Странен подарък за цветница

• 13 804
  • 85
  •   1
Отговори
# 15
Щом ти е неприятен подаръкът - изхвърляш и готово. Имам познати като теб, на които все им струва, че са им сторили магия и детето им вечно е урочасано. Тъжна работа, още по-тъжното е, че се занимават с глупости да противодействат на магиите с разни идиотски ритуали, за които си и плащат. Обременяват всички около тях, най-вече детето им с тези щуротии Tired
Ако не те страх от тази роднина, нищо няма да ти случи - спокойно.

# 16
Grinning Свещите, които твоя познат ти подари, църковни ли бяха или декоративни/домакински?

Защото ако са църковни би могло да се търси някакво лошо послание, но при декоративни свещи трудно може да се каже че ти е желаел най-лошото, колкото и да са били на брой.

# 17
  • Бургас
Въх, леля ми миналата година се прибра от Гърция точно по Великден и ми направи подарък за Цветница кутийка за бижута във форма на яйце и ароматизирана свещ в същата форма Rolling Eyes Предположих, че е заради това, че именният ми ден е непосредствено преди празника и затова подаръкът е тематичен, а то какво било Mr. Green
Сега, имам въпрос - защо при мен яйцата са две Mr. Green
Да хвърля ли кутийката, да не би да ми заключва вероятността да получавам други бижута Twisted Evil

П.п. Не трябваше да засядаме на джин с тоник от обяд днес, хората си празнуват именните дни вечер ooooh!  Joy С тоя джин само духове ще са ми в главата сега и ще ме тласкат към подобни "съдържателни" теми Joy

# 18
  • на брега на морето
Мис Диор, не се тревожи. Всичко е в главата на
човека. Ако се плашиш нищо чудно съвсем да се
паникьосаш. Щом се уплашиш прочети си Киприя-
новата молитва. Наистина е много силна, знам
го от личен опит по повод здравословен проблем.
Купи си свещички от църквата и си запалвай всеки
ден вкъщи.

п.п. Свещите с какъв цвят бяха?

# 19
  • Варна
....

Най-обикновени бели,  декоративни (оставаше и църковни да са)

Хаха  Mr. Green, колко глупости сте изписали ......  ooooh! Не съм нито параноичка, нито някаква побъркана. Като не може без ирония поне, моля без обиди. Написах го 1 път и пак ще го повторя - ако беше подарено от друг човек нямаше да ми направи впечатление, но точно от него ...... явно не ме разбирате, както и да е. Забавата е пълна като е на чужд гръб, веселете се тогава, щом ви доставя удоволствие  Rolling Eyes

# 20
  • Русе
Miss Dior Cherie,не им обръщай внимание Hug
Всеки може да си мисли каквото си иска.Така си почувствала нещата,така си решила да постъпиш.На този свят се случват какви ли не неща,така че...

# 21
  • Варна

И кое му е странното на това че свещите са точно 10?

....

За мен е нормално за бъде 1 или 2, ама 10 ..........  newsm78 ми да бях сложили 100, по масивен щеше да е подаръка  Mr. Green . Освен това бяха в отделни торби, не изглеждаше като комплект.

ПП Сега, за Великден да подарявам ли яйца, че то човек вече да не смее нищо никому да даде - кой знае как ще бъде изтълкувано...  Crossing Arms

Ако беше прочела коментарите ми по горе, това полседното нямаше да си направи труда да го пишеш.

Струва ми се че има потребители, които само чакат да излезе нова тема и ако е малко по откачена айдеее, юруш народеее, ела та гледай. Що не си намерите друг обект за освобождаване на енергията, не мога да разбера  #Crazy Или извън виртуалния свят никой не би ви пуснал аванта, ама тука във форума може всичко. Те мижитурките си личат от далече  Crazy

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 15:54 от Miss Dior Cherie

# 22
  • Варна
Диор,не им се вързвай. Нито тебе познават, нито роднината ти, нито знаят основанията ти да се страхуваш. Нека си приказват.Нали трябва да отчитат мнения , а това става най-лесно от празни приказки в подобни теми.
А ти успокой топката.Роднината ти е бил съвсем добронамерен. Hug Погледни го от добрата му страна, колко е полезно да имаш роднина магьосник и да получаваш подаръци за благополучие. Wink

# 23
  • на брега на морето
....

Хаха  Mr. Green, колко глупости сте изписали ......  ooooh! Не съм нито параноичка, нито някаква побъркана. Като не може без ирония поне, моля без обиди. Написах го 1 път и пак ще го повторя - ако беше подарено от друг човек нямаше да ми направи впечатление, но точно от него ...... явно не ме разбирате, както и да е. Забавата е пълна като е на чужд гръб, веселете се тогава, щом ви доставя удоволствие  Rolling Eyes

Като са бели и декоративни къде ти е проблема?
Това, което ти написах, е съвсем добронамерено и
няма ирония. Но щом в моя пост виждаш неща,
които не съществуват, нищо чудно, че и в букет
от рози може да видиш тръни.
Като не си способна да отсееш семето от плявата
чий го търсиш от непознати. Едва ли някой ще седне
да се забавлява с твоите терзания. Хем сърби, хем боли.
Пък като толкова ти е в шише питай него. Защо калесваш
непознати като си толкова издигната, а не мижитурка.

# 24
  • Варна
Коментара изобщо не се отнасяше до теб  ooooh! .  Както виждаш съм оставила някаолко реда между единия и другия. Абе откачате ли вие бе, каква е тази злоба, не мога да повярвам. Моля модовете да заключат темата. Глупости не ми се четат повече  Naughty

# 25
  • на брега на морето
Абе откачате ли вие бе, каква е тази злоба, не мога да повярвам. Моля модовете да залючат темата. Глупости не ми се четат повече  Naughty

Абе злоба не видях. Ама глупост-да. Че ти се отделиха
време и внимание изобщо да ти се отговори. И  това, че
 ти е отговорено,  е много великодушно.

Ти изобщо даваш ли си сметка какво пишеш?
На зло куче - зъл прът.

# 26
Охххх и аз недоумявам от злобата, която се лее понякога в този форум, още повече в ДиС. Хора вие се побърквате. Като ви се струва глупав въпроса, просто не отговаряйте, а не да започвате да се подигравате и да се тупате след това по гърдите: "видиш ли отделила съм ти от скъпоценното си време, виж колко съм великодушна".
Имам чувството, че някои хора влизат тук само, за да се заяждат и да леят злобата си.

# 27
  • на брега на морето
Имам чувството, че някои хора влизат тук само, за да се заяждат и да леят злобата си.

... каза огорчено Феята на съпричастието, разтвори
блестящите си крилца и отлетя...

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 17:55 от Иванка Тръмп

# 28
Miss, добре си направила, че си ги изхвърлила-така си го почувствала.Не знам за магия, но има хора които носят много отрицателна енергия, и аз съм изхвърляла техни подаръци Tired

# 29
  • София
 Ами свещите се продават обикновено четен брой, 10 е съвсем нормално. Яйцето е подходящ подарък, предвид предстоящите празници...изобщо- аз бих се зарадвала. Дори и да търсиш символика, най- популярната за яйцето си е това- дух, живот. Ако не харесваш човека си е отделен въпрос, но само от суеверие - я си представи пък, че си си изхвърлила късмета, а?

Общи условия

Активация на акаунт