НОЕМВРИ ми дари едно човече, което и на глас се смее вече!

• 11 343
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
  • София
уффф ние май имаме млечница  ooooh! сега се ровя да видя какво пише Sad

# 226
ПЮрето на Фафи аз го приготвих, с био картофи. Днес май няма да имам време, та ще е само на кърма, ама утре ще вклЮча и био тиквички. Не мога обаче да намеря тиква... Не ща да давам купешки, пише че няма сол и захар, ама има звездичка с обяснение под линия, а аз такива хич не обичам  Mr. Green Така поне си знам какво яде детето.

Моят змей не се обръща особено, но май повече защото не се сеща, отколкото да не може, защото като беше решил да се обърне, за да докопа лЮбимата топка, се обърна за секунди без зор  Mr. Green Снощи го водихме на кафе - държа се много прилично  Mr. Green

Смени и репертоара - от "гаген, гаген" мина на "ба ба тата да ма" и т.н, повтаряно непрекъснато с огромен ентусиазъм и надути бузки, точно като жабче  Hug Много е сладък.

Къде се затриха Нелчо и Денчо? Да идват да се отчитат бързо, да няма бой  Mr. Green

# 227
  • София
"Жълтъкът е ценна храна, защото съдържа желязо. Бебетата започват да се нуждаят от повече желязо за образуване на червени кръвни телца към средата на първата година, защото при бързия растеж ограниченият брой кръвни телца, които имат от раждането, става недостатъчен. (Млякото почти не съдържа желязо, а в много други храни има съвсем малко. Повечето каши от зърнени храни съдържат доста желязо.)
С жълтъка най-често се започва между 4-ия и 6-ия, но някои лекари предпочитат да изчакат до 7-8-ия месец, особено в алергични семейства.
Белтъкът е този, който обикновено предизвиква алергията. Давайте жълтъка твърдо сварен, защото, когато една храна е добре сварена, вероятността да предизвика неприятности се намалява. Започнете с по-малко от 1/4 чаена лъжичка и постепенно увеличавайте количеството. "

Аз купих дрънкащи пантофки такива http://family-bg.com/prX_3235.htm , но още не сме ги пробвали. Днес ще е денят  newsm47

# 228
  • Бургас
vita - четох някъде по нагоре,че малката ти пищяла и не искала да яде цял ден. и моята е така от два дена насам, по точно от два след обеда на сам, не мога да си обясня на какво се дължи това, мислех, че е от плодовото пюре което давам след обед, днес го дадох преди обед пък да видим дали ще е спокойна по късно.
снощи се видях в чудо дори и с цица не се успокои ами още по силен вой нададе, помислих че съседите ще дойдат да видят дали не го пребивам това дете smile3513
такова пищене пада не е истина просто, то не е рев ами пищене до почервеняване с пълно гърло - дали не е някакъв навик newsm78, защото на вън като сме с количката и тя със силно викане се приспива. направо не мога да се събера с друга мама да не събудим другото бебче Embarassed

# 229
  • Sofia
Здравейте Hug

puhuna-радвам се ,че вече сте добре.

Моя Дани се обръща непрекъснато, той по гръб или на едно място не стои Naughty.Ако го сложа на спалнята ще я обиколи цялата.Ние не гукаме а пищим.

сина от вълнение снощи не спа и днес не е на градина!
Peace и ние така.Голямо цапане ще пада.

# 230
Лорче, аз нещо не съм в час, я пусни някоя снимка на чорапките и столчето Praynig!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311456&pid=11628992
ето...

# 231
Лора, чорапките са мн. сладки, но тук в България не съм виждала такива, сигурно е голям кеф за децата.

# 232
  • София
Здравейте и от нас!
Досега имахме гости- бебе Габи и мама Галисис, пихме по кафенце, снимахме бебоците..... Flutter
Алекс днес става на 5 месеца...колко бързо времето лети! Да ми е жива и здрава! Praynig
Почерпете се за наше здраве     

Честити месечинки на всички други бебчовци, родени на днешната дата! Hug

# 233
Мишлееее, искаме снимкииииии  Hug

# 234
  • София
Мишлееее, искаме снимкииииии  Hug

Воаля! Hug

# 235
Честито на всички месечинки.
И аз имам едни пантофчета дето са с нещо като жирафче мушнато в джобче и като го дръпне малката то е на пастик и го изважда и като го пусне се прибира.Мога да го снимам , но от къде са купени не знам защото са от племенницата на мъж ми.
Мишле много сте сладки. Hug

# 236
  • до Пловдив
Честито на всички пораснали бебоци
Мишле много сте сладки  Hug
нашите пантофки са ето такива http://family-bg.com/prX_3236.htm
и голяма игра пада с тях
добре сме разходки по цял ден на това хубаво време днес при нас е супер много е топло
и ние вече се обръщаме от гръб по корем много добре относно захранването понеже сме на АМ само започнахме вече с зеленчуковите пюрета засега само картоф, морков, тиква само тези яде пробвала съм и тиквичка и спанак но не ги иска
благодаря ви за съветите относно жълтъка засега ще изчакам още малко

а местните пюрета от кога се включват в менюто

Мами да ви питам по колко часа е нормално да спят бебетата ни на тази възраст през деня понеже моето по някои път много спи newsm78 при условие че вечер заспива към 21,30- 22,00 ч и сутрин към 6,00 ч става и през деня спи преди обяд около 2,00 ч и следобед пак спи 2 - 2,30 ч и ми се струва че много спи

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 12:26 от dani_gangova

# 237
  • Бургас
Привет и от нас мами! Слънчев ден желая!  Hug
Честито на всички празнували месечинки вчера и днес!  bouquet
Юле и аз искам в списъка... и  ние сме все-още само на кърма и дано успея да я докарам така още месец... ама ще видим... Като навършим шест месеца тогава ще започваме да се захранваме (надявам се), та съм спокойна, че ще има с кого да обменям опит!
Мишле малките принцеси са страхотни! Лорче и твоите също! Heart Eyes
На новата мама welcome
puhuna - чудесно е че бебчо вече е ОК!
Мами помагайте! От седмица съм в страхотна чуденка! Тези, които помнят имаше едно филмче, което даваха за "Сънчо" и май се казваше "Приказки под шипковия храст". Та там имаше две зайчета - Ушко и Зъбчо (ако не се лъжа) и един супер противен козел с неизвестно име - някоя от вас да помни името му? В цял Бургас наборите ни е хванала склероза - никой не се сеща за козела, пък зайците всички знаем как се казват! newsm61

# 238
Алекс, днес е обявила гладна стачка smile3511! Но да видим кой кого smile3515

Мишле, големи са сладури!

# 239
  • София
Ох, че са сладки, особено на третата снимка  newsm06  love001

Общи условия

Активация на акаунт