Странен подарък за цветница

• 13 806
  • 85
  •   1
Отговори
# 75
Аз за пръв път чувам за тая кръв в яйцето. Shocked

# 76
  • София
май нещо към вудуто отиваха там нещата Simple Smile))
крейзи работи....истината е че който в каквото вярва това го застига...понякога сам си го предизвикваш Wink

# 77
Ей, ще запалите нечия глава с тези подхвърлени глупотевини! Да знаете, че от страха по-голяма болест и мъка няма. Човек може от нищо да не е болен, но от страх може и да си умре. Има хора, които са толкова податливи на внушение, че толкова им трябва, за да решат, че са омагьосани, да почнат да треперят от страх и във всяко нещо да виждат магия. Този страх може да ги умори, не друго. Та, да престанете, казвам. Peace

# 78
Абе, вие други проблеми нямате ли си?
все едно в друг век живеете.... направо като 4ета и не мога да повярвам.

Laughing Много точно казано.Все пак да не забравяме че живеем в България - вероятно страната с най-голям брой врачки, астролози, нумероложки, магове и още куп Свръх и Божествени сили.
Жалкото е че са малцина хората които вярват истински в Бог, а не в преданията на баба Гица.

# 79
беее аз като дете щях да си пържа яйца веднъж...та имах едно доста кърваво яйце...не съсирек...после 2 години яйца не исках да погледна...ама съмнявам се да е магия...но тогава разни такива неща ми говориха.....вместо белтък имаше кръв....бе не знам...мн гнусно беше.....не страшно Wink

Ха ха било е старо яйцето и оплодено и просто е тръгнало да става на пиленце, и на мен ми се е случвало.
За авторката: Магии се правят с истински яйца, не с порцеланови. Аз имам свещник във форма на яйце, но е за тези свещички в чашки от ламарина /дано ме разбрахте/.  Не вярвам в магии, но е факт нещо странно, на което бях свидетел: историята е отпреди 20 -тина години, бях дете, при един силен вятър комина на къщата на родителите ми падна частично и баща ми се качи на покрива да го оправя. Когато махна някои от счупените тухли, видял между две тухли в основата на комина някакво парче плат, дръпнал го и се оказало торбичка. Викна ме и  се покатерих да я разгледам и аз /той помислил, че със сестра ми сме я наврели там, имаме голяма череша над покрива на къщата и като деца се катерехме да берем череши и по покрива сме се разхождали/, като отворихме торбичката вътре имаше яйце, но не от кокошка, а на малки петънца напръскано и по - малко на размер, имаше и разтопен восък, някакви косми и пръст  #Crazy абе да луднеш направо. Майка ми взе всичко и го изхвърли не знам къде  Thinking Дали е било магия не знам. Мисля си, че това е сложено там от човек, който е искал да ни навреди. Ефект обаче не мисля, че е имало защото нищо лошо не ни се е случвало нито преди да го намерим, нито след като го изхвърлихме. Но има лоши хора, които опитват да вредят на другите. Аз бих изхвърлила подарък от човек когото не харесвам, още повече ако той не ме харесва. Няма значение дали подаръка е магия или не  Peace

# 80
  • София
хахахах сигурна съм , че логичното обяснение е точно това, така и тогава не повярвах ест във вуду приказките....но човек който търси такова някакво обяснение - лесно е да намери.....Wink

# 81
Аз бих изхвърлила подарък от човек когото не харесвам, още повече ако той не ме харесва. Няма значение дали подаръка е магия или не  Peace
Не е ли по-лесно и по-уместно просто да не приемеш подаръка. Така на този човек му става ясно, че не искаш да имаш нищо общо с него и не го смяташ за приятел, което автоматично ще доведе до това, че няма да получаваш не само подаръци от този човек, ами съвсем нищо. Laughing

# 82
  • до една звездичка
Аз лично съм на мнение, че магиите стигат тези, които вярват в тях.
Абсолютно подкрепям!!!
Както и клетвите, впрочем Mr. Green

# 83
Абе, вие други проблеми нямате ли си?
все едно в друг век живеете.... направо като 4ета и не мога да повярвам.

Laughing Много точно казано.Все пак да не забравяме че живеем в България - вероятно страната с най-голям брой врачки, астролози, нумероложки, магове и още куп Свръх и Божествени сили.
Жалкото е че са малцина хората които вярват истински в Бог, а не в преданията на баба Гица.

Проблемът не е нито в магията, нито в астрологията, нито в което и да е от тези неща. Проблемът е в това, че ги "ползват" тия неща разни изключително некомпетентни хора, които нито знаят как да се отнесат към тоя, който пита, нито знаят какво правят, нито защо, само губят времето и парите на нещастните индивиди, озовали се при тях.
Самите науки и зависимости, лежащи в основата на тия явления, нямат нищо общо с ненормално изглеждащите типове, които се подвизават в "Ясновидци" и разни други места.
Суеверието не е знание, а сляпата вяра - в каквото и да било, дори в Бог - не е показател за особено голяма осъзнатост.

# 84
Аз бих изхвърлила подарък от човек когото не харесвам, още повече ако той не ме харесва. Няма значение дали подаръка е магия или не  Peace
Не е ли по-лесно и по-уместно просто да не приемеш подаръка. Така на този човек му става ясно, че не искаш да имаш нищо общо с него и не го смяташ за приятел, което автоматично ще доведе до това, че няма да получаваш не само подаръци от този човек, ами съвсем нищо. Laughing
Wink

Разбира се, че е по - лесно да не вземе подаръка, но тя вече го е взела, а и нали той някакъв чичо й се падал, не се знае другите роднини как ще реагират ако се държи грубо с него, а и той може да не я е нагрубил директно, че да има причина да го отреже така  Wink Аз предложих по - деликатния вариант, но разбира се тя ще си прецени заслужава ли си да се конфронтира директно.

# 85
  • гр.София
Мале-е-е, аз от един приятел керамик получих авторски свещник в красиво дървено сандъче, свещ - яйце и картичка с пожелание да съхранявам и пазя огъня в семейното огнище и може би трета година е на видно място в къщи, за Великден, Коледа и лични празници само него ползваме и ни сме залиняли, нито някой нещо му се е заключило. Но ти си знаеш, така си го усетила, добре си постъпила, но не го мисли, за да не си податливана влиянието му, ако наистина е с лоши мисли този човек. Аз като щхаресвам нещо в къщи уж случайно леко го бутам да се посчупи и после на боклука

Общи условия

Активация на акаунт