НОЕМВРИ ми дари едно човече, което и на глас се смее вече!

• 11 343
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРЕКАРАСНИ, НЕЖНИ, БЛАГОУХАННИ ЦВЕТЛЕТА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВИ!

bouquet                   bouquet

bouquet            bouquet                bouquet

bouquet                    bouquet

Yuliya2008, ако търсиш пюренца без захар погледни SUNVAL   и   SEMPER, аз давам от тях и бебо много ги харесва.

# 31
Честит Празник на всички ЦВЕТЯ-МАЛКИ И ГОЛЕМИ!
Да са все така красиви, нежни , носещи любов!

# 32
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ НАС!

# 33
                Честит празник на всички празнуващи!!!!Много здраве и любов на всички!!!

# 34
  • София
Добър ден и от нас с Алекс. Нея явно я мъчат зъбки, защото цяла нощ мрънка и не съм спала- явно е искала да ми честити празника и да го запомня Flutter Heart Eyes
Честит празник на всички, носещи името на цвете! Да са живи и здрави, винаги много обичани и много щастливи! Hug

И аз като едно цвете под прикритие- да почерпя за днешния си празник    Бих ви "почерпила" и с торта лично творение, но е още в хладилника и стяга за довечера Flutter

Хубав ден на всички ви! Hug

# 35
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!   bouquet

# 36
  • София
Момичета, ето тук чета съдържанието на повечето марки пюрета: http://www.papa-bebe.com/ (на менюто в ляво пише "бебешки пюрета"), има и друга полезна информация  Peace
Ние след като се мръщихме на моркова, сега давам от 3 дни тиква на Хип. Давам й преди кърмене, та като е гладна го яде, но не може да се каже, че си умира за пюрета.
Следващия път ще се включа в срещата  Peace Вчера хукнахме по задачи и шопинг и не остана време за парка.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ С ЦВЕТНИ ИМЕНА     bouquet

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 11:48 от triffy

# 37
  • Попово
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ
[/b]

# 38
Алекс честита ви беболина....някой ден ако имам момиченце най-вероятно ще се казва Стефани....и Марина ми беше фаворит, само че Марти го зае Simple Smile
Честит празник на имениците    bouquet
Ние днес сме на бебешки рожден ден...да видим как ще се представим  Thinking
Лейди много ви е хубав сайта на Мишето, ти ли го прави, може ли да споделиш как, най ми харесва как се сменят снимките на всеки месец различно.

# 39
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ НАС!

# 40
Честит празник на всички!!!  bouquet
И ние вчера направихме почти 3-часова разходка в Южния парк. Дори се кърмихме по пейките. Времето беше страхотно.
За кашите - и аз дадох безмлечната оризова на Милупа. Става доста хубава и не е много сладка. На 100 гр. мляко слагам 3 супени лъжици каша.
Влади много рядко изяжда повече от половин пюре, така че след това задължително иска мляко. След кашата също.
Продължава да ака веднъж на 3-4 дни Sad
Ако организирате среща през седмицата в Южния парк, с най-голямо удоволствие ще се присъединя.

# 41
Първо да почерпя за 5-тата месечинка на Андреа:

Да е жива и здрава, усмихната, щастлива и игрива!

Честит празник на всички!

Сега отивам да ви чета.   bouquet

# 42
здравейте!Честито на всички празнуващи!Ние бяхме два дни на село.Отивам и аз да ви чета.

# 43
Привет на всички и честито на всички цветчета   bouquet Да сте живи, здрави и обичани майки и съпруги  Hug
А сега да взема и аз да почерпя за името ми  Mr. Green
За бебешоците И за вегетарианците
Да Ви е сладко  Hug Sorry за диетите, аз почвам отново от понеделник, но кой ли?  newsm78 Mr. Green  Hug Hug Hug

# 44
Честит празник!    bouquet

Оризовите каши не запичат ли?

Общи условия

Активация на акаунт