КГБ = Клуб на Готините Баби - 69

• 31 279
  • 408
  •   1
Отговори
# 90

Мила Танитке, честита годишнина!
Пожелавам ви прекрасно здраве, семейно щастие, домашен уют! Нека  живота ви е изпълнен с любов, разбирателство, топлота и хармония. Подкрепяйте се и се уважавайте все така, и с годините все повече да се преоткривате, обичате и нуждаете един от друг. Да се радвате дъъълги години заедно на деца, внуци и правнуци!
Весел празник, романтична вечер, и наздраве!

# 91
Шугави незнам да има , ма други чешити дал господ.  Joy[/color][/i][/b]
                 Ми той лафа си е такъв!!! Joy Joy Joy Като има стадо в него има всякакви! Peace

# 92
  • Пловдив
smile3532 smile3534 smile3534 ейййй умрях да се смея с вас ейй, още повече ми развеселихте деня .. Joy Joy Joy Joy
 Дидка ама нали писах какво празнуват бреееее  Joy Joy Joy Joy Joy ама явно ти си го пропуснала това  Joy Joy Joy Joy няма значение важното е поводи да има и да е весело .. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ШПУНЦ викаш Вели че не и обръща внимание ,на Елина , newsm78 да но виж че не е стиснат и иска да я нахрани с чипс , ooooh! Joy Joy  ЗНАЧИ САМО СЕ ПРАВИ ЧЕ НЕ Я ЗАБЕЛЯЗВА  newsm78  Joy

# 93
Танче, няма да ти пожелавам нищо-
само аз ще си пожелая да имам такъв живот и за себе си и съпруга ми,нищо че харесва мекиците на мама ,а не моите.
И да права си
хич не ми се тръгва на работа.Не че не искам да работя,а идва най тежката част от годината т.нар. матура или външно оценяване за ІV клас.

# 94
                 Зиче,нали поне се посмяхте! Laughing Не се пише лесно когато на главата ти са поне двама с претенции за компа,пък трябва да поздравиш всички,да не се обидят ако пропуснеш някой  Laughing Редактирах го!Успокойте се вече!Не виждам нищо лошо в грешката! Mr. Green При това не претендирам,че съм баба дето знае всичко! Laughing Peace Това пък е най-малкия ми дерт!Да са живи и здрави е по-важно,а кога си го пожелал няма значение стига да е от сърце! Peace

# 95
  • Varna
Танитка Hug
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И ОТ МЕНЕ  bouquet
Я виж Дядо Стефчо какъв пич бил Wink

# 96
  • Видин
Наздраве на всички празнуващи от нас! Party
То сме само аз, мама и Дени.
Данчо, както винаги на празник е наряд, ама няма начин - военна служба Flutter
Хапнахме и сега се паркираме пред ТВ-то.
Дидка, лошо няма.Всеки му се случва да сгреши.Да са живи и здрави всички, пък няма значение какъв точно е празникът Peace
Вели още не и обръща внимание на Елинка, ама като започне да се усмихва и да се закача
ще се сработят Wink
На всички цветенца - хубав остатък от вечерта! Hug

# 97
  • София
Лека нощ от мене, че Ани си идва скоро и ще ме изхвърли от комп.
Лека работна седмица пожелавам на всички.

# 98
Мили дружки, днес беше активен и цветен ден!
(за някои даже активен работен и не много цветен)
Завършвам люляковата мания

и ви казвам лека нощ.
[/i][/b]
[/i]

# 99
Мили момичета, благодаря за чудесните пожелания към Росито и  Дилянчето, към мен и дядо Стефчо!
Благодаря за цветята, особено за ЛЮЛЯКА!  Мноооого го харесвам!
Яжка, на мен също люляка ми напомня за градинката на майка ми, за песента на Тоника "нека има люлякови нощи" и за Вазов "Люляка ми замириса". И Ирина Флорин има една песен "аз съм само цвят лилав, люляк съм, люляк съм, теменуга съм", но аз не харесвам певицата, пък и не виждам смисъл в текста.
Деси, трогна ме с желанието си! Дано да ти се сбъдне! Стефан много неща не харесва както аз ги правя и затова си ги върши сам. Ако иска като мама си, ако иска като прабаба си, така да си ги прави.
Делта, пича вече спи в другата стая. Изглади на внука панталона, трите ризи, жилетката, върза му вратовръзката, че в Руското у-ще ходят с униформи и утре ще се водят на училище.

Л Е К А   Н О Щ   И    С Л А Д К И    С Ъ Н И Щ А !

newsm51 smile3503 smile3514 smile3533 newsm62  love001

luvbed smile3524 1countingsheep

bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg

И НА КУРС ПО КОМПЮТРИ ХОДЯ, И ПАК ГИ ВЪРША ЕДНИ................

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 23:04 от Танита60

# 100
Благодаря ви, мили момичета, и от името на мойто дяти, за пожеланията ви!
Днес беше много активен ден - почерпки, излизания, разходки, накрая завършихме с театър, че отдавна имахме билети. Ама тия девойки като луднали по Асен Блатечки...другата седмица пак ще ходим да го гледаме  Rolling Eyes Ама и той всяка седмица е тук бе, няма отърване  Mr. Green

Танче, честита ви годишнина с дядо Стефчо, я какъв е романтичен!
Още 40 години подред да ни черпиш!

Жаки, браво на детето, празнували сте страхотно!

Шпунц, гушка ли малката сладурана  Hug Искам да си представя Вели как е порещнал беба -
преди много, много години когато мен ме изписваха от родилния дом с Ели, синът ми се разплака като ме видя - не бях неговата мама, толкова променена  #Crazy беше само на година и половина. И все даваше вода и играчки на бебето  ooooh!

Айша, честити нови буйки, със здраве да си ги носиш - и в дъжд, и в сухо!

Зиче, останаха ли здрави яйца  Joy Joy Joy
Много хубави събития имате в Пловдив - днес за деня на космонавтиката, на авиобаза Крумово, моят син естествено е бил там, не пропуска тези мероприятия  Wink Следващото авиошоу ще е по 24.05., да видим нас със щерката дали ще ни огрее да прескочим до там, че ще е с международно участие, западни самолети, тръпката ще е голяма! Да усетя и аз от емоциите на бъдещия ми авиатор  Mr. Green

Момичета, аз докато се разпиша - вие започнахте да лягате

Лека нощ и сладки сънища!

И успешна нова седмица!

# 101
  • София
     E, като че ли аз съм шугавата овца. Но мислех,че е католически празник някакъв-свети Антонио ли...Щом Дидия и Шпунц честитят - аз да не изоставам от групата.
     Доби,твоя син какво точно учи?

# 102
Яжка, гражданска авиация в Техническия.
Но тръпка са му въобще самолетите - в къщи има макети за цяла изложба

# 103
  • София
     Доби,браво на момчето!

Изобщо не ми се спи,но мисля вече да се опитам да се приспивам.Лека нощ и приятни сънища!

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 00:15 от Яжка

# 104
  • Пловдив

ГУТЕН САБАХЛЕН ДРУЖКИИИИИИ  Hug
 малееее  ooooh! колко езици съм знаела  /нелооо ,бонжорно ,гунен сабахлен,/ Mr. Green smile3533 smile3534 smile3532

Аз изпратих либето за софийско и седнах да ви прочета вече няма какво да играя войната свърши в Травиан Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ЯГЕ ШУГЛАВИ НЯМА ПИЛЕ ТО ПРОСТО СИ СТАНА МНОГО ГОТЕНО И ВЕСЕЛО  Hug Hug Hug Hug Hug   На мен поне ми хареса  Joy Joy Joy Joy

ДОБИ ако идвате към Пловдив да се обадиш мила да пием по едно кафе някаде да се видим че то може ли да дойдеш до пловдив и да не се видим  newsm78 Hug Hug Яйцата нищо не остана здраво внуците особенно Здравун повечето ги изгяка в масата да ги пробва кой ще излезне борец масата или яйцето. Joy Joy Joy hahaha hahaha Joy

Аз днес ще ходя на ехограф ,че имам някакви болежки ,та да видя какво е newsm78 и послеще ви пиша  Hug

На всички пожелавам лека и успешна през страсната  седмица, Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 07:04 от zi4e

Общи условия

Активация на акаунт