Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните събития и празненства, които се споделят в публикациите?
Какви са основните и някои от темите, обсъждани в публикациите?
Какви са някои от посланията, споделени в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните събития и празненства, които се споделят в публикациите?
-
Какви са основните и някои от темите, обсъждани в публикациите?
Основните теми включват здраве, семейни радости, лични постижения, диети за отслабване, йога и споделяне на личен опит и съвети в тези области. В публикациите се обсъждат различни теми като загуба на тегло, здравословни проблеми, премествания, рождени дни, снимки и различни събития от живота на участниците във форума.
-
Какви са някои от посланията, споделени в публикациите?
-
Какви съвети и опит споделят хората във връзка с диети и отслабване?
-
Какви съвети и упражнения се споделят във връзка с йога?
Изпращам поздрави на всички.
И пожелания за лека нощ. Да използвам докато спят и другите в къщата, че утре като станат, данданията пак ще започне, а аз два дни си влача едно главоболие. Дано тая нощ ме отърве.

Обаче аз 3 години забременявах и гледах много да не се ограничавам, да не ми стане нещо...
. Трето упражнения - мъча се да намеря къде и как да ги наместя в програмата с детето. Отслабнах с 2 кг., но това са най-лесните в режима. Сега идва трудната част със същинското сваляне.
колкото до "изпразването на червата"...малко прекалено ми се струва...просто като всяка гимнастика е добре да се прави на гладно...а има и асани, които могат да се правят и при пълен стомах и дори се практикуват, ако ти е тежко след хранене 

.
разпечатах си всичко и от утре започвам 

Продължаваме да се чудим това ли е детето, за което преди 2 години доцентката от ИСУЛ ни каза, че най-вероятно няма да говори или дори и да говори никой няма да я разбира
и я дефинира като "инвалид" Сега ми се иска да се обадя на въпросното "светило" и на чист български (за съжаление с американски акцент
) Ния да й каже "Как си?" или "Искам водичка", а аз да я питам тя разбира ли 2 езика, въпреки, че не "инвалид"
и ми е
, ама винаги има някои ,който
и да ми припомня, че може и още