НОЕМВРИ ми дари едно човече, което и на глас се смее вече!

• 11 343
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Днес се скапах - умствено Joy. Цял ден пиша на мъжо една от курсовите работи #Crazy, и ми е супер замъглено пред очите. hahaha

# 46
Здравейте мами!!! Честит празник на всички празнуващи   bouquet

Ние малко се позгубихме послените 3 седмици - бяхме в Сандански на почивка  Embarassed и на гости на мама-баба. времето беше прекрасно, топличко, по цял ден бяхме в парка, кърмене по пейките, смяна на памперса в количката, полазване от гущер докато кърмя и други весели неща. Аз си направих 10-ина дни процедури с ултразвук на гърдите, много добре ми се отразиха, откакто ги започнах, да чукна на дърво, нямам запушвания, а Момо започна да си цока повечко, та сега на ядене изпразва цялата цица. Аз не съм захранила и хич не ми се захранва, надявам се поне още месец да сме само на кърма, пък после ако се налага, ще захраня с оризова каша.

ето и малко нови снимки от нас : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=327241&pid=11551005
гледам нов колаж има, добре че ние не сме в него, че с тая къса коса постоянно ми викат "баткото", аман вече, уж се вижда, че имам цици, ама...  newsm78 здраве да е!!!!!

ами това е засега, надявам се вече по-честичко да се включвам!!! лека вечер на всички!!!

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 19:13 от didanka

# 47
Здравейте и от нас  Hug Hug Hug Бяхме на почивка с детенце в Девин и затова не съм на линия  Laughing Честито на всички ЦВЕТЕНЦА да сте живи и здрави и много щастливи ! Laughing Hug Hug

# 48
 smile3532 smile3532 хаахах"ЗАБРАНЕНО ЯДЕНЕТО НА СЕМКИ"  smile3532 направо се спуках от смях
Ха добре завърнали се  Hug

# 49
Мила и Шопи страхотни са ви бузанките пу пу
Аз да питам нещо сега мамите с по-големи деца. Значи на рождения ден говорих с една мама дето има момиченце на година и осем месеца и ще се записват на ясла. Та тя ми каза, че ако приемат детето на ясла после директно се прехвърля на градина, вярно ли е това или е индивидуално за всеки квартал и район. Защото тука при нас проблема с градините е много голям, и все си мисля че вероятността да го приемат на ясла е по-голяма от това в градината. И малко се подразних като казах, че може да го запиша на ясла като навърши 2год. и свекърва ми каза "ама как ще си го дадеш" все едно съм някоя лоша майка.......така ми прозвуча то щяло на бабин дом да бъде, е как да стане като от сега го разглезват , пък камоли като почне да разбира. После пък щяло да боледува, ами и на 2 ще боледува и на 3 пак, да не би в градината да няма вируси. Ние досега 3 пъти бяхме болнички. Така де малко се ядосах, нали яслите за деца са направени, ще контактува, ще се приобщи, пък и трябва да работя все пак, тя неплатената отпуска е до едно време.И да реве мисля, че е по-добре на ясла отколкото при баба и дядо по цял ден.

# 50
Тофи за яслите съм точно на твойто мнение  Whistling Бабиния дом е за събота и неделя и толкоз Mr. Green

Та тя ми каза, че ако приемат детето на ясла после директно се прехвърля на градина, вярно ли е това или е индивидуално за всеки квартал и район. Защото тука при нас проблема с градините е много голям, и все си мисля че вероятността да го приемат на ясла е по-голяма от това в градината.
  Приемат в градината директно само ако градината има ясла и вие сте в нея Peace Акок яслата е без градина мъката е същата  ooooh!

# 51
Мерси Миме за разяснението, при нас е точно така градината си има ясла и са едно до друго като сгради.

# 52
Привет,

Хищникът не ще да спи, играе, суче, квичи и се научи да прави "пляс, пляс ръчички" и сега е радост голяма, само това иска да прави. За дрехите, обаче, не разбирам - колко е студено в България? Тук е около 20 градуса и дзверот все му е топло, става червен, мрънка. Имаше един много хубав и слънчев ден, нашият дремуца в количката по боди и панталонки. Вкъщи вече е само по боди, нищо не търпи. И аз явно отглеждам морж като Феъри, моят е някакъв сухоземен вид обаче  hahaha Joy

Иначе виждам голяма промяна в него, най-сетне коликите ни отминаха и не плачка насън от газове, има голям интерес към нашата храна и се опитва да пипа по чиниите. Така че почваме тия дни захранване, исках педагогическо, ама с яслата няма как, ще апваме пюренца засега без заместване на хранене, пък после ще видим как ще се развият нещата.

честит празник на цветенцата сред нас   bouquet

# 53
Здравейте!
Днеска се захранихме с картоф Grinning. Нашия беше много изненадан, ама дъвчеше и преглъщаше. Grinning Утре ще продължим.
Честит празник на всички празнуващи!!!!

# 54
Утре и нашата мома ще вкуси нещо различно от кърмата.Купила съм оризова каша на Хип и ми е много интересно как ще реагира.
Честит празник на всички празнуващи днес.
Мен ме скъсаха от поздравления макар че аз празнувам на 21 май.Станах разногледа #Crazy

# 55
   bouquetЧестит празник на всички малки и големи цветя !!!   bouquet Да са ни живи здрави и все така красиви!!!
Ние днес полудяхме от разходки, аз съм скапана от обикаляне ,но човека нали се наспа на въздух сега е повече от свежар.Та да видим до кога ще откараме.Диданка , Момо е страхотен сладур.Изобщо всички бебоци от ден на ден са все по хубави. Grinning
Лека на всички  Hug

# 56
  • Попово
дубрутру  Hug

# 57
Добро Утро !!  Hug  Hug Няма много майчета ,поспаланки такива  Naughty Grinning
Ние днес сме на преглед да видим какво ще покажат мерки и теглилки  Praynig ще ни дупчат малко повече за хеатит и кръвчица за изследване , дано всичко е наред  Praynig
Хайде по - късно ще се включа и ще ви докладвам  Hug

# 58
  • София
Добро утро!!!
Ех че гадно време. Sad

# 59
Май всички спинкат  Heart Eyes
Добро утро Пепена,Мила_78,Алекса_см Hug

Общи условия

Активация на акаунт