Отговори
# 255
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 581
Новата мая взе да шупва, не е бил проблема у мен Heart Eyes.

max-mama ,TheNMaster - благодаря ви за помощта  bouquet!

# 256
  • Мнения: 5 001
Момичета...някой да е виждал пълнозърнесто и ръжено брашно? Ама истински брашна...Дане са с разни оцветители,пък да ги продават за такива.....Търсих по големите вериги Пикадили,Била,ама нямат....

# 257
  • Мнения: 11 607
Момичета...някой да е виждал пълнозърнесто и ръжено брашно? Ама истински брашна...Дане са с разни оцветители,пък да ги продават за такива.....Търсих по големите вериги Пикадили,Била,ама нямат....

Ако намериш такива - обади се, и аз търся такива. Peace

Трудна работа....Аз знам за Техра, но...там нещо ме смущава.....В Метро има обаче на Техра....Прецени си сама. Определено имат нещо тези брашна, но не го пише на опаковката......

# 258
  • Мнения: 5 001
Еееее,ти ме разби направо... ooooh! ooooh! ooooh!
А за типовото брашно какво ще кажеш? newsm78

# 259
  • Мнения: 11 607
Еееее,ти ме разби направо... ooooh! ooooh! ooooh!
А за типовото брашно какво ще кажеш? newsm78

Типово ползвам на София мел. Харесва ми. Виж и Панино......Опитай и виж кое ще ти хареса най-много. Техрата ми бухва най-много. Абсурд да е чисто.

Признава си...вече не чета етикетите задълбочено, че иначе ще си ида без време, ползвам Техра, но слагам малко от нея. Резултата обаче с нея винаги е бил много добър. Затова си мисля, че не е само до моето майсторство......

# 260
  • Мнения: 5 001
Аха,ясно....Купих едно типово на Софиа Мел....Ще му добавя малко трици,ленено семе,пшеничен зародиш....Да видим какво ще стане....
Как мислиш,добър ли ще е бъркоча?  hahaha hahaha hahaha

# 261
  • Мнения: 11 607
Аха,ясно....Купих едно типово на Софиа Мел....Ще му добавя малко трици,ленено семе,пшеничен зародиш....Да видим какво ще стане....
Как мислиш,добър ли ще е бъркоча?  hahaha hahaha hahaha

Бъркоча е супер, ще стане определено.....аз обаче съм се отказала да правя чисти типови, ръжени и пр. хлебчета. Пак ги правя, но слагам и бяло брашно. Че т.нар. ми чисти хлебчета не се харесаха на домочадието...а не върви да правя само за мен, и отделно за тях хляб......

# 262
  • Мнения: 5 001
Аха,домашните искат повечко глутенче,а?  hahaha hahaha hahaha
Разбрах! Много ти благодаря за съветите... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 263
  • Мнения: 262
Аз купувам на Панино пълнозърнесто , а Техра нямаме в нашето Метро  Cry

Бях си харесала едни кашкавалени топченца с тяхна полуготова смес , ама уви.

Къде другаде се срещат често техните продукти ? Пикадили , Кауфланд ?

# 264
  • Мнения: 9 460
Аз купвам на Панино - типово и пълнозърнесто. Понякога пълнозърнестото не бухва много, но пък типовото винаги става. Вече година не съм купила друго брашно в къщи, всичко си става без проблеми.
Преди месец купих типово на Софимел,  но е по-лошо от типовото на панино - моя преценка, не ми втасва както трябва тестото, а маята е една и съща партида във фризера.

# 265
  • Benelux / Varna
  • Мнения: 1 524
Само да спомена,че баницата ми със спанак стана превъзходна наистина.

# 266
  • Мнения: 239
Здравейте искам да попитам дали някой знае рецептата за кекс дунапрен.

# 267
  • Мнения: 1 798
Здравейте искам да попитам дали някой знае рецептата за кекс дунапрен.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339969.0 - тук момичетата са писали за него.

# 268
  • Мнения: 3 461
Да ви попитам пържите ли повече от веднъж в едно и също олио?  Rolling Eyes
И ако, да - колко пъти?


Да вметна, не става въпрос да пържите картофи и после риба в него. Имам предвид едно и също нещо.

# 269
  • Мнения: 239
Много благодаря на delikate за бързия отговор  bouquet.Аз пържа повече от веднъж в едно и също олио .А пък във фритюрника като се пържи да не сменяме олиото след всяко пържене.

Общи условия

Активация на акаунт