КГБ = Клуб на Готините Баби - 69

• 31 106
  • 408
  •   1
Отговори
# 255
  • Видин
Жабче,ще оцелеят що да не оцелеят Peace
Сожи ли малко сол във водата?Да не се пукат яйцата/така поне съм чула/ Flutter

Танче, със стари хора все си под напрежение, а и все неможеш да случиш Crazy

# 256
Мастерче, докога си варненче? Ще се видим ли варненската група? Като ти е далече Русе, защо не предложи по-близко място? Нали всеки предлагаше, според времето и възможностите си! Нали целта е повече дами да се съберем? Хей, манекенката, пак ли да пиша поема на шефа? С удоволствие, той дето е хубав, че и разбран човек!
Joy Mr. Green Joy Mr. Green Joy Mr. Green
Нееее,не е причината в колегата..Че е разбран-Разбран е...Иначе нямаше толкоз години да работим заедно  Laughing Laughing Laughing Laughing
Аз чаках да се реши къде искат повечето момичета да бъде срещата...Не обичам да си налагам мнението....Просто изчаках да се реши...И понеже не ме устройва,направо си казвам,та да се оформи по-ясно бройката и да ви е ясно там колко места да се запазват,резервации и т.н.....

А във ВАРНА аз няма да съм...Направо от магистралата се отбивам за към вилата,че нашите са вече там....А и за мен е по-добър вариант....Чист въздух,папане и спане...Това ми трябва в момента Grinning

Ако бях във Варна веднага щяхме да се сберем,та да ви нагушкам варненките  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 257
Ей, Танче, тъй - с възрастни и болни, все си под пара.
А за празниците - пълна къща, а Wink Лудница от всякъде  Joy Joy Joy

Мойте пък и двамата няма да са у дома, та се чудя дали да не се грабнем и ние с мъжо да забегнем, та подир тях  Thinking

Тази година малко яйца съм взела, те дано не се изпонапукат,
че ще се наложи още да купувам  Rolling Eyes
Утре ще ги варя аз и директно ще оцветяваме.

А, Мастерче, тогава казвай къде е вилата  Joy Joy Joy

# 258
Аз ще боядисвам яйцата в събота, за да са пресни, знам ли после като останем двамата с Веско дали ще ги изядем. Една колежка ми похвали много седефената боя, но тя пък свършила на магазина, където я имало и чакам да разбера дали ще получат пак. Цената и била 4 лв. тук при нас.
Друго, баща ми го оперирали днес. Докторът казал, че всичко минало успешно. Сложиха му изкуствена става, пък колко ще е добре, ще видим резултата след време. Това е за сега при мен!

# 259
Диди,стискам палци всичко да е наред с татко ти  Praynig
 Hug Hug Hug

# 260
  • Пловдив
ДИДИ ДАНО ВСИЧКО Е НА РЕД С БАЩА ТИ . Praynig Praynig
Но щом всичко е минало добре от тук нататък всичко е в ръцете на баща ти дано да е много упорит и да се раздвижи бързо. Praynig Praynig Praynig

# 261
Благодаря ви Мастърче и Зиче!  Hug Hug Hug
Баща ми има голям дух, вярвам, че ще се справи. Трудно е наистина и много болезнено и за околните, съжалявам и майка ми, която също го изживява в момента. Обажда ми се днес три пъти.
Уф, едно ми е скапано настроението, не ми се прави нищо. Sad

# 262
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Диди , дано бързо се възстанови баща ти.  Hug
Седефена боя съм взела и аз , та да видим как ще ги вапцам .... Confused
То се разтваря седефа в топла вода , па се капело , па се размазвало ,
та да видим като кви ще излязат.  newsm78
И в памук ще увивам и кво излезе това.  Simple Smile
Козунаците италиянците са ги омесили , та това нЕма да го мислЪ.  Laughing

# 263
Диди,дръж се и не се предавай!   Hug Hug Hug Hug Hug HugНие сме опората за възрастните ни родители....Може да ни е тежко и да страдаме,но не трябва да им го показваме,а да ги подкрепяме.Те да усещат тази подкрепа,тогава и те са по-спокойни....

# 264
Зиче , ти боядисва със седефената боя ,
я сподели как я разтваря седефената ампула и
как ги маза после? Hug

# 265
  • Пловдив
ДИДИи майка ми е в още по тежко състояние защото баща ми няма никога вече да стане от леглото и всичко е под него ,ама какво да правим както казва Мастерче само да ги подкрепяме им стига ,и с каквото можем да помагаме. Peace Hug Hug

ЖАБЧЕ седефената боя се слага с опаковката в чаша топла вода и сато се втечни режеш връхчето на опаковката и малко сипваш от нея в шепата си като си сложила предварително ръкавица .../то си има вътре/ и започваш с прасти  и дланта да го търкаляш в ръката си докато се оеднакви навсякъде ,но яйцата трябва да са не много топли ,и не много студени  ,ако са топли бързо съхне боята ако са студени не може да исъхне ,и обезателно в чения ги слагайте да съхнат иначе ще ви се залепят ако са на хартия или весник . Peace

# 266
Мерси , Зиче.   bouquet Hug  bouquet
Утре ще видя кво ще сътвора.  Laughing

# 267
  • Кубрат/ Пишурка

И аз ще боядисвам в събота.Утре съм на работа и по задачи,та ще се прибера пак след 16ч.Пък и Галена в събота ми е рожденичка и ще си дойдат с Криско,та ще падне мацотене!
Забравих да ви кажа,че и при наш Криско е дошла баба шарка.Жабче,Краско за колко време я изкара?
Тази вечер поочистих малко пред къщата,че уж има настилка,а едни треволаци наникнали!Та за това чак сега се включвам!
Днес взех 8 яйца - все бели.Пълня вече втори картон.

# 268
Янче , на Краско от 6-7 ден почнаха да му завехват.
Ма имаше навсякъде , та чак и по кожата на главата.  Crazy
Но му мина без белези и проблеми.  Peace
С нищо не сме го мазали.

# 269
  • Пловдив
ЖАБЧЕ МНОГО ЛЕСНО И БЪРЗО СТАВАТ ЩЕ ВИДИШ. Peace

ЯНЕ петела май си взе от дума и започна да прави бели яйца  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А за пъпките на шарка се мажат с чист спирт за да изгарят и завяхват по бързо Peace

Общи условия

Активация на акаунт