършене.  Hug

Така е Жабче.Права си.Какво ново при теб?Как са Красковците,големият Краси обажда ли се?

# 241
  • Пловдив
АРИТА и Вики така прави като Еминка вика за баба си -Пък ОНАЯ не се сеща да попита даже какво правя. Mr. Green Mr. Green  ЕЕЕЕЕЕ ами като си е послала черга няма да лижи на килим.Вначалото и аз и виках и говорих ,че тя и е баба и не бива така ,но сега и аз съм на това мнение ,от както с Вики претърпяхме толкова проблеми с ръката и не искам да я видя изобщо ,че глави ще хвърчат.

А Здравун медун не спира с пакостите ,болен,здрав се тая  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кака Вики ходи на училище ,плуване и така всеки ден въртележката се върти . Hug Hug Hug

КАКВО ЛИ ПРАВИ БЕБА ЕЛИНА НА ШПУНЦ.. newsm78 newsm78 newsm78 Heart Eyes

ОООООО СВЕТЛЕЕЕ  Hug Hug Hug важното е че си добре ,пък писането когато можеш мила.. Hug Hug Hug

# 242
  • София

КАКВО ЛИ ПРАВИ БЕБА ЕЛИНА НА ШПУНЦ.. newsm78 newsm78 newsm78 Heart Eyes

Нещо в сайта влизам трудно....
 Елинка се гушкат с мама ,цока и спи. Ние с батко и бяхме на пързалката. Heart Eyes

# 243
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Така е Жабче.Права си.Какво ново при теб?Как са Красковците,големият Краси обажда ли се?

Светле , при мен най-новото , че взех бели яйца.  Laughing
Бяха ми голям дерт , ма взех и утре ще ги вапцам и заминавам до петък вечер
на село , да изчистя , измия , да се стягам за гости.  Peace
Красковците са добре - малкия на детска , дъртия по Европа-та ,
той почива 5 дена , че нали испанците празниха Великден и вчера тръгна пак на работа.
Та едно и също е около нас , то май като навсякъде.  Laughing

Шпунц , оправи ли компа?  Confused
Браво на бебка , това й е работата сега , да яде , сере и расте.  Hug

# 244
Да изтипосам списъка за срещата ,
да не забравим , че ни очаква среща-гореща.  Hug

СРЕЩА на 06-07 юни в Русе:

1. Жабка
 2. Яжка
 3. Янчето
 4. Дидиа
 5. Танита
 6. Арита
 7. Римар
 8. Марси
 9. ..... 

# 245
Здравейте дружина.Радвам се че всички сте добре.Тук времето е страхотно.Колко е хубаво да е топличко.

# 246
Аз ще пропусна тази среща.... Rolling Eyes

# 247
Здравейте дружина.Радвам се че всички сте добре.Тук времето е страхотно.Колко е хубаво да е топличко.
               А тук е едно мрачноооо и намръщено!Ужас!Все го чакаме да се "оправи"! Laughing

# 248
  • София
Що така бе Мастерче? Sad
 Аз ще се запиша в списъка,щото и Асан е хора,само старците да не се влошат... newsm78
 Дидия в нашата губерния изгря слънцето след дъжда. Hug
 Арита, тези сватове ви въртят на малкия си пръст,и вие имате право да си видите детето и внучето на големия празник. Нека времето се подели по равно, а това ,че ще писка майка му на зетя,нека...щом не може да и се опъне. #Cussing out
Това е моето мнение.

# 249
Що така бе Мастерче? Sad
 Аз ще се запиша в списъка,щото и Асан е хора,само старците да не се влошат... newsm78

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Русе ми е много далече....Ще се скапя от път,а и мойто работно време не е като на нормалните хора  Mr. Green  и няма да мога да си почина....А и юни месец ще готвим пак концерт,така,че времето няма да е подходящо да ходя където и да било....Ако беше някъде по-наблизо щях да се замисля.....

# 250

Къде сте, момичетаааа?
Направих следобедното кафе и сядам във вашата компания да си го изпия.
Днес цял ден в разход, сега да си почина - разплатих се със всички институции, на никого нищо не дължа /поне така си мисля/, олекнах отвсякъде, и портмонето също - вече мога да спя спокойно  Mr. Green Mr. Green
Уж направих основното почистване в къщи, ама защоне държи една година  newsm78 пак имах едни неежедневни чистения - едни дупчици в банята /цименти, фугиране newsm78/ - малко работа, много мръсотия и чистене  #Crazy
И аз да се пофаля - и мойте кокошки /от Пикадили/ снесоха бели яйца - тъй че утре ще боядисваме.

# 251
Петлите добри , бе.  Joy
Всички кокошки снесли , на кой бели , на кой червени ,
на кой и от двата вида.  Joy
Сутринта , ще стана към 5 часа , ще ги увия в накапан с
бои памук и готово.  Peace Само за Богородичка чисто
червено ще боядисам и съм на шест.  Laughing
Сега леко полеко ще ги сваря , да са ми готови за нощеска.  Crazy
Ще рапортувам утре събахлем.  Mr. Green

# 252
  • Видин
Ние ще боядисваме в събота, че нали сме на работа Flutter
Чакам с нетърпение да дойде празника Grinning
Доби, много хубаво следобедно кафенце!Мерси! Hug
Жабче, ти от рано зарана ще почнеш приготовленията Flutter
Наборе, и на мен Русе ми е далечко, ама може и да се пласирам, ако Данчо не е наряд тогава.Ще му мисля, като наближи Peace
Тук грейна слънчице и сега е едно приятнооо Party

# 253
Жаки , аз от години ставам на тоя ден рано и
се омазвам едно хубаво.  Mr. Green
Та и утре ще е така , като всяка година.  Laughing
Сложих първата кора да я сваря , да видим от 70-80 яйца
колко ще оцелеят.  Simple Smile

# 254
Салют, красавици!
Сутринта и аз имах проблеми с Интернет, добре че бързо се оправи.
Водата ни дошла призори, като изпратих в 6.30ч. сестра ми,  нали детските учителки рано започват работа, пуснах да се пере прането на майка ми, изпратих Бори на у-ще, прострях и хукнах навън.
Днес ми беше ден за подпис на Трудовата борса. Духа, мрачно, няма как ходих и се подписах. Минах по магазините за обувки, но не си харесах нищо. То големи намаления бе, даже на един магазин пишеше намаление до - 70 %. Влязох, ама то чудни простотии!
Цикламени обувки, отровно зелени обувки, сивобял металик, ами то и със 99% намаление да са, трудно ще им ги вземе някой! Или с най-високи токове, или подметката им като на цвички! Блях, блях и се прибрах с нищо в ръцете, за краката.
Мойта Дилянка се прибра от София за празниците, ама още не съм я видяла, само се чухме, направо във офиса отишла. Важното е че е пристигнала по живо-по здраво. Росито и децата ще дойдат в събота за три дни, добре че идват празници, че да се напълни "Дядовата ръкавичка!
Мастерче, докога си варненче? Ще се видим ли варненската група? Като ти е далече Русе, защо не предложи по-близко място? Нали всеки предлагаше, според времето и възможностите си! Нали целта е повече дами да се съберем? Хей, манекенката, пак ли да пиша поема на шефа? С удоволствие, той дето е хубав, че и разбран човек!
Ох, мойта майка снощи пак припадна в банята, не издържа много седнала. Като бързаме, пък мрънка! Лоша работа!

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 18:06 от Танита60

Общи условия

Активация на акаунт