Супа топчета със застройка от сметана?

• 5 877
  • 8
  •   1
Отговори
Сега сигурно задавам абсолютно глупав въпрос, но ще ме извините Embarassed Може ли на супа топчета вместо стандартната застройка да се сложи готварска сметана?

# 1
Да може,аз често го правех,но от скоро се научих на варената застройка и ми е по-вкусно.Принципно в западните страни знам,че застройват с течна сметана.Вкусът става много фин.Успех Peace

# 2
Сега сигурно задавам абсолютно глупав въпрос, но ще ме извините Embarassed Може ли на супа топчета вместо стандартната застройка да се сложи готварска сметана?
Разбира се ,че може.Мъжа ми не трябва да яде яйца и винаги така правя застройката за супите със заквасена сметана. Simple Smile

# 3
Да, може.

# 4
Да може,аз често го правех,но от скоро се научих на варената застройка и ми е по-вкусно.Принципно в западните страни знам,че застройват с течна сметана.Вкусът става много фин.Успех Peace

А каква е тази варена застройка и как се прави newsm78

# 5
  • софия
Аз винаги я правя със сметана за готвене.

# 6

А каква е тази варена застройка и как се прави newsm78
Когато супата ни е готова,я махаме от котлона.
В тенджерка си разбиваме 1 яйце с 2с.л. брашно и чаша кисело мляко.
Става гладка кашичка.Постепенно наливаме от супата ибъркаме.Слагаме сместа да заври.
След това при непрекъснато бъркане я добавяме при супата.Слагаме на котлона супата да заври отново и след минута е готова.
Подходяща е за всички супи.Пропорциите са за голяма тенджера. eat

# 7
  • Банкя
Тази застройка ми е любима.

# 8
  • София
Може със сметана и става много хубаво
Но сега съм на друга вълна и правя само с яйце и кисело мляко

Общи условия

Активация на акаунт